Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniczka ma na imię Tina, a ta liskowata to Pusia, sa razem od zawsze. Mają około 10 lat. Dwa lata temu trafiły do Ligoty, ale Tina uciekła pociągając ze sobą Pusię. Pusia jest wysterylizowana, bo co cieczkę miała małe. Tina nigdy nie dopuściła do siebie psa. Miesiąc temu zmarła właścicielka, mąż tej Pani i rodzina chcą je uśpić lub ewentualnie oddać na wieś " na łańcuch". To typowy patologiczny dom. Dzisiaj sunie zostały wywalone, tak zwyczajnie i trafiły do kochanej Mamy naszego Anioła/Pan, który wozi nam jamniki po Polsce/. Niestety sunie są w kojcu, bo nie ma innej możliwości, tam jest bardzo dużo biednych psów, bo to cudowni ludzie o wielkim sercu. Dlatego kochane Cioteczki błagam o pomoc. Mama Anioła płacze z bezsilności, bo sunie szaleją z rozpaczy..czyli płaczą psy i Pani Ewa.
Zapomniałam napisać, że Pusia jest bardzo łagodna, a Tina ma charakterek..jednak jest bardzo mądra i szybko się przywiązuje do osoby, która jest dla Niej dobra.

mój mail [email protected] telefon podam na pw;)
Która Ciocia wstawi zdjęcia?:oops:

Posted

w żaden sposób nie moge otworzyc zdjęc tej drugiej suczki :shake: Wklejam tylko jamniorkę:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Rozmawiałam z Panią Ewą...sunie mogą iść do nowych domków osobno. Pusia pogodziła się z sytuacją i szuka tylko kogoś do tulenia, natomiast jamnikowata sunia niesamowicie rozpacza:(wyje godzinami i praktycznie nie przestaje..bardzo cierpi:( to suczka z charakterem i w ogóle nie akceptuje nowej sytuacji......nie jest dobrze Cioteczki......

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Tak mi przykro,biedacta:-(
Podnosze piesiaczki kochane:multi:

Witaj Sandruniu sąsiadko moja ulubiona;)..podnoszę sunie

Posted

Witaj moja kochana!!!Kiedy damy w koncu tego Ckm-a na bazarek,bo czas leci,a kaska sie przyda:mad:
Mialam napisac jak wrocisz z pracy i do dzis nie napisalas.Jestem tylko do soboty:-( W niedziele raniutko wyfruwam do pracki

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Witaj moja kochana!!!Kiedy damy w koncu tego Ckm-a na bazarek,bo czas leci,a kaska sie przyda:mad:
Mialam napisac jak wrocisz z pracy i do dzis nie napisalas.Jestem tylko do soboty:-( W niedziele raniutko wyfruwam do pracki

wieczorem na spacerku z pasami? ale późno:( bo mnie nie będzie..podnoszę sunie, domek pilnie potrzebny...szczególnie dla jamnisi mix charakternej:( już z płaczu straciła głos:shake:

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Dobrze Beaciu o 21 30 bedzie dobrze(mam wziasc Ckm?)
Podnosze sunie szkoda mi jej strasznie.:-(
Caluski dla Piratka

Sandruniu dopiero przyjechałam:( piszmy proszę prywatnie na pw.
Dziewczynki w GW....podnoszę