*Gajowa* Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='yewcia1']Gajowa t ja jeszcze raz cyganek u Gajowej to Twoja skarpeta? Jeśli tak czy porozumiałaś sie z Green bo jak nie to skarpeta zostanie zamknięta a tam są pieniążki[/quote] Tak wysłałam wiadomość do Green. Yewciu1 dzięki za troskę - Cyganek to taki żwawy struszek którego musztruje Keniucha :evil_lol:. Quote
justynavege Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kenii przyda sę musztra :evil_lol:;):loveu: Quote
zdrojka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zebrałam rzeczy z bazarków i wystawiłam dla Kenii [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8355341#post8355341"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8355341[/URL] Quote
*Gajowa* Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='justynavege']Kenii przyda sę musztra :evil_lol:;):loveu:[/quote] Oj i to bardzo :evil_lol:. Quote
justynavege Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gajowa chyba mamy te same ulubione psiaki ;) Quote
zdrojka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gajowa, bierzesz Lonli?!? :crazyeye: :loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 matko, jak sierść Keni pięknie odrosła, calkiem inny pies :) aż dziwne,że jeszcze nikt się w niej nie zakochał :roll: Quote
zdrojka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Gajowa, czy mogę podać Twój numer na forum gazeta.pl? Wsprawie Lonli na przyszłość też? Quote
justynavege Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 zdrojeczko dziekujemy za bazarek :) Quote
yewcia1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kolejny bazarek mamy dzięki pomocy ciotki Ux:loveu: Quote
*Gajowa* Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='zdrojka']Gajowa, czy mogę podać Twój numer na forum gazeta.pl? Wsprawie Lonli na przyszłość też?[/quote] Oczywiście tak . Czy to znaczy , że Kenia bedzie miała ogłoszonko na gazeta.pl ? Kenia dziękuje cioteczkom za bazarki. Quote
zdrojka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Na razie ma Lonli: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=71308169[/URL] Dla Kenii dziś zrobię. Quote
justynavege Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Keniucha grzeczna tam jestes u Cioteczki Gajowej ? :razz: Quote
zdrojka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Rozmawiałam z Martą, ma problem z przeniesiem numeru, postaram się pomóc, bo od Ery przenosi. Czuje się po operacji już dobrze, boli trochę, ale chodzi. Aż mi głupio, nie zapytałam o Kenię, ale zrobiłam jej wątek na gazeta. pl: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=71364189[/URL] Przeklejam treść, bo może przyda się na następne allegro Kenia długo błąkała się po ulicach Dzierżoniowa, raz miała co jeść, bo dokarmiali ją dobrzy ludzie, innym razem długo chodziła głodna, przeganiana z miejsc, gdzie czuła się bezpieczna. Dzięki bezinteresownej pomocy pewnej młodej dziewczyny, która oswajała Kenię bardzo powoli z człowiekiem, udało się po wielu próbach małą złapać i zapewnić jej względne bezpieczeństwo. I znów dzięki pomocy dobrych ludzi Kenia trafiła do domu tymczasowego pod Warszawę do "Gajowej" z forum dogomania.pl, gdzie doszła do siebie, odrosła jej sierść, która wcześniej była mocno przerzedzona na tylnych łapkach. Kenia zaufała już człowiekowi, serdecznie wita nowych znajomych, bardzo polubiła się z Gają, sunią Gajowej. Ale Kenia musi zwolnić miejsce, które zajmuje, by kolejne psy mogły korzystać z kojących warunków, jakie są im tam zapewniane. A więc Kenia szuka domu, na już, na wczoraj, bo jeszcze trochę i zbytnio przywiąże się do Gajowej, Gajki, domu i stracimy kolejny dom tymczasowy, który jest tak bardzo potrzebny psom wyciąganym ze schronisk. Tu jest wątek suni na dogomanii [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65101&page=100"][COLOR=#0000ff]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65101&page=100[/COLOR][/URL] Tel kontaktowy do Gajowej (Marta) na razie stacjonarny 227540205 Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='yewcia1']Gajowa jak tam Keniucha??[/quote] Keniucha jest niesamowicie rozbrykana, energia ją rozpiera. Obecnie najważniejsze /ważniejsze od piłeczki/ są ptaki i wiewiórki. Gania jak oszalała za wiewiórkami, które teraz robią zapasy na zimę. Stara sie wskakiwać na drzewa, mało brakowało a przesadziłaby 2 metrowy wiklinowy płot do sąsiadów bo wiewiórki tam szukaja schronienia. Ona potrafi stojąc pionowo na dwóch łapach kręcić piruety. Jest niesamowita... wiem, że brakuje jej spacerów ale do pełnej formy jeszcze nie wróciłam. Jutro obiecałam jej spacer... zobaczymy. W przyszłym tygodniu może będę umawiać strylkę... ale cały czas mam wątpliwości... Zdrojka dzięki za ogłoszenie na gazeta.pl. Quote
yewcia1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zdrojka ja też dziękuję :loveu: Gajowa wracaj szybko do formy Kochani kto ma jeszcze jakieś pomysły? Kenia piekna psica a zapuszcza korzenie w DT:shake: Quote
justynavege Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Gajowa watpliwosci czy kenia nie byla juz sterylizowana?? tez nad tym myslalam i nic sensownego nei wymyslilam :shake: Quote
*Gajowa* Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='justynavege']Gajowa watpliwosci czy kenia nie byla juz sterylizowana?? tez nad tym myslalam i nic sensownego nei wymyslilam :shake:[/quote] Sprawdzić to mozna tylko w jeden sposób niestety :placz: Jutro dzwonię do weta i umawiam Kenię na zabieg. Dziś pojechałam z Kenią na pola na spacerek nareszcie sie trochę zmęczyła... Quote
justynavege Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 przynajmniej przy jednym usypianiu ( narkozei ) brodawe wytnie ...... Quote
wroobelterrorystka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Keniucha Ty już dawno powinnaś mieć domek, no co jest ?:( Quote
yewcia1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kenia pokaż się na pierwszej stronie - dziś siadam do bazaków :lol: Quote
uxmal Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mam pomysł. A razczej taki podstępny pomysł. Ciągle Kenie ktoś obserwuje. Nie odzywa się. Za 6 dni konczy sie allegro. Może przez kilka dni wstrzymać sie z ogłoszeniem? Jeśli ma poważne zamiary to zadzwoni. Jesli nie to niech spada na drzewo. :) :) Co Wy na to? Quote
morisowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Odnowilam ogłoszenia i dałam na jeszcze kilku stronach. Z tym telefonem w idei. Quote
Recommended Posts