Javena Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) Serce mi sie kraje ,jak widze to maleństwo. Jeszcze dziś, taka zawierucha. Szkoda ,ze nie mam prawka. Już bym jechała po nią. Edited November 25, 2013 by Javena Quote
Till Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='ania68']Może missiaa bedzie miała zdjecia? Zaraz do niej napiszę. Obok kudłaczka był malutki piesek, który bardzo się trząsł, strasznie mi szkoda tych malizn.[/QUOTE] masz może zdjęcia tego malego, który siedział obok tej malutkiej suni? Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Till']masz może zdjęcia tego malego, który siedział obok tej malutkiej suni?[/QUOTE] Niestety nie mam, pisałam do missii bo Magda robiła zdjęcia. Ten maluch siedział obok kudłatego z prawej strony. Quote
missiaa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Kudłacz ze stereotypią (kręcący się w kółko): widac na pierwszym zdjęciu jak biega(nie mam lepszych zdjeć): [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-j3U2BkhzXlY/UpJZSHhdekI/AAAAAAAARqY/sMXALOJytWg/s640/DSC05206.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-e6w9v37TGh8/UpJZU2rUhoI/AAAAAAAARqg/HonVz9WKkpA/s640/DSC05207.JPG[/IMG] i ten który koło niej siedzi i się trzęsie (jest malutki, może z 8 kg(?)): [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-GZmEOW0xLgQ/UpM7AuCafOI/AAAAAAAARrE/docM84TAxeI/s512/Clipboard01%20%282%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-thoFLfMCrs0/UpM6i0NL_UI/AAAAAAAARq8/rAVztWqb2k0/s512/Clipboard01.jpg[/IMG] Quote
missiaa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Till']ja mogę dołożyć do transportu 20zł i znajoma z jej mamą 70zł, czyli mamy 90zł na transport. Ja narazie nie mam przeglądu w aucie i nie mogę wyjechać w większą trasę, może jest ktoś chętny pojechać?? spadł śnieg i napewno takim malizną jest tam teraz ciężko[/QUOTE] jeśli byłby ktoś z Krk kto mógłby odebrać sunię jutro o 17:00 z Dworca lub w czwartek i dowieźć do hoteliku Marty, to sunia może być dziś wyciągnieta. Ale decyzja musi być już podjęta, musi być ktoś chętny z krk podjechać na dworzec i dowieźć do hotelu (niestety tylko do dworca, a dalej nie, ponieważ osoba która mogłaby ją dowieźć jedzie pociągiem do Krk) Ale decyzja musi być już teraz, ponieważ będzie przejeżdzać przez Olk i mogłaby ją zgarnąć i przetrzymać do jutra/czwartku (przynajmniej byłaby już w ciepełku) niż na mrozie i śniegu w "schronie" Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jestem wreszcie po pracy. Niestety w pracy nie wolno mi wchodzić na takie strony, dzisiaj tylko na moment tu byłam. Czy coś zostało ustalone w sprawie tych maluchów? Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Dziewczyny, odezwijcie się proszę. Jeżeli nic, to napiszcie, będę coś kombinować... Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Czy naprawdę nie uda nam się pomóc tym maliznom? Mróz, wieje, leje, sypie :-( Quote
Javena Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ja nie jestem z Krakowa ,to niewiele mogę. Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Javena']Ja nie jestem z Krakowa ,to niewiele mogę.[/QUOTE] Wiem, głównie chodzi mi o to czy ktoś ich już nie zabrał? Miałabym dla nich miejsce za karmę. tylko nie mam transportu i na transport :( Quote
missiaa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='ania68']Wiem, głównie chodzi mi o to czy ktoś ich już nie zabrał? Miałabym dla nich miejsce za karmę. tylko nie mam transportu i na transport :([/QUOTE] nikt nic nie mówi, czyli pewnie dalej tam siedzą :( Quote
mk999 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='ania68']Wiem, głównie chodzi mi o to czy ktoś ich już nie zabrał? Miałabym dla nich miejsce za karmę. tylko nie mam transportu i na transport :([/QUOTE] Gdzie psiaki miały by jechać i ile trzeba zebrać na transport. Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='missiaa']nikt nic nie mówi, czyli pewnie dalej tam siedzą :([/QUOTE] Dzięki, że jesteś i odpowiedziałaś :) W takim razie dalej muszę kombinować, może jeszcze się ktoś tu zjawi i pomoże. Oby..... Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='mk999']Gdzie psiaki miały by jechać i ile trzeba zebrać na transport.[/QUOTE] Transport z Olkusza do Głogoczowa, ok.70 km. w jedną stronę. 70-80 zł? Quote
mk999 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) Jeżeli psiaki by ktoś przywiózł do Krakowa , to ja mogę zawieźć do Głogoczowa. Mogę je też odebrać z dworca w czwartek , jak są takie małe to żaden problem. Edited November 25, 2013 by mk999 Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='mk999']Jeżeli psiaki by ktoś przywiózł do Krakowa , to ja mogę zawieźć do Głogoczowa.[/QUOTE] A w jakich godzinach jutro? Quote
missiaa Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='mk999']Jeżeli psiaki by ktoś przywiózł do Krakowa , to ja mogę zawieźć do Głogoczowa. Mogę je też odebrać z dworca w czwartek , jak są takie małe to żaden problem.[/QUOTE] Ale teraz to już za późno z tym odbieraniem z dworca:( missieek jechała dziś od siebie do Katowic przez Olkusz i mogła je wyciągnąć przy okazji i później dowieźć do Krk, ale nikt się nie zgłosił, więc nic nie zabierała z Olkusza. Dlatego zaproponowana przeze mnie wcześniej opcja już nieaktulana :( Quote
mk999 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Raczej po 14 , ale to jest do dogadania się. Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro te 2 malizny znajdą się w hoteliku. Ja dowiozę do krakowa a mk999 z Krakowa do Głogoczowa. I to za darmo :) Telefon do mnie 608 35 98 12 Quote
ania75 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Aniu prześlij mi na pw swoje konto - to ja się dorzucę do transportu jak obiecałam Quote
ania68 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='ania75']Aniu prześlij mi na pw swoje konto - to ja się dorzucę do transportu jak obiecałam[/QUOTE] Ślicznie dziękuję, wyślę jak jak już pieski będą w hotelu, bo zawsze się boję, że coś może nie wypalić.. Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Till']ja mogę dołożyć do transportu 20zł i znajoma z jej mamą 70zł, czyli mamy 90zł na transport. Ja narazie nie mam przeglądu w aucie i nie mogę wyjechać w większą trasę, może jest ktoś chętny pojechać?? spadł śnieg i napewno takim malizną jest tam teraz ciężko[/QUOTE] bardzo Cie prosze napisz PW do ani68, maja jutro jechac po maluchy, wiec napewno przyda im sie kasa na paliwo. Quote
ania68 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jak psiaki znajdą się w hotelu to założę im wątek(chyba, że byłby ktoś chętny?). Nigdy tego nie robiłam . Bo trzeba będzie zbierać na karmę dla nich. Wczoraj prosiłam mk999 o podanie swojego nr tel. Jeszcze go nie mam, ale mam nadzieję, że dzisiaj otrzymam i się umówimy dokładnie. Quote
Till Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='ania68']Jak psiaki znajdą się w hotelu to założę im wątek(chyba, że byłby ktoś chętny?). Nigdy tego nie robiłam . Bo trzeba będzie zbierać na karmę dla nich. Wczoraj prosiłam mk999 o podanie swojego nr tel. Jeszcze go nie mam, ale mam nadzieję, że dzisiaj otrzymam i się umówimy dokładnie.[/QUOTE] tak jak wspominałam mamy pieniądze na transport więc prosimy o dane do przelewu na PW. Ja wstępnie rozmawiam z jedną rodziną o malutkiej suczce, jak coś z tego wyjdzie to dam znać Quote
Recommended Posts