Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

podnosze do gory, gdybym nie miala juz jednej znajdy starej slepej i w dodatku z cukrzyca to bym jakmnika wziela. szkoda w ogole ze chca je rozdzielic no ale coz lepiej tak niz zeby siedzialy w jakiejs klatce.
ale bede podnosic. poproscie kogos zeby allegro zrobil dla nich. mi zrobila dla bery kam i abisia. moze i w tym przypadku pomoga. abisia jest takze z wroclawia.

Posted

irysek napisał(a):
podnosze do gory, gdybym nie miala juz jednej znajdy starej slepej i w dodatku z cukrzyca to bym jakmnika wziela. szkoda w ogole ze chca je rozdzielic no ale coz lepiej tak niz zeby siedzialy w jakiejs klatce.
ale bede podnosic. poproscie kogos zeby allegro zrobil dla nich. mi zrobila dla bery kam i abisia. moze i w tym przypadku pomoga. abisia jest takze z wroclawia.

dziękuję Irysku:loveu:

Posted

sprawa wygląda tak;) namieszałam:oops: Pusia nadal nie ma domku, Tina została adoptowana, ale mamy nadzieję, że nie nawieje...a nowa rodzina da jej trochę czasu na adaptację..jak wiecie ta kobietka jamnicza ma niezły charakterek:angryy:...tyle wiem od Pani Ewy/ Mama naszego Anioła/

Posted

irysek napisał(a):
aha czyli zostala tylko jamniczka!? a gdzie ona teraz jest? mam nadzieje ze nie w naszym schronie!!!

Jamniczka ma domek, Pusia liskowata nadal czeka..jest na tymczasie, ale w kojcu.

Posted

jamniczka tina ma domek, pusia bimbusia nadal go szuka, czy ktos jej pomoze uwierzyc znowu w czlowieka. czy ktos ja pokocha jeszcze raz ???

Posted

irysek napisał(a):
bea popros ktoras z dogomaniaczek o zalozenie allegro, to duzo daje, a grubcia jest slodka wiec moze ktos ja zauwazy !!!

świetny pomysł;) poproszę Ciocię Supergogę:loveu: