justynavege Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czyli Kenia probuje wywalczyć pozyje Alfa.... Gajowa nie daj się ;) Quote
yewcia1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Gajowa pamiętaj, ze skarpeta jest do dyspozycji tylko musisz brać faktury Quote
*Gajowa* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='justynavege']czyli Kenia probuje wywalczyć pozyje Alfa.... Gajowa nie daj się ;)[/quote] Staram się... Kenia w mojej obecności w domu zachowuje jak anioł, jest spokojniutka, grzeczna leży na swoich posłaniach, jest miła dla Gajki. W momencie przekroczenia progu domu wstępuje w nią daibełek, biegnie jak szalona w "swój róg" działki aby pogonić ptaki głośno je obszczekuje. Lata jakby miała motorek w pupie, zaczepia Gajkę do zabawy po drodze taranuje Cyganka. Wydaję komendę szukaj piłki lub przynieś piłkę żeby ją trochę uspokoić i zająć. Tak zaczyna się nasz dzień... Quote
uxmal Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ZApraszam na bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7964616#post7964616[/url] Quote
justynavege Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ux dziękujemy za pomoc bazarkową :) Gajowa zachowane Keniuchy stanowczo przeczy temu jakoby miala 8 lat ;) Quote
yewcia1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Czyli Kenia ma za dużo energi i dlatego na nią swoboda tak działa Quote
*Gajowa* Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niezwykle energiczna i piękna Kenia się przypomina... Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kenia na [url]http://www.eoferty.com.pl/id53749.html[/url] Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [CENTER][B]Kenia pokaż się kolejny raz światu...........................[/B][/CENTER] Quote
justynavege Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kenia juz starczy siedzenia u Gajowej szukaj domku :cool3: Quote
uxmal Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kenia ma obserwatora na allegro. Kurde czemu oni się tylko patrzą? Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Za parę dni miną trzy miesiące pobytu Keniusi u mnie... to długo i rozstanie będzie bardzo trudne :placz:. Quote
justynavege Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Gajowa :razz: a moze Keniusia zostanie przez zasiedzenie ;) Quote
yewcia1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kenia pokaż się kobito czas już na własny dom Quote
zdrojka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nie straszcie Gajowej, a jak zostanie, to co będzie z tymczasowym domkiem? Chyba, że ja o czymś nie wiem... Quote
morisowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 przecież Kenia jest piękna, młoda, mądra, (prawie) bezproblemowa i z domu tymczasowego a nie ze schroniska - to czemu taki problem z domem.? Gajowa, w ogłoszeniach dawać Twój tel? Postaram się jutro zebrać do jej poogłaszania. Żeby takie cudeńko 3 miesiące czekało... Quote
*Gajowa* Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='justynavege']Gajowa :razz: a moze Keniusia zostanie przez zasiedzenie ;)[/quote] Niestety nie mogę jej zatrzymać. Moja Gaja jest psem po przejściach i delikatnie mówiąc jest psiakiem trudnym. Kenia jest zbyt żywiołowa dla mnie nie jestem w stanie sprostać jej wymaganiom i Gajki jendocześnie - to zbyt trudne. Quote
*Gajowa* Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='morisowa']przecież Kenia jest piękna, młoda, mądra, (prawie) bezproblemowa i z domu tymczasowego a nie ze schroniska - to czemu taki problem z domem.? Gajowa, w ogłoszeniach dawać Twój tel? Postaram się jutro zebrać do jej poogłaszania. Żeby takie cudeńko 3 miesiące czekało...[/quote] Dzięki morisowa... tak podawaj mój telefon. Ja też się nie mogę nadziwić, że taka piękna i mądra sunia czeka 3 miesiące na dom... Quote
morisowa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [B]Piękna!!! :loveu:[/B] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3097/img8100uk2.jpg[/IMG] [B]"Co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić, mój Człowieku?"[/B] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/8854/img8108xl9.jpg[/IMG] [B]"Pozuję, by każdy zobaczył, jaka jestem cudna. Każdy, ale przede wszystkim Ten właściwy człowiek."[/B] [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1254/img8112ms3.jpg[/IMG] Quote
morisowa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dałam ogłoszenia na kilku stronach (4lapy.pl, ojej.pl, tresura.pl, petworld.pl, gumtree.pl, kupsprzedaj.pl, ale.gratka.pl, psy.warszawa.pl, ogloszenia.aleokazja.pl) oraz na piątek do gazety Oferta z takim (lub skróconym) tekstem: Kenia to wyjątkowo piękna, młoda suczka o lśniącej czarnej sierści. Ma około 3 lata. Duża, ale drobnej budowy, szczupła i zgrabna panienka ;) Przyjacielska do ludzi, łagodna, towarzyska. Kenia to pies wesoły, żywy. Uwielbia biegać, bawić się, aportować. Ale jest pojętna i nastawiona na współpracę z człowiekiem. Obecnie sunia ma "dach nad głową" (została znaleziona i przygarnięta na czas szukania domu stałego), ale opiekunka nie ma czasu, by ją szkolić. Widać jednak, że Kenia ma duży potencjał :) Powinna zamieszkać z ludźmi aktywnymi, którzy lubią długie spacery oraz "zabawę w szkolenie". Kenia będzie szczęśliwa mogąc wykonywać polecenia swego Pana. Nadaje się też do agiliti, a to wspaniała rozrywka dla obu stron. Dobrze dogaduje się z psami oraz z innymi sukami. Najlepiej czułaby się w domu z ogrodem. Nie zostanie wydana do kojca czy na łańcuch. Quote
*Gajowa* Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Morisowa Kenia dziękuje za dzisiejsze piękne foty i za ogłoszenia - tekst bardzo dobry. Szczególnie podoba mi sie trzecie zdjęcie pokazuje zgrabna sylwetkę Keniusi. Mam nadzieję, że rozdzwonią się telefony i będzie mozna wybrać ten jedyny idealny...:lol: Quote
zdrojka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Marta, alez ona zarosła, sierść ma coraz dłuższą, coraz bardziej do belga się robi podobna przez tę kryzę wokół szyi :loveu: Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 u Gajowe keniucha wypiękniała az mi się nie chce wierzyć ze to ten sam psiak ktory jeszcze niedawno głodny i przerażony przemykał wkolo smietników w poszukiwaniu jedzenia....... Quote
yewcia1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 morisowa ja również dziekuję za ogłoszonka :loveu: Kenia jest piękna :loveu: Quote
*Gajowa* Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Piękna żywiołowa czarnulka się przypomina ... Quote
Recommended Posts