brazowa1 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 jeszcze nic nie wiem,jeszcze z ludzmi nie gadalam. Dzis lece,zeby Emi ze szczeniakiem wyprowadzic i...okazalo sie,ze Emilka w domu,razem z dzieciakiem poszła :) Wczoraj wyadoptowane. Musze do nich jutro zadzwonic,chociaz po to,zeby dowiedziec sie,czy to dzieki pieknemu tekstowi Akuchy :) :) :) uffffffffffff,poty co-wyglada to pieknie. Quote
akucha Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jak obydwie wzięli, to chyba dobrzy ludzie sa!!!! Aj, niech im się szczęści!!! [SIZE="1"]I nie nabijać się z akuchy :cool3:, która żywcem wkleja teksty szefowej! Przecie pozwolenia mam... Quote
brazowa1 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ja sie nie nabijam! One sa piekne! a to o Emi bylo naprawde wzruszajace! Quote
olenka_f Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 to cudnie razem i w domku i fajowo chyba w środe dam rade przyjechać do Sopotu z worami to troszkę Sunie może wygłaskam Quote
brazowa1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Olenko :) to do TOZu sie zapiszesz,o! Smiac mi sie chce,bo byla pani,ktora chciala zaadoptowac Emi,ale oczywiscie po odchowaniu malucha i ciagle byla na etapie decyzji-nie zdazyla.Przedtem sposdobal sie Romeo-tez spozniona.A pani jest przesympatyczna i bardzo miła i zalezy jej na psiaku.Instynkt mi podpowiada,ze dzis wyjdzie ze schronu z Chiłka. Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 niech ta pani poczeka na mnie ja jej Sunie wcisnę i to będzie jej najlepsza decyzja w życiu albo Azora jeden z dwóch, niech poczeka Quote
brazowa1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Juz wszystko wiem :) pani,ktora chciala zaadoptowac sunie i miala sie zjawic w niedziele,pojawila sie po prostu dzien wczesniej i wzieła...obie :) Rozmawiałysmy dzis-miedzy innymi o sterylizacji itd.Obiecała nas odwiedzic i jeszcze wtedy pogadamy o pieskach i pieseczkach. To dobry,czuły i miły dom,zaangazowany w psiaki :) Sunia podobno cierpi na brak apetytu,ale poza tym-czuje sie dobrze,wiec pewnie to stres, a mala szlaeje,rozrabia i ma ogromny apetyt:) zawojowala wszystkich . Quote
akucha Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tylko się cieszyć i na dogo prosić!!! :multi: :multi: :multi: Emilko jedz -już wszystko dobrze :lol: Quote
Recommended Posts