*Gajowa* Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='zdrojka']Gajowa i wszyscy, dostałam od taty definitywną odpowiedź: NIE :-( Niestety, ale mam nadzieję, że to tylko na razie. Ile to "na razie" potrwa, nie mam pojęcia, myślałam, że rok wystarczy, ale okazuje się, że tata odejście Migacza jednak bardziej przeżył, niż mi się wydawało... Niech nikt nie myśli, że bardziej niż ja, ale może inaczej, tata był przy usypianiu mojego kochanego psiaka. Więc cóż, szukam dalej gdzie indziej...[/quote] Bardzo szkoda... myślę, że gdyby tata poznał Kenię to może jeszcze raz przemyślałby sobie tę kwestię... Wczoraj był jeden telefon w jej sprawie ale nieciekawy... waże, że dzwonią. Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gajowa caly czas bazarkowo zbieramy na sterylkę :) ale ze rozliczenia na AFN raz w tygodniu nie wiem ile na dzisiejszy dzien jest :-( Quote
uxmal Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 będzie jeszcze 30 zł od LittleMy. za książki. Nastepny bazarek to chyba koralowy będzie bo książki nie są interesujące:) Quote
wroobelterrorystka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Keniucha do domu :) ona taka inteligentna, kto wie czy by dzieciom w lekcjach nie pomagała :) Quote
yewcia1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 W tym tygodniu rłwnież postaram się o jakieś bazarki dla Keniuszki:loveu: Quote
*zaba* Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bazarek na wybranego psiaka,moze cos komus w oko wpadnie i grosik dla pieknej wpadnie.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82591[/URL] Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Keniucha potrzebuje 300 zł na operację Quote
*Gajowa* Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='justynavege']Keniucha potrzebuje 300 zł na operację[/quote] ... i wspaniałego domku z ogrodem oraz aktywnych kochajacych ją opiekunów :lol:. Quote
zdrojka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy Kenia widnieje na AFN jako "kenia"? Jeśli tak, to ma uzbierane 110 zł. Gajowa, jeśli ze sterylką Ci się spieszy, to ja mogę te 2 stówki założyć i spokojnie poczekam na zwrot, mnie się nie pali jak na razie. Pogoda w sam raz, nie pada, jest sucho, brzuszek będzie czysty. Daj znać, jakby co... Quote
*Gajowa* Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzięki zdrojka ale przez najbliższe dwa tygodnie mam remont instalacji CO i nie ma spokojnego miejsca w domu, gdzie Kenia po zabiegu mogłaby odpoczywać. Zaraz jak wyniosą się "fachowcy" bedę umawiać zabieg. Quote
Koperek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 To może Ty, [B]Zdrójka[/B] stówkę i ja stówkę- będzie po równo;) Quote
zdrojka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Uhhhh, to faktycznie będziesz miała małe piekiełko przez ten czas, współczuję. Mam nadzieję, że psice nie zjedzą robotków żywcem :diabloti: Ale propozycję podtrzymuję, jakby co masz tel. Quote
zdrojka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 O, Koperku, i to się nazywa współpraca :evil_lol: Pewnie, że jestem "za". Jak Gajowa da znać, to przelejemy. Marta, przynajmniej wiesz, na czym stoisz :p A my sobie z bazarków, jak będzie trzeba, odbierzemy. A jak tam zdjęcia z nowej komórki? Rób, bo wszyscy czekają na nowości! Ślij do mnie choćby MMSem, to powstawiam. Quote
justynavege Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Koperek i Zdrojka :multi::loveu: Quote
zdrojka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bazarek z różnościami na Kenię [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83756[/URL] Quote
zdrojka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 To jeszcze jeden bazarek na sterylkę Kenii [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83771[/URL] Quote
uxmal Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Skończyło się Allegro. Poczekam do jutra, bo było 2 obserwatorów. Potem wystawiam ponownie:) Quote
zdrojka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wystawiaj, wystawiaj, jak obserwatorzy się pojawiają, to warto. Quote
*Gajowa* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzwonią owszem ale nie domki idealne. Wczoraj dzwoniła fajna pani - dom z ogrodem, rodzina 5-osobowa, trzy psy do towarzystwa ale miszkałaby w budzie a zimą w garażu. Keniucha do budy się nie nadaje i nie chcę, żeby mieszkała w budzie :shake:. Quote
yewcia1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='zdrojka']Czy Kenia widnieje na AFN jako "kenia"? Jeśli tak, to ma uzbierane 110 zł. Gajowa, jeśli ze sterylką Ci się spieszy, to ja mogę te 2 stówki założyć i spokojnie poczekam na zwrot, mnie się nie pali jak na razie. Pogoda w sam raz, nie pada, jest sucho, brzuszek będzie czysty. Daj znać, jakby co...[/quote] Zdrojka to właśnie jest Kenii skarpeta - jak Green jak zrobi rozliczenie to pewnie wpadnie co nieco do skarpety Quote
uxmal Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='*Gajowa*']Dzwonią owszem ale nie domki idealne. Wczoraj dzwoniła fajna pani - dom z ogrodem, rodzina 5-osobowa, trzy psy do towarzystwa ale miszkałaby w budzie a zimą w garażu. Keniucha do budy się nie nadaje i nie chcę, żeby mieszkała w budzie :shake:.[/quote] Dopiszę to do Allegro, że Kenii na łańcuch nie oddamy. JESZCZE CZEGO! :mad: Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Keniucha za bardzo potrzebuje człowieka by mieszkać w budzie Quote
uxmal Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Piękna dama na allegro [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=249199230[/url] Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [B][COLOR=magenta]ux :)[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff00ff]oby teraz jakiś konkretny człowiek wypatrzyl Keniuchne :)[/COLOR][/B] Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 w skarpeci Kenii AFN jest 198 zł :multi: Quote
Recommended Posts