Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomówko, ja karmę kupię tak jak pisałam, nie dam rady małego transportować bo jestem w pracy, może odbierz go od Wandy z dworca? najlepiej zadzwoń do niej, bo my chyba na wątku nie zorganizujemy Wam odbioru :)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Atomówko, ja karmę kupię tak jak pisałam, nie dam rady małego transportować bo jestem w pracy, może odbierz go od Wandy z dworca? najlepiej zadzwoń do niej, bo my chyba na wątku nie zorganizujemy Wam odbioru :)

Enia przepraszam za to zamieszanie z karmą, ale nie miałam pojęcia ,że zostało jej niewiele.
Dziewczyny mówiły - wór a to reklamówka.....

Posted

Jestem jeszcze na działce. Wczoraj miałam kłopot z komputerem. Dzisiaj odpukać jakoś działa. Pisałam do pana Sławka, że wezmę malca , niech uprzedzi pracownika i poda mi do niego namiar. Na tego maila nie dostałam odpowiedzi.
Jutro jadę do Siedlec rano i będę do schroniska dzwonić. Nie wiem jeszcze o której będę jechała do Warszawy. Muszę sprawdzić i podam Ci Antonówka godzinę przyjazdu. Spotkajmy się po stronie Lubelskiej na przystanku 123. Ja nie mogę się spóźnić na badania na Saszerów. Nie wiem jak go przewiozę . Transporterka nie mam i nie dałabym rady jego nieść. Nie wiem też jak on będzie się zachowywał w pociągu . Weź ze sobą smycz i obrożę.

Przed wyjazdem Czarusia rozmawiałam z Olivą czy dalej zostanie z nami i coś weźmie na DT. Powiedziała, że zostaje. Bardzo się ucieszyłam.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Jestem jeszcze na działce. Wczoraj miałam kłopot z komputerem. Dzisiaj odpukać jakoś działa. Pisałam do pana Sławka, że wezmę malca , niech uprzedzi pracownika i poda mi do niego namiar. Na tego maila nie dostałam odpowiedzi.
Jutro jadę do Siedlec rano i będę do schroniska dzwonić. Nie wiem jeszcze o której będę jechała do Warszawy. Muszę sprawdzić i podam Ci Antonówka godzinę przyjazdu. Spotkajmy się po stronie Lubelskiej na przystanku 123. Ja nie mogę się spóźnić na badania na Saszerów. Nie wiem jak go przewiozę . Transporterka nie mam i nie dałabym rady jego nieść. Nie wiem też jak on będzie się zachowywał w pociągu . Weź ze sobą smycz i obrożę.

Przed wyjazdem Czarusia rozmawiałam z Olivą czy dalej zostanie z nami i coś weźmie na DT. Powiedziała, że zostaje. Bardzo się ucieszyłam.

Super , to może ta mała 3-miesięczna sunia?

Posted

Niedawno wróciłam od siostry dlatego nie pisałam nic.
Wanda Ty będziesz w środę w Wawie?
O której godzinie będziesz na Wschodnim? O której pociąg ma być?

Ja nie mam szelek ani smyczy, ale też nie mam żadnego transportera.
Jak transportera nie będzie, psa nie zabiorę bo nie dam rady prowadzić ( będę sama autem)
Koniecznie trzeba skombinować transporter, przynajmniej na środowy dzień a najlepiej na jak najdłużej gdyż psiak będzie miał z Nami kilka wycieczek tzn za tydzień znowu jedziemy rodzinnie do siostry.

Enia a co ze smyczka i szeleczkami, kiedy Ty dałabys radę to jakoś podrzucić do mnie?

Posted

Atomowka napisał(a):
Niedawno wróciłam od siostry dlatego nie pisałam nic.
Wanda Ty będziesz w środę w Wawie?
O której godzinie będziesz na Wschodnim? O której pociąg ma być?

Ja nie mam szelek ani smyczy, ale też nie mam żadnego transportera.
Jak transportera nie będzie, psa nie zabiorę bo nie dam rady prowadzić ( będę sama autem)
Koniecznie trzeba skombinować transporter, przynajmniej na środowy dzień a najlepiej na jak najdłużej gdyż psiak będzie miał z Nami kilka wycieczek tzn za tydzień znowu jedziemy rodzinnie do siostry.

Enia a co ze smyczka i szeleczkami, kiedy Ty dałabys radę to jakoś podrzucić do mnie?

Boję się ,że ciężko będzie się porozumieć na dogo. Może zadzwoń do Eni, podam Ci numer na pw.
Nie wiem kogo poprosić o transporter, może Ania ma.
Napiszę smsa do Ani i najlepiej jak się zdzwonicie.

Posted

Atomówko daj mi swój numer na pw, ja mam obecnie u siebie tylko koci transporter, nie wiem czy on się zmieści.
Dogo mi oddała transporter specjalnie kupiony dla szczeniaków, ale ma pogryziony zamek zamykający drzwiczki...

Posted

enia napisał(a):
Atomówko daj mi swój numer na pw, ja mam obecnie u siebie tylko koci transporter, nie wiem czy on się zmieści.
Dogo mi oddała transporter specjalnie kupiony dla szczeniaków, ale ma pogryziony zamek zamykający drzwiczki...

Eniu sorki za smsa , najpierw wysłałam a potem wlazłam na dogo:)

Posted (edited)

To może na środę wystarczy ten ze złmanym zamkiem, jakoś go drutem zabezpieczcie .
Jeżeli niczego lepszego na potem nie uda się załatwić to w ostateczności się kupi na allegro.

Edited by ewu
Posted

do samochodu to koci też sie nada, w sumie mój kot ważył 10 kg i wytrzymywał krótkie podróże :)
a Figiel to prawie jak kot..

Posted

No więc dojechałam do domu przed chwilą i zaraz dzwonił pan Sławek. Mam pytanie czy jest możliwość odebrania pieska z Marek spod supermarketu? Do tego miejsca może dojechać z pieskiem pracownik schroniska. To by rozwiązało problem z transportem.
Ja ze swoim kręgosłupem mam problem z niesieniem na ramieniu Mimi, która ważyła niewiele ponad 3 kg. W grę może wchodzić tylko smycz a nie wiadomo jak on będzie szedł na smyczy, czy zechce wskoczyć do wagonu i jak będzie reagował na jazdę pociągiem i natłok ludzi, bo pociąg jest załadowany ludźmi jadącymi do pracy do Warszawy
Jeżeli taka możliwość byłaby to psiak najpewniej mógłby przyjechać już dzisiaj.

Posted

wanda szostek napisał(a):
No więc dojechałam do domu przed chwilą i zaraz dzwonił pan Sławek. Mam pytanie czy jest możliwość odebrania pieska z Marek spod supermarketu? Do tego miejsca może dojechać z pieskiem pracownik schroniska. To by rozwiązało problem z transportem.
Ja ze swoim kręgosłupem mam problem z niesieniem na ramieniu Mimi, która ważyła niewiele ponad 3 kg. W grę może wchodzić tylko smycz a nie wiadomo jak on będzie szedł na smyczy, czy zechce wskoczyć do wagonu i jak będzie reagował na jazdę pociągiem i natłok ludzi, bo pociąg jest załadowany ludźmi jadącymi do pracy do Warszawy
Jeżeli taka możliwość byłaby to psiak najpewniej mógłby przyjechać już dzisiaj.

Wandziu zdzwoń się z Atomówką.

Posted

Wanda czekam na info o jaki sklep chodziło temu pracownikowi, być może mi się uda go zabrać ale nie mam ani kontenerka ani szelek- no nic.
Jeżeli to byłoby wieczorkiem to może jest szansa

Posted

Atomowka napisał(a):
Wanda czekam na info o jaki sklep chodziło temu pracownikowi, być może mi się uda go zabrać ale nie mam ani kontenerka ani szelek- no nic.
Jeżeli to byłoby wieczorkiem to może jest szansa

Chodzi o ten market M1 (ten duży), ale dowóz będzie już teraz możliwy jutro tylko podaj na którą godzinę.

Posted

Ja też mam wyprawkę dla Figla, jak rozmawiałyśmy Atomówko, szelki, adresówka, smycz, karma- do odbioru jutro na pw wyślę namiar, czyli jeszcze jedna ostatnia schroniskowa noc przed Figusiem naszym:multi:

Posted

Wandziu godzina obojetna aby po 14-15
Rano podjade do Eni po kontenerek, karme, szelki i smycz
Enia pamietaj prosze o tych rzeczach, kontenerek chyba lepiej ten koci wez, bojr sie ze tamtem drugi bedzie sie otwieral.

Posted

Atomowka napisał(a):
Wandziu godzina obojetna aby po 14-15
Rano podjade do Eni po kontenerek, karme, szelki i smycz
Enia pamietaj prosze o tych rzeczach, kontenerek chyba lepiej ten koci wez, bojr sie ze tamtem drugi bedzie sie otwieral.

To zadzwonię, że po 17 i podam Twój tel. Niech się odezwą i i uzgodnią.