Kasia25 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ponieważ z rana mogę otrzymać BANANA to se podniose na pożegnanie:placz: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A ja wiem! Za chęć do życia i działania :cool1: Zamieniamy się z Kasią w warzywa i owoce :evil_lol: Emi w górę, malutka szuka domu! Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 kto się przyłączy do WARZYWNIAKA? Brązowa niestety wykluczona:shake: Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Możesz Kaerjocik, możesz. Według mnie dogo przemienia się w kraine kłamstwa i lęku:cool1: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ty Brązowa tak, masz prawo odczuwać lęk!!! Bo nam to wsio rawno... My wolni ludzie-warzywka :lol: Nowe foteczki Emi: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A było się gdzieś tam po świecie nie włóczyć :diabloti: Emi czeka, czego nikt nie chwali nowych fotek, co?! :cool3: Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Śliczne pysio, takie do całowanka, mniam! Kochana przylepka:loveu: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale zębiszcza słuszne ma Emilia nasza. Tym bardziej należy docenić jej nietuzinkowy charakter :lol: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A gdzie byłas ostatnio?? Bo u Emilki i innych Cię nie widziałam... Quote
kaerjot Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Emilki foteczek niestety nie mam, ale mam jej córeczkę. Fajna jest, jej unieruchomienie do fotek to ciężka i wyczerpująca praca, nie wiem czym ją tam karmią, ale mała to wiercipupka niesamowita. A co tam masz??? Jeszcze troszeczkę i do tego dorosnę. Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wystawiać??? Brązowa, napisz o niej z jedno zdanie.Śliczna czarnulka :lol: Quote
brazowa1 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Cudowny szczeniak po cudownej matce-zrownowazonej,pogodnej,posłusznej,madrej.Wychowany w schronisku,ale o wysokim socjalu,zapowiada sie na psiaka chetnie wspołpracujacego z czlowiekiem.Kochany przez wszystkich w schronie. Jezeli nie jestes pewien,czy bedzie Ci przeszkadzalo :podgryzanie,sikanie,piszczenie,nieszczenie-nie bierz tego szczeniaka! Pomysl wtedy o szczeniaczku zaadoptowanym przez rodzine z rocznym dzieckiem,ktora oddala go po 3 dniach,bo podgryzal dziecko;pomysl o kobiecie,ktora oddala szczeniaka po 10 dniach nieznajomej kobiecie w sklepie (ktora z kolei oddala go z powrotem do schroniska),bo jej "tyle szkod zrobił".Chcesz byc taki jak one? Jezeli nie jestes pewien,czy pokochasz kundelka-po prostu nie bierz tego szczeniaka. Ale jezeli jestes czlowiekiem gotowym pokochac bezbronna istotke do konca jej zycia i pokazac jej przyjazny swiat ludzi-zapraszamy do schroniska. a jak ktos wezmie i odda to pora****e sie z nim. Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wystawiona. W górę Emilka i jej córcia, w górę! Quote
wiewiora1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BRRRYYY az strach sie bac!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: A Brazowa od RAna wojuje!!!!! Szczeniol pojdzie na pewno,bardziej o matulke sie powinnismy obawiac!!! .....GRRRRYYY to jakis niebezpieczny sczeniak,,,chyba musze tam przyjechac i go oswoic troche no bo jak podgryza!!!UUUUUUU!!!!!:angryy: no bo nigdy nie wiadomo kiedy noge odgryzie,,,,czort jeden,,,biedni ludzie,,tak zastraszeni przez czarniaka!!!!!:-o .........Chyba ludzie mniej by swirowali z czystoscia psa w domu gdyby w polsce bylo jak za granica czyli jedna kooopkka i od razu zbieranko z trawnika czy z chodnika,,nie ma zlituj sie i juz wszyscy do tego przywykli,,,wiec i w domu sprzatniecie po szczeniaku pewnie nie takie juz straszne!!!!,,,,, My ostatnio jak szlysmy na dlugi spacer z Dadko labkiem i on jak zwykle musial oszpecic chodnik,,,to Mertina mimo ze pieknie ubrana w sukienke bezproblemowo wyciagnela siatke i sprzatnela!!!!to juz odruch ,,prawidlowy!!!!!!! ,,,,,,,A Dadko jest okropny ,,bo zawsze musi zwalic cos grubszego oczywiscie nie na trawie w zacisznym miejscu tylko na chodniku przy ludziach!!!!!!,,,,,,,,,buuuuuuu!!!! Quote
wiewiora1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ona chyba w ten kaganiec cala by weszla!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 a wiesz,wiewiorka,ze Ty masz chyba racje? faktycznie-ludzie byliby bardziej tolarancyjni dla szczeniat,gdyby z gory wiedzieli,ze kupe po psie,czy w domu,czy na miescie musza sprzatac. a co do kaganca,to okrutna ciotka kaerjotj a w kaganiec ubrala (przy mojej skromnej pomocy) Quote
wiewiora1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 rOZBESTILO SIE NAM SCHRONISKO!!!!JA MUSZE CHYBA NASZEJ PANI PREZES POWIEDZIECC ZEBY STARANNIE PRZEGLDALA WOLONTARIUSZY!!!!:angryy: :angryy: BO POTEM JAK WIDZIMY ,,,,SZCZENIAK I KAGANIEC ,,A DO TEGO I bRAZOWA NAM SZALEJE!!!!!:angryy: :angryy: a CO DO KOOOP,,,,TO RACJA NAD RACJAMI!!!! aLE POWIEM JESZCZE JEDNO,,,,A PROPO KOOOPPP,,,,, nASZ MENAGER PRACOWAL PRZEZ 7 LAT W WIEZIENIU,,,I RAZ BYLA NIEZLA AKCJA ,,BOWIEM WIEZNIOWIE NA ZNAK JAKIEGOS PROTESTU USMAROWALI SIE CALI ,,W ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, oCZYWISCIE ZEBY TO WSZYSTKO USPOKOIC ,STRAZNICY UBRALI KOMBINEZONY OCHRONNE W REKE SZLAUF I JAZDA!!!!!OKROPNOSC!!!! tAK WIEC MOZE LEPIEJ JUZ PSIE SPRZATNAC!!!!!:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts