justynavege Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Gajowa :cool3: hmmm osz Ty ja wiem ze kenii nie sposob ie pokochać od pierwszych 15 minut a co dopiero taki kawał czasu jak jest u Ciebie ale jesli chcesz ja na domek taly to mozemy sie dogadać :eviltong: Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cały czas walczę bazarkowo dla Keniuchy. kochani szukamy transportu zarełka dzierzoniów -wawa Quote
*Gajowa* Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='justynavege']Gajowa :cool3: hmmm osz Ty ja wiem ze kenii nie sposob ie pokochać od pierwszych 15 minut a co dopiero taki kawał czasu jak jest u Ciebie ale jesli chcesz ja na domek taly to mozemy sie dogadać :eviltong:[/quote] Jeszcze szukamy... jak juz pisałam nie oddam jej byle komu. To musi być dom z ogrodem, ludzie kochający zwierzęta i najlepiej bez innych czworonogów i ptaków /to niekoniecznie/. Kenia bardzo dominuje mi Gajkę, która i tak jest lękliwa a teraz nawet na swoim podwórku czuje sie niepewnie. Dziś były aż trzy telefony, dwa beznadziejne ale jedna pani bardzo mi sie spodobała. Rozmowa była dość obiecująca... mamy się umówić na wizytę. Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Uciehów ma tyle żarła i nie ma jak dostarczyć do Keniusi:shake: Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 gajowa w takim razie czekam z drzeniem serca na wiesci czy to juz ten dom :)) to prawda zarcie w Uciechowie a nie mamy transportu :-( Quote
zdrojka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mam nadzieję, że obiecująca Pani okaże się tą właściwą :p Quote
yewcia1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochani moze zapytamy ciotkę puckę czy dało by rade przez ksiegarnie podrzucić karme na poczatku stycznia? Quote
*Gajowa* Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='zdrojka']Mam nadzieję, że obiecująca Pani okaże się tą właściwą :p[/quote] Oby... i oby się jeszcze odezwała :roll:. Quote
zdrojka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pucka pisała, że na razie dostawy wstrzymane, ale może ten jeden raz? Ciotka, jesteś? Quote
*Gajowa* Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jeszcze na dobranoc pochwalimy się dzisiejszym niezbyt długim spacerkiem w lesie. Quote
yewcia1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='zdrojka']A jak ta Twoja noga?[/quote] Właśnie jak noga? Gajowa Ty jak robokop:evil_lol: Dopiero co ze szpitala wróciła a już eskapady po lesie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Postaram się dziś wieczorem napisać pw do pucki, tylko wiesz ciociu zdrojko, ze w Wawie musimy się do Ciebie uśmiechać ( księgarnia - Gajowa) Quote
uxmal Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Oto text do MP. Kenia to pestka w porównaniu z czarnymi. Co trzeba zmienić? [COLOR=Blue][B]Kenia - piękna dama, o lśniącej czarnej sierści. To dostojna sunia o nienagannym zachowaniu. Los jej nie oszczędzał. Często chodziła głodna i zrezygnowana. Błąkała się, szukając schronienia i opieki. Była wychudzona i zmęczona. Ale ten sam los odkrył jej rąbek swojego uśmiechu. Na swojej drodze spotkała dobrych ludzi. Aktualnie mieszka w Tymczasowym Domu. Tu jest pielęgnowana i uwielbiana. Ale niestety nie może w nim zamieszkać na stałe. Kenia - ma ok 3 lat. [COLOR=Red]Jest żywiołową i wesołą sunią.[/COLOR] Uwielbia spacerki po okolicy, aportować i zabawy ze swoimi psimi przyjaciółmi. Jej ulubioną zabawką jest żółta piłeczka. Kontakt pod nr [/B][/COLOR] Quote
zdrojka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jak dla mnie ok. Nie jest płaczliwy, a chyba już trochę dość ludzie mają takich wyciskaczy łez. Quote
yewcia1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='justynavege']napisalaś pw ? :)[/quote] dziś wysle, wczoraj wszystko mi nie wyszło Quote
*Gajowa* Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Uxmal wciśnij może informację, że jest bardzo żywiołowa. To jest wada lub zaleta... Noga coraz lepiej, boli ale bandażuję i chodzę... mam aktualnie 4 psy więc roboty sporo. Pani która mi sie spodobała narazie milczy... Quote
zdrojka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No to trzymam kciuki, żeby się odezwała... Quote
yewcia1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Więc czekamy , moze pani się odezwie? Zdrojka jak uda mi się załatwić u ciotki pucki transprt czy bedziemy mogli Ciebie prosić o dbiór karmy z Księgarni? Quote
justynavege Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Keniasta moze to juz ta pani wlasciwa. tylko dlaczego milczy? Quote
*Gajowa* Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pani niestety zamilkła :-( jeszcze mam ciagle nadzieję... Quote
yewcia1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kenia co jest ? Pewnie dobrze Ci u ciotki Gajowej , ale czas się zabierać z domku tymczasowego do stałego. Quote
justynavege Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ech z tymi ludzmi........ niezdecydowani jacys czy co?? Quote
*Gajowa* Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Która cioteczka jest biegła w magii i potrafi odczarować pecha, który Keniuchę prześladuje :evil_lol: ? Znów telefon milczy .:placz: Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Z transportem po Wawie nie ma problemu. Keniucha, znajdź Ty ten domek wreszcie, bo się za bardzo z Gajową przyzwyczaicie... Quote
Recommended Posts