Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Czyli co Figielek będzie dopiero u Nas za tydzień?

Swoją droga na pewno zmienię mu imię, już wiem,że mój tata Figielka nie zapamięta.

Kurcze wszyscy zapsieni i to przeze mnie:) Nie mam już kogo poprosić nawet o te cztery dni.

Posted

Atomowka napisał(a):
Na co ? Na zmianę imienia?
Nie wiem nie pytałam.

Jejku nie:) Absolutnie nie o to pytałam:) Nie ma to przecież żadnego znaczenia jak się piesio nazywa.
Pytałam co Wandzia napisała a propos przetrzymania maluszka od jutra w Warszawie.Czy może miała jakiś pomysł?

Posted

Ja niewiele mogę pomóc bo jestem w Londynie i jak bym zaczęła wydzwaniać na komórki , to bym zbankrutowała.
Cholera kiedy zniosą ten roaming...

Posted

Wanda nic nie mówiła na ten temat, bo jak rozmiawiałyśmy przez telefon to chyba jeszcze nie było tej informacji,że pracownik schronu wyjeżdża.
Dowiedziałam się o tym tu z dogo

Posted

Atomowka napisał(a):
Wanda nic nie mówiła na ten temat, bo jak rozmiawiałyśmy przez telefon to chyba jeszcze nie było tej informacji,że pracownik schronu wyjeżdża.
Dowiedziałam się o tym tu z dogo

Trzeba się z nią skontaktować.

Posted

Hop hop i co słychac?
Napisałam dzisiaj smsa do Eni.
Niestety z karmą jest problem bo niewiele jej zostało i nie bardzo jest co dzielić.
Trzeba więc kupić nową.
Enia czy podtrzymujesz swoją deklarację zakupu karmy dla Figielka?:):):)
Musimy zrobić zbiórkę na szczepienia chyba ,że maluszek został zaszczepiony i odrobaczony:)
Wandzia się dowie.

Posted

Trudno mi pomóc maluchowi. Jestem na działce i dopiero w poniedziałek wieczorem lub we wtorek rano wracam do domu.
W środę rano jadę do warszawy na badania. Na działkę dopóki psy zasiedziałe nie pójdą do DS żaden inny już wstępu nie ma.
Istnieje więc tylko taka możliwość, że malca dowiezie mi pracownik (drogę do mnie zna). We wtorek natomiast musi ktoś zabrać go do Warszawy. Nie mogę zostawić w domy jego samego jak wyjeżdżam rano a wracam koło 17:00

Posted

wanda szostek napisał(a):
Trudno mi pomóc maluchowi. Jestem na działce i dopiero w poniedziałek wieczorem lub we wtorek rano wracam do domu.
W środę rano jadę do warszawy na badania. Na działkę dopóki psy zasiedziałe nie pójdą do DS żaden inny już wstępu nie ma.
Istnieje więc tylko taka możliwość, że malca dowiezie mi pracownik (drogę do mnie zna). We wtorek natomiast musi ktoś zabrać go do Warszawy. Nie mogę zostawić w domy jego samego jak wyjeżdżam rano a wracam koło 17:00

Wandziu a kto mógłby go zabrać od Ciebie?

Posted

Wanda no ja go od Ciebie nie zabiorę, nie mam kasy na podróż do Siedlec
Ale może w środę byś go wzięła do pociągu? Ja ze wschodniego mogłabym go odebrać, tylko fajnie jakby miał jakąś klatkę, kontenerek bo bym po niego autem wyjechała sama.

Posted

No niestety ja dopiero w poniedziałek będę mogła się skontaktować, jutro z rana jadę na wiochę bez zasięgu. Rano nie zadzwonie bo będziemy zaganiani wyjazdem.

Posted

[quote name='Basiura']Witam a bedzie mial go kto przywiez na slask Zawiercie , mam miejsce moge przyjac na tymczas moj numer 666453799

Witaj na naszym wątku. Pomagamy szczeniaczkom i DT bardzo nam potrzebne. Zajrzyj na nasze główne wątki i może zdecydujesz się dołączyć do nas. Będzie nam miło wspólnie pracować.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238469-SIEDLCE-szczeniaki-szukają-DT-DS-prosimy-o-ogłoszenia

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237053-Odłowione-psiaki-(w-tym-szczeniaki)-skończą-w-Ostrowi-Maz-Czy-uda-się-je-uratować