Jump to content
Dogomania

Sunia Emi,pokorne i ciche macierzynstwo.Do DOMU poszły RAZEM :) :) :)

Recommended Posts

Posted

jeszcze nic nie wiem,jeszcze z ludzmi nie gadalam.
Dzis lece,zeby Emi ze szczeniakiem wyprowadzic i...okazalo sie,ze Emilka w domu,razem z dzieciakiem poszła :) Wczoraj wyadoptowane.
Musze do nich jutro zadzwonic,chociaz po to,zeby dowiedziec sie,czy to dzieki pieknemu tekstowi Akuchy :) :) :)
uffffffffffff,poty co-wyglada to pieknie.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Jak obydwie wzięli, to chyba dobrzy ludzie sa!!!!
Aj, niech im się szczęści!!!

[SIZE="1"]I nie nabijać się z akuchy :cool3:, która żywcem wkleja teksty szefowej! Przecie pozwolenia mam...

Posted

Olenko :) to do TOZu sie zapiszesz,o!

Smiac mi sie chce,bo byla pani,ktora chciala zaadoptowac Emi,ale oczywiscie po odchowaniu malucha i ciagle byla na etapie decyzji-nie zdazyla.Przedtem sposdobal sie Romeo-tez spozniona.A pani jest przesympatyczna i bardzo miła i zalezy jej na psiaku.Instynkt mi podpowiada,ze dzis wyjdzie ze schronu z Chiłka.

Posted

Juz wszystko wiem :)
pani,ktora chciala zaadoptowac sunie i miala sie zjawic w niedziele,pojawila sie po prostu dzien wczesniej i wzieła...obie :)
Rozmawiałysmy dzis-miedzy innymi o sterylizacji itd.Obiecała nas odwiedzic i jeszcze wtedy pogadamy o pieskach i pieseczkach.
To dobry,czuły i miły dom,zaangazowany w psiaki :)

Sunia podobno cierpi na brak apetytu,ale poza tym-czuje sie dobrze,wiec pewnie to stres,
a mala szlaeje,rozrabia i ma ogromny apetyt:) zawojowala wszystkich .