Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gajowa :cool3:

hmmm osz Ty

ja wiem ze kenii nie sposob ie pokochać od pierwszych 15 minut a co dopiero taki kawał czasu jak jest u Ciebie

ale jesli chcesz ja na domek taly to mozemy sie dogadać :eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynavege']Gajowa :cool3:

hmmm osz Ty

ja wiem ze kenii nie sposob ie pokochać od pierwszych 15 minut a co dopiero taki kawał czasu jak jest u Ciebie

ale jesli chcesz ja na domek taly to mozemy sie dogadać :eviltong:[/quote]

Jeszcze szukamy... jak juz pisałam nie oddam jej byle komu. To musi być dom z ogrodem, ludzie kochający zwierzęta i najlepiej bez innych czworonogów i ptaków /to niekoniecznie/.
Kenia bardzo dominuje mi Gajkę, która i tak jest lękliwa a teraz nawet na
swoim podwórku czuje sie niepewnie.
Dziś były aż trzy telefony, dwa beznadziejne ale jedna pani bardzo mi sie spodobała. Rozmowa była dość obiecująca... mamy się umówić na wizytę.

Posted

[quote name='zdrojka']A jak ta Twoja noga?[/quote]
Właśnie jak noga?
Gajowa Ty jak robokop:evil_lol:
Dopiero co ze szpitala wróciła a już eskapady po lesie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Postaram się dziś wieczorem napisać pw do pucki, tylko wiesz ciociu zdrojko, ze w Wawie musimy się do Ciebie uśmiechać ( księgarnia - Gajowa)

Posted

Oto text do MP. Kenia to pestka w porównaniu z czarnymi.

Co trzeba zmienić?

[COLOR=Blue][B]Kenia - piękna dama, o lśniącej czarnej sierści.
To dostojna sunia o nienagannym zachowaniu.
Los jej nie oszczędzał.
Często chodziła głodna i zrezygnowana. Błąkała się, szukając schronienia i opieki. Była wychudzona i zmęczona. Ale ten sam los odkrył jej rąbek swojego uśmiechu. Na swojej drodze spotkała dobrych ludzi. Aktualnie mieszka w Tymczasowym Domu. Tu jest pielęgnowana i uwielbiana. Ale niestety nie może w nim zamieszkać na stałe.
Kenia - ma ok 3 lat. [COLOR=Red]Jest żywiołową i wesołą sunią.[/COLOR] Uwielbia spacerki po okolicy, aportować i zabawy ze swoimi psimi przyjaciółmi.
Jej ulubioną zabawką jest żółta piłeczka.
Kontakt pod nr
[/B][/COLOR]

Posted

Uxmal wciśnij może informację, że jest bardzo żywiołowa. To jest wada lub zaleta...
Noga coraz lepiej, boli ale bandażuję i chodzę... mam aktualnie 4 psy więc
roboty sporo.
Pani która mi sie spodobała narazie milczy...