iczing Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 cioteczki ! jak to dobrze, że jesteście... przyączam się do szukania domku! Quote
Bea1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Pusia ponoć ma domek, gorzej z jamnisią mix:roll:...podpytam dokładnie Panią Ewę.. Quote
irysek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 podnosze do gory, gdybym nie miala juz jednej znajdy starej slepej i w dodatku z cukrzyca to bym jakmnika wziela. szkoda w ogole ze chca je rozdzielic no ale coz lepiej tak niz zeby siedzialy w jakiejs klatce. ale bede podnosic. poproscie kogos zeby allegro zrobil dla nich. mi zrobila dla bery kam i abisia. moze i w tym przypadku pomoga. abisia jest takze z wroclawia. Quote
Bea1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 irysek napisał(a):podnosze do gory, gdybym nie miala juz jednej znajdy starej slepej i w dodatku z cukrzyca to bym jakmnika wziela. szkoda w ogole ze chca je rozdzielic no ale coz lepiej tak niz zeby siedzialy w jakiejs klatce. ale bede podnosic. poproscie kogos zeby allegro zrobil dla nich. mi zrobila dla bery kam i abisia. moze i w tym przypadku pomoga. abisia jest takze z wroclawia. dziękuję Irysku:loveu: Quote
malagos Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pytałaś, Bea, co z jamniczką? Ma dom? Gdzie ona jest teraz, nadal w tymczasowym domku? A masz może jeszcze jakieś zdjecia tej panny? Quote
irysek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 i co z kochanymi pieskami sie etraz dzieje? wiadomo cos, bo nikt tu nie daje znaku zycia. Quote
Bea1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 sprawa wygląda tak;) namieszałam:oops: Pusia nadal nie ma domku, Tina została adoptowana, ale mamy nadzieję, że nie nawieje...a nowa rodzina da jej trochę czasu na adaptację..jak wiecie ta kobietka jamnicza ma niezły charakterek:angryy:...tyle wiem od Pani Ewy/ Mama naszego Anioła/ Quote
irysek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 aha czyli zostala tylko jamniczka!? a gdzie ona teraz jest? mam nadzieje ze nie w naszym schronie!!! Quote
Kam Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 irysku, chyba odwrotnie ;) - domek ma jamniczka, a kudłatka nie Quote
Bea1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 irysek napisał(a):aha czyli zostala tylko jamniczka!? a gdzie ona teraz jest? mam nadzieje ze nie w naszym schronie!!! Jamniczka ma domek, Pusia liskowata nadal czeka..jest na tymczasie, ale w kojcu. Quote
irysek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jamniczka tina ma domek, pusia bimbusia nadal go szuka, czy ktos jej pomoze uwierzyc znowu w czlowieka. czy ktos ja pokocha jeszcze raz ??? Quote
irysek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 bea popros ktoras z dogomaniaczek o zalozenie allegro, to duzo daje, a grubcia jest slodka wiec moze ktos ja zauwazy !!! Quote
Bea1 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 irysek napisał(a):bea popros ktoras z dogomaniaczek o zalozenie allegro, to duzo daje, a grubcia jest slodka wiec moze ktos ja zauwazy !!! świetny pomysł;) poproszę Ciocię Supergogę:loveu: Quote
Recommended Posts