Jump to content
Dogomania

Sunia Emi,pokorne i ciche macierzynstwo.Do DOMU poszły RAZEM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilki foteczek niestety nie mam, ale mam jej córeczkę. Fajna jest, jej unieruchomienie do fotek to ciężka i wyczerpująca praca, nie wiem czym ją tam karmią, ale mała to wiercipupka niesamowita.

A co tam masz???

Jeszcze troszeczkę i do tego dorosnę.

Posted

Cudowny szczeniak po cudownej matce-zrownowazonej,pogodnej,posłusznej,madrej.Wychowany w schronisku,ale o wysokim socjalu,zapowiada sie na psiaka chetnie wspołpracujacego z czlowiekiem.Kochany przez wszystkich w schronie.
Jezeli nie jestes pewien,czy bedzie Ci przeszkadzalo :podgryzanie,sikanie,piszczenie,nieszczenie-nie bierz tego szczeniaka!
Pomysl wtedy o szczeniaczku zaadoptowanym przez rodzine z rocznym dzieckiem,ktora oddala go po 3 dniach,bo podgryzal dziecko;pomysl o kobiecie,ktora oddala szczeniaka po 10 dniach nieznajomej kobiecie w sklepie (ktora z kolei oddala go z powrotem do schroniska),bo jej "tyle szkod zrobił".Chcesz byc taki jak one?
Jezeli nie jestes pewien,czy pokochasz kundelka-po prostu nie bierz tego szczeniaka.
Ale jezeli jestes czlowiekiem gotowym pokochac bezbronna istotke do konca jej zycia i pokazac jej przyjazny swiat ludzi-zapraszamy do schroniska.

a jak ktos wezmie i odda to pora****e sie z nim.

Posted

BRRRYYY az strach sie bac!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:
A Brazowa od RAna wojuje!!!!!
Szczeniol pojdzie na pewno,bardziej o matulke sie powinnismy obawiac!!!
.....GRRRRYYY to jakis niebezpieczny sczeniak,,,chyba musze tam przyjechac i go oswoic troche no bo jak podgryza!!!UUUUUUU!!!!!:angryy:
no bo nigdy nie wiadomo kiedy noge odgryzie,,,,czort jeden,,,biedni ludzie,,tak zastraszeni przez czarniaka!!!!!:-o
.........Chyba ludzie mniej by swirowali z czystoscia psa w domu gdyby w polsce bylo jak za granica czyli jedna kooopkka i od razu zbieranko z trawnika czy z chodnika,,nie ma zlituj sie i juz wszyscy do tego przywykli,,,wiec i w domu sprzatniecie po szczeniaku pewnie nie takie juz straszne!!!!,,,,,
My ostatnio jak szlysmy na dlugi spacer z Dadko labkiem i on jak zwykle musial oszpecic chodnik,,,to Mertina mimo ze pieknie ubrana w sukienke bezproblemowo wyciagnela siatke i sprzatnela!!!!to juz odruch ,,prawidlowy!!!!!!!
,,,,,,,A Dadko jest okropny ,,bo zawsze musi zwalic cos grubszego oczywiscie nie na trawie w zacisznym miejscu tylko na chodniku przy ludziach!!!!!!,,,,,,,,,buuuuuuu!!!!

Posted

a wiesz,wiewiorka,ze Ty masz chyba racje? faktycznie-ludzie byliby bardziej tolarancyjni dla szczeniat,gdyby z gory wiedzieli,ze kupe po psie,czy w domu,czy na miescie musza sprzatac.

a co do kaganca,to okrutna ciotka kaerjotj a w kaganiec ubrala (przy mojej skromnej pomocy)

Posted

rOZBESTILO SIE NAM SCHRONISKO!!!!JA MUSZE CHYBA NASZEJ PANI PREZES POWIEDZIECC ZEBY STARANNIE PRZEGLDALA WOLONTARIUSZY!!!!:angryy: :angryy: BO POTEM JAK WIDZIMY ,,,,SZCZENIAK I KAGANIEC ,,A DO TEGO I bRAZOWA NAM SZALEJE!!!!!:angryy: :angryy:
a CO DO KOOOP,,,,TO RACJA NAD RACJAMI!!!!
aLE POWIEM JESZCZE JEDNO,,,,A PROPO KOOOPPP,,,,,
nASZ MENAGER PRACOWAL PRZEZ 7 LAT W WIEZIENIU,,,I RAZ BYLA NIEZLA AKCJA ,,BOWIEM WIEZNIOWIE NA ZNAK JAKIEGOS PROTESTU USMAROWALI SIE CALI ,,W ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
oCZYWISCIE ZEBY TO WSZYSTKO USPOKOIC ,STRAZNICY UBRALI KOMBINEZONY OCHRONNE W REKE SZLAUF I JAZDA!!!!!OKROPNOSC!!!!
tAK WIEC MOZE LEPIEJ JUZ PSIE SPRZATNAC!!!!!:cool3: :cool3: