brazowa1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zwykle prezentowanie Suni wyglada tak:"a tu jest jedna wspaniała suczka,naparwde dobry pies,całe zycie miaszkała w domu,czysciutka,łagdna..." i ta sunia wciskajaca siwy pysk w krate.Merdajaca niesmiało ogonkiem.I wtedy widze,jak niesmiało zaczynaja wycofywac sie z przejscia koło jej klatki.Ewentualnie zaczynaja pytac sie o slicznego,młodego,nadpobudliwego Murzynka (ktory usiłuje ich zezrec przez krate i generalnie prezentuje sie jak agresywny wariat). i trudno sie dziwic-kazdy chce miec ładnego pieska. ale moze jest ktos,kto chce miec po prostu madrego,posłusznego i wdziecznego? Quote
Origami-7 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 brazowa1 napisał(a):Zwykle prezentowanie Suni wyglada tak:"a tu jest jedna wspaniała suczka,naparwde dobry pies,całe zycie miaszkała w domu,czysciutka,łagdna..." i ta sunia wciskajaca siwy pysk w krate.Merdajaca niesmiało ogonkiem.I wtedy widze,jak niesmiało zaczynaja wycofywac sie z przejscia koło jej klatki.Ewentualnie zaczynaja pytac sie o slicznego,młodego,nadpobudliwego Murzynka (ktory usiłuje ich zezrec przez krate i generalnie prezentuje sie jak agresywny wariat). i trudno sie dziwic-kazdy chce miec ładnego pieska. ale moze jest ktos,kto chce miec po prostu madrego,posłusznego i wdziecznego? Piekne nieraz zawodzą, bo nie wszystko jest złotem co się świeci:razz: SUNIA to potwierdza!!!! Quote
Origami-7 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Suczka SUNIA pragnie mieć domek!!!! Quote
Origami-7 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Suczynka SUNIA czeka na domek!!!! Quote
deedee77 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :-(:-(:-( po prostu nie mogę już............ daj jej ktoś domek, to naprawdę kochana sunia.... Quote
Origami-7 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 SUNIA czeka na swego pana. Ona bardzo chce miec domek. Quote
brazowa1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Nie tylko chce miec dom ,ale spełni wszelkie oczekiwania,jakie ludzie maja wzgledem psa.Naprawde! Quote
brazowa1 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Nietoperzyca byla dzis na spacerze,potem czesanie i sesja fotograficzna. Quote
deedee77 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oto i ona :loveu::loveu::loveu: słodka przytulanka:glaszcze: prosi o domek http://i190.photobucket.com/albums/z319/kamisia_photo/DSC03895.jpg Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Deedee, mogę wklejac tez tę fotkę z Twoja śliczną buzią??? Quote
deedee77 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hihi! Możesz:) chciałam pokazać jak się cudnie przytula, taka kochana suczka!!!!! Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziekuję!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Wiesz, może gdy ludzie zobaczą Was razem, to pomyslą, że cos w niej jest. Przeciez przytula ja młoda, piękna dziewczyna ;) Quote
deedee77 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki chwyt reklamowy ;) ona naprawde taka przytulaska:loveu: Quote
kaerjot Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sunia może nie jest jakąś efektowną psiną, ale ma w sobie coś pięknego, nie wiem, może to serce? Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no elegancka pani , na samej górze twoje miejsce Quote
Origami-7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sunia czeka na swego człowieka:-o Quote
Origami-7 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 brazowa1 napisał(a):Moze nie sliczna,ale na pewno grzeczna ;) wszelkie zabiegi pielegnacyjne sunia znosi swietnie.Nawet czyszczenie nietoperzowatych uszu.Podczas czesania i skubania-wymarzony pies. Wymarzony psiak do kochania:lol: Quote
Recommended Posts