Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata-air napisał(a):
teraz to mysle ze magdziak jest biba zmeczona, marzy o wczasach a boje sie ze firma potem przepadnie

Chociaż spytaj. Bo rozumiem że to miałby być tymczas.
Ja mu poszukam domu.

Posted

a wlasnie nie tymczas:) Domek stały. Tylko Biba jeszcze nie zostala zabrana, narazie to sa obietnice. Napewno zapytam jak tylko magdziak pojawi sie na gg:) ale czuje ze niestety w tej chwli nic z tego. Zostaje jeszcze jego stosunek do kotow...

Posted

Wczoraj byłam w schronie około 16 to był, Agata cos mówiła,ze kojec nie gotowy. Ale do adopcji przygotowany, zaszczepiony, zaczipowany, ma ksiażeczke zdrowia. Tylko płacic i zabierac...

Posted

A wiec mamy problemy natury technicznej:) wraz z Szopenem do Włocławka wieziemy tą sunie:)

Tak wiec trzeba było załatwiać jeszcze jedną bude, zgrac zabranie Szopena na dzialke a odebraniu suni ze schronu. No i transport- dwa duze psy...Mam nadzieje ze jutro wszytko wypali

Posted

Buda dla jednego pieska już wysprątana, zdezynfekowana i odpicowana. Jutro wieczorem oba pieski czeka zapoznanie z dowym życiem. Oby było szczęśliwe. Postaram się kupić adresówki.
Będę czekać jutro na wylotówce z Włocławka. trzymam kciuki za powodzenie akcji.

Posted

Szopen będzie z koleżanką uszatą, żeby się mu nie nudziło samemu w weekendy. To chyba dobrze, prawda?
Cieszę się , że udało się poprawić los 2 zwierzakom.

Posted

O Boze!!
Jednak cuda sie zdarzają!!
To nasz kochany psiak będzie miał jeszcze i żonę w domu!
Widzę,że będzie to małżeństwo bezdzietne,bo suczka po sterylce,tak?
Tak się cieszę, niech im się wiedzie na nowej drodze życia!!
Mam przeczucie,że właściciele firmy to naprawdę dobrzy ludzie i będzie im
wbrew obawom jednej z cioteczek bardzo dobrze!
A nie każdy pies kocha kanapy!
Mój Krystian /adoptowany w czerwcu/ wskakuje na chwile,ale woli kafelki w kuchni lub łazience!

Posted

A wiec to jest troche skomplikowane:) Jesli wszytko sie uda: Szopen bedzie tylko wykapany, ucho opatrzone a sunia pojedzie prosto ze schronu. Mam tylko nadzieje ze po pierwsze tata pozyczy mi busa(trzeba zawiez dwa wielkopsy a normalnym autem sie nie da)...

Posted

aaaaa jakis pech nas przesladuje...Dokumenty od busa zabral pracownik ktory wraca do Zyrardowa dopiero jutro rano. Tak wiec akcja Szopen znowu przelozona. Ale w nagrode Porobie sporo zdjec jak juz sie wszystko zgra

Posted

Przed chwila dzwonilam do schronu...Szopen nadal bez szczepien:/ ale teraz juz wrocila kierowniczka i obiecala ze zaszczepi i Szopena i sunie. Dzis mam jeszcze dowiedziec sie dokladnie ile czasu msuza przetrzymac psa po kastracji.

Posted

A wiec kastracje odpuszczamy:) Ucieszycie sie-nie dostaniemy busa:P <hahaha> same problemy i na dodatek rozwiazane w ciagu 5sekund. A wiec Rudasek jedzie z Szopenem zwyklym autem a ja z sunia.....pociagiem (troche doswiadczenia mam a wiec licze ze dam rade). Wyruszamy (mam nadzieje ze juz na 100%) w niedziele. Tylko sunia nie wyruszy jesli nie dostanie budy:( Dlatego drogie dogo powalczmy o ten domek dla niej, wystrczy buda:)

Posted

Agata69 napisał(a):
czy są już jakieś ustalenia z Włocławkiem? Ile mamy pieniędzy na budę?

aj!...dobrze ze tu zajrzalem i ze mi przypomnialas ... :oops: zalatany jestem :shake:
w wolnej chwili "wydzwonie" nasz kontakt w firmie. a gdyby to nie byl problem - juz rezerwujcie bude i dogadujcie jej transport. starczy nam, a co nie to sie dolozy :)

Posted

Jestem!

Agata, jakie beda oplaty za zabranie Szopena i suni ze schronu? Jakie koszty w ogóle? Bilety, benzyna? Na pewno dasz radę pociagiem? To spory pies, w dodatku smierdzacy (ludzie), latwo nie bedzie.