Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i, że tak powiem mam zawalone! W niedzielę nawet nie mogę się ruszyć z domu- rodzinna impreza...:-(

Deklaruję się, że w ciągu następnego tygodnia mogę podjechać po dziewczynę- najlepiej w godzinach pracy- no i tylko pociągiem, bo nie wiem, czy auto będę mogła pożyczyć...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli weekend odpada??

tez myslalam czy nie ma maluszkow Kenia

wroobelku jesli karmi to nawet przy dugiej siersci powinny być widoczne zwykle powyciagane od ssania

Koperek godziny pracy jakie masz??

ja dopołudniami zwykle jestem w Uciechowie ale pozniej po poludniu pomoge jesli tylko bede na miejscu
jesli uda jej sie zalozyc smycz( mam na mysli jak jej nie przestraszymy ) to mozna sprobować poczekać z sunią jak Koperek nadjedzie

Koperek a do pociagu z sunią bez szczepien Cie wpuszcza??

Posted

Oby tylko udało się ja złapać. Czy nie ma tam ogrodzonej posesji na którą Kenię mozna byłoby zwabić ? Pociągiem chyba będzie trudno ją przewieźć... szkoda, że jestem tak daleko...

Posted

nie ma ogrodzonej posesji, to jest podwórko gdzie biega pełno dzieciorów i ciapków z sąsiedztwa...
ja się Keni nie przyglądałam na dole bo ona zawsze taka skulona, dzisiaj słyszałam jej szczekanie ale zanim się zwlokłam z łóżka z tą gorączką to zobaczyłam jej pupcię znikającą za rogiem budynku :(
idę spać bo nie wytrzymam ;(
dobranoc :)

Posted

No właśnie też się zastanawiałam, czy jazda pociągiem nie jest zbyt ryzykowna...:-? Cholera, naprawdę chcę pomóc, ale mam 50% szans na to, że mi auto pożyczą.:cool1: No to jakie inne wyjśćie, jak nie pociąg??

Posted

dzisiaj była suczka zjadła i poszła, sąsiadka mówi że miała bardzo posklejaną sierść przy odbycie i ma dużo guzów sierść zaczyna odrastać.
Powiedziałam jej że jak jeszcze raz przyjdzie to ma się drzeć ile wlezie za mną żebym usłyszała wtedy zejdę po nią tylko do kogo mam dzwonić? co później robić?
Popytam kolegów czy by nie zawieźli, ale mam samych takich co mają drogie wypucowane auta i wątpię czy wezmą psa w takim stanie do środka i jeszcze nie wiadomo jak ona zniesie jazdę. Za paliwo oddam ze swoich pieniędzy tyle ile mam...

Posted

No do mnie dzwonić- transporter też mam, jakby co (chyba się zmieści na czas podróży)- tyle, że dopiero od wtorku (najlepiej z samego rana- ale to już nie jest tak bardzo ważne).

Zostanie umieszczona tam, gdzie przynajmniej zacznie być leczona.

[B]Wroobel[/B], a o jakim Azylu mówisz??

Posted

o Azylu - schronisku w moim mieście... z nimi się nie da nic załatwić:(
a Uciechów nie ma ? bo ten transporter co ja dałam to za mały będzie.
Koperek to znacz, że jak złapię Kenię to mam dzwonić do Ciebie i Ty przyjedziesz? tylko, że ja nie mogę określić czasu złapania bo nie wiem kiedy bidulka na podwórko przyjdzie. Mogłabym o telefon kontaktowy na pw ?

Posted

wroobelku od kiedy nei ma Kenii??

nie tracmy nadziei moze ktos ja rownolegle dokarmia
sa jeszzce ludzie z sercem
ci bez serca niestety tez

dzis bylam w sklepie
pod sklepem psina biala brudnawa bida .........
pytam Pani sklepowej........
psa porzucono pod sklepem
Pani dokarmia i daje mu pić

ma na imię Jacuś................

niech to trafi szlag :mad: