olenka_f Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 taka fajna dziewczynka , noooooooooooooooo :mad::mad::mad: Quote
Origami-7 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :crazyeye:Kto pokocha SUNIE????:crazyeye: Quote
Origami-7 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ta smutna SUNIA czeka na domek:crazyeye: http://images11.fotosik.pl/73/8ea5c8857427cd46.jpg Quote
olenka_f Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 to piękna dziewczynka, nie dam sobie powiedzieć że jest inaczej, mi się podobają czochracze i już bardzo bym chciała żeby znalazła domek, jest łagodna, pozwoliła się wycałować a przecież mnie nie zna i ta radość kiedy na spacerek wychodziła:loveu: Quote
Origami-7 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 olenka_f napisał(a):to piękna dziewczynka, nie dam sobie powiedzieć że jest inaczej, mi się podobają czochracze i już bardzo bym chciała żeby znalazła domek, jest łagodna, pozwoliła się wycałować a przecież mnie nie zna i ta radość kiedy na spacerek wychodziła:loveu: Oto reklama SUNI:loveu: Kto da jej domek??? Quote
brazowa1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 no i nic-zadnego telefonu,czarna rozpacz:( Quote
brazowa1 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Zaduma ..... Milczacy i przerazony stoje przed klatkami, naprzeciw - stary pies z biala broda i zapadnietymi bokami. Jego siersc juz bez blasku, on patrzac na mnie pustymi oczami, stoi tam. jak w potrzasku. Te oczy - wpatrzone we mnie - cos mi przekazuja - czy nadaremnie? "Ty tez mi nie pomozesz - obcy czlowieku! Oszczedz mi widoku Twojej smutnej twarzy - takich, jak Ty bylo tutaj wielu .... ja juz przestaje marzyc .... . Twego wspolczucia - nie - nie potrzebuje! Twoje wspolczucie mnie nie uratuje! Idz wreszcie dalej - obcy czlowieku, bo przypominasz mi te dni, gdy cala milosc, jaka mam oddalem na prozno takiemu, jak Ty: "Czlowiekowi" .... . Wciaz czekam, trwam, patrze zza krat i gdyby teraz przyszedl on, wzial mnie ze soba do domu, jakze inny bylby moj swiat dzis niepotrzebny nikomu! Moje male serce i moje zycie oddalbym znow dla Niego, powiedz, dlaczego zostawil mnie tu samego - ten "Czlowiek" - Twoj brat? Dlaczego trawe i slonce musze ogladac zza krat? Oszczedz mi widoku Twoje smutnej twarzy! Twego wspolczucia - nie - nie chce tego! Idz dalej albo .... odwaz sie ..... na ten krok - miej litosc i ...... zabierz, zabierz mnie prosze stad !!! Quote
Origami-7 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Smutny wiersz, ale samą prawdą przemawia:roll: Sunia czeka już tak długo:placz: Kto Ją pokocha????:crazyeye: Quote
akucha Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :-( http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=918405 Quote
Yona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No to olenka ma rację... Śliczna ta gackowata suńka. Taka trochę do Czartka podobna... Tylko ona taka smutna :sad: Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Akuszko,przepiękne to ogloszenie! Quote
Yona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To prawda... przepiękne... Miejmy nadzieję, że przeczyta je KTOŚ szczególny... Quote
brazowa1 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 dostalam wspierajace SMSy od kogos,kogo poruszyl los Suni,ale nic poza tym :shake: Ale wiesz,Yona? ja jakos wierze w Twoja szczesliwa reke do oglaszania sopociakow.Jak Twoje ogloszenie znalazlo dom Wigorowi,to Ty juz wszystko mozesz:) :) :) Quote
Yona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Od razu mówię, że ja nie mam z tym smsem nic wspólnego :) Nie zrobiłam suńce ani jednego ogłoszenia. To pewnie przepiękne ogłoszenie akuchy sprawiło :loveu: No, ale gdyby nie miała np. allegro (tzn suńka, nie akucha :evil_lol:), to mogę jej zrobić... PS Przypominam, że domek Wigor znalazł po 6 miesiącach wiszenia na allegro, więc ta szczęśliwa ręka w jego przypadku to taka trochę, no... :cool1: Quote
olenka_f Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 wiecie ja w psach to raczej taka łatwo kochliwa jestem ale w niej nie sposób się nie zakochać :loveu::loveu::loveu:, nawet tym mniej kochliwym ona jest takim wielkim kosmatym serduszkiem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wielkie kosmate serduszko?... :razz: Nie widziałam jeszcze czegoś takiego :) Quote
olenka_f Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Yona napisał(a):Wielkie kosmate serduszko?... :razz: Nie widziałam jeszcze czegoś takiego :) jest w Sopocie w schronie a zresztą popatrz na zdjęcia WIELKIE KOSMATE SERDUSZKO:loveu::loveu::loveu::loveu:;) Quote
Yona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No fakt... Serduszyska -uszyska ma śliczne. Właściwie to ona głównie z uszu sie składa :) Quote
Origami-7 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kto pokocha te wielki uszyska i całą reszte czyli SUNIE??? Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cioteczko Yona, jesli możesz, to zrób jej Allegro. Ona poczeka, przecież czeka tak długo. A na taki dom jak Wigora, to warto!!! Serce boli... Quote
Recommended Posts