Poziomka Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Świetny filmik. Fajny moment gdy Karo zakrywa oczka łapami jakby chciał powiedzieć uwaga szukam. No Ciotki jaki chcecie tytuł wątku? Quote
Sara2011 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='PaSja Hera']Miron JESTEŚ NIESAMOWITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Karo był w schronisku wszyscy mówili ,że to straszna bestia! No to patrzcie jaka bestyja z niego :cool3:. Widać,że Karo czuje się u Ciebie świetnie.Bardzo się cieszę. I nawet Barduś tam był :).[/QUOTE] Heheheh, no bestia straszna z niego, strach się bać:lol:. Super filmik, wspaniały, energiczny Karuś, w ogóle nie widać po nim żeby miał coś ze stawami i coś mu dolegało. Tak się cieszę:multi:. Miron, bardzo dziękujemy za opiekę:loveu:. Quote
Sara2011 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Poziomka']Świetny filmik. Fajny moment gdy Karo zakrywa oczka łapami jakby chciał powiedzieć uwaga szukam. No Ciotki jaki chcecie tytuł wątku?[/QUOTE] Może coś w stylu : Karo już bezpieczny w hoteliku ale wciąż brak deklaracji. Prosimy o pomoc. Quote
savahna Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Normalnie normalny psiak. Super Miron. A nawiasem, niezłe stadko.:p Quote
2010 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) Super filmik.:loveu:.Dziekujemy.. W takiego Karo to ja cały czas na tym watku wierzyłam.. Można to tutaj poczytać moje wypowiedzi..Nie wspomne juz o innych..... Przytulniaka i odsresowanego lobuziaka. Musisz nam Karo troszeczkę schudnąć to b. ważne aby stawy odciażyć.. Pozdrawiam serdecznie :loveu:wesola gromadkę z Mironem na czele.. I gorąco zapraszam na pierwszy Karo bazarek z roznościami. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250568-Karo-serdecznie-zaprasza-na-pierwszy-bazarek-róznosci-do-09-luty-20-00[/url] Codziennie cos ciekawego i w dobrych cenach.. Na zakupy i na miłe odwiedzinki...:lol: Edited February 1, 2014 by ick Quote
savahna Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Kamila Proc']brawo Miron![/QUOTE] Zapraszamy na taksowy bazarek.;) Dziś koniec. Quote
Malgoska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ale cudne wieści jak miło oglądać te merdające ogonki :) Quote
Poziomka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Chłopak jak marzenie. Ciotki a jak sprawa z tą karmą a dla Karusia? Quote
kabaja Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Karuś:loveu: jak dobrze się ogląda rozbrykanego Karusia :lol: swoją drogą nie wiedziałam ,że husky to takie małe psiaki ;) chyba przez chwilę widziałam tam psiaka ,który wzrostem nie ustępuje naszemu Yeti :lol: Quote
ewab Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Drugi wielkopies to Bardo vel Brutus - kiedyś szkieletor z lasu. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 filmik wzruszający . . . taki szczęśliwy pies . . .i nie tylko on . . Quote
andzia69 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Poziomka']Nie wiem czy została już dowieziona ta karma od Kabaja. Tam było 14 kg.[/QUOTE] no nie zostala....ani rtg też nie :( Bestia - mogę Cie poprosić o dostarczenie tego do gabinetu na Skalistą? Ew. do biura STOZu na Wesołą? Może Mortes by mogła jakoś to odebrać - miała dzwonić do Bestii w tej sprawie Quote
Poziomka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Kurcze, trzeba ruszyć z miejsca. Na początek karma i zdjęcie a póżniej chyba badania tak? Quote
PaSja Hera Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Poziomka']Kurcze, trzeba ruszyć z miejsca. Na początek karma i zdjęcie a póżniej chyba badania tak?[/QUOTE] No właśnie trzeba by ruszyć z miejsca. Wet ,a potem szukanie domu,żeby się znowu chłopak nie zasiedział za długo. Quote
savahna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='PaSja Hera']No właśnie trzeba by ruszyć z miejsca. Wet ,a potem szukanie domu,żeby się znowu chłopak nie zasiedział za długo.[/QUOTE] A czy z szukaniem domu nie można ruszyć juz? Nie wczytywałam się jaka jest dokładnie sytuacja Karo, ale rozumiem,że ma jakieś problemy z łapami. Jest chyba wstepna diagnoza?:oops: Czy nie można go ogłaszać już , delikatnie coś napomknąć w tekście a w ewentualnej rozmowie telefonicznej przedstawiać sytuację dokładnie? PaSja bywasz na watku Edyty i wiesz o tym młodym oneczku któremu się łapy rozjezdżały a poszedł już do domku i ludzie bedą go leczyć. Uważam,że ogłoszenia nie zaszkodzą, ale zostawiam decyzję decyzyjnym.:p Quote
devoner Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='savahna']A czy z szukaniem domu nie można ruszyć juz? Nie wczytywałam się jaka jest dokładnie sytuacja Karo, ale rozumiem,że ma jakieś problemy z łapami. Jest chyba wstepna diagnoza?:oops: Czy nie można go ogłaszać już , delikatnie coś napomknąć w tekście a w ewentualnej rozmowie telefonicznej przedstawiać sytuację dokładnie? PaSja bywasz na watku Edyty i wiesz o tym młodym oneczku któremu się łapy rozjezdżały a poszedł już do domku i ludzie bedą go leczyć. Uważam,że ogłoszenia nie zaszkodzą, ale zostawiam decyzję decyzyjnym.:p[/QUOTE] ja jestem za Quote
2010 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Moim zdaniem, należy jeszcze poczekac z ogloszeniami. Może lepiej poznajmy Karo..Po co mamy delikatnie napomkniwać. Co mamy opisywać telefonicznie..Te przypuszczenia moga tylko przestraszyć ... To wszystko jest z kosztami związane.. Nie maja konkretów...Wystarczy jak wlascicieł zajrzy na ten wątek.. Zbyt wiele było tutaj pisania na ten temat a mało konkretów. Tylko jedno zdjecie rtg bez weryfikacji ..To nie jest żadna wstepna diagnoza... A więc nie przylepiajmy Karo znowu zadnych niepotwierdzonych chorób. Czy było to zdjecie dobrze zrobione?To tez jest pytanie ? Niech nam Miron poobserwuje psiaka i może uda nam sie zorganizować badania Nie mamy sie co spieszyć...Ważne aby to było rzetelne i Karo nie wrocił z adopcji.. Wybaczcie za takie postawinie sprawy ale moim zdaniem tak dlugo staralismy sie i tyle osób mu pomoglo aby doprowadzić te adopcję do szczęsliwego końca. A to dla mnie znaczy aby Karo w jego ogloszeniach mielismy przejrzystośc i rzetelność. Mam nadzieje,że mój bazarek dzięki hojności moich wspaniałych dogoklintek umozliwy mu te tak wazne badania i obiecane dofinansowanie pobytu w hoteliku u Mirona. Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam nieustannie na bazarek dla Karo ... Edited February 2, 2014 by ick Quote
Sara2011 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ick']Moim zdaniem, należy jeszcze poczekac z ogloszeniami. Może lepiej poznajmy Karo..Po co mamy delikatnie napomkniwać. Co mamy opisywać telefonicznie..Te przypuszczenia moga tylko przestraszyć ... To wszystko jest z kosztami związane.. Nie maja konkretów...Wystarczy jak wlascicieł zajrzy na ten wątek.. Zbyt wiele było tutaj pisania na ten temat a mało konkretów. Tylko jedno zdjecie rtg bez weryfikacji ..To nie jest żadna wstepna diagnoza... A więc nie przylepiajmy Karo znowu zadnych niepotwierdzonych chorób. Czy było to zdjecie dobrze zrobione?To tez jest pytanie ? Niech nam Miron poobserwuje psiaka i może uda nam sie zorganizować badania Nie mamy sie co spieszyć...Ważne aby to było rzetelne i Karo nie wrocił z adopcji.. Wybaczcie za takie postawinie sprawy ale moim zdaniem tak dlugo staralismy sie i tyle osób mu pomoglo aby doprowadzić te adopcję do szczęsliwego końca. A to dla mnie znaczy aby Karo w jego ogloszeniach mielismy przejrzystośc i rzetelność. Mam nadzieje,że mój bazarek dzięki hojności moich wspaniałych dogoklintek umozliwy mu te tak wazne badania i obiecane dofinansowanie pobytu w hoteliku u Mirona., Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam nieustannie na bazarek dla Karo ...[/QUOTE] Też tak uważam. Po pierwsze musimy wiedzieć co z jego zdrowiem a po drugie trochę więcej o nim samym (charakterze/usposobieniu itp). Quote
savahna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Mam niestety odmienne zdanie. Ale nie ja tu decyduję. Zanim ktokolwiek chętny znajdzie się na psa, Miron zdąży go poznać. Już po dwóch trzech tygodniach można wiele powiedzieć. A proces szukania domu może trwać znacznie dłużej. chyba ,że jest tyle pieniędzy na utrzymanie Karo,iż można sobie spokojnie czekać... Sytuację zdrowotną też trzeba wyjaśnić w miarę szybko. Według mnie poznawanie psa, wyjasnienie sytuacji i szukanie domu może przebiegać równocześnie. No ale widzę,że mamy diametralnie różne spojrzenia , więc nie zamierzam się już mieszać. Zmykam stąd, gdyby coś było z mojej strony trzeba, na przykład ogłoszenia, to służę pomocą. Powodzenia piesku.:loveu: I Oby nie czekał kolejnego roku.:cool1: Quote
devoner Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='savahna']Mam niestety odmienne zdanie. Ale nie ja tu decyduję. Zanim ktokolwiek chętny znajdzie się na psa, Miron zdąży go poznać. Już po dwóch trzech tygodniach można wiele powiedzieć. A proces szukania domu może trwać znacznie dłużej. chyba ,że jest tyle pieniędzy na utrzymanie Karo,iż można sobie spokojnie czekać... Sytuację zdrowotną też trzeba wyjaśnić w miarę szybko. Według mnie poznawanie psa, wyjasnienie sytuacji i szukanie domu może przebiegać równocześnie. No ale widzę,że mamy diametralnie różne spojrzenia , więc nie zamierzam się już mieszać. Zmykam stąd, gdyby coś było z mojej strony trzeba, na przykład ogłoszenia, to służę pomocą. Powodzenia piesku.:loveu: I Oby nie czekał kolejnego roku.:cool1:[/QUOTE] dokładnie tak samo uważam,zobaczcie na innych wątkach po ile czasu psy czekają w hotelikach,nie mówię o schronisku,niektóre latami.a potencjalny właściciel jeśli pokocha psa to będzie diagnozował i leczył do upadłego.wiem,bo sama tak robiłam i robię.diagnostyka i leczenie moje suki kosztowało mnóstwo kasy,ale ja nie o tym miałam.zrobicie jak uważacie tak jak pisała savahna. Quote
2010 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='savahna']Mam niestety odmienne zdanie. Ale nie ja tu decyduję. Zanim ktokolwiek chętny znajdzie się na psa, Miron zdąży go poznać. Już po dwóch trzech tygodniach można wiele powiedzieć. A proces szukania domu może trwać znacznie dłużej. chyba ,że jest tyle pieniędzy na utrzymanie Karo,iż można sobie spokojnie czekać... Sytuację zdrowotną też trzeba wyjaśnić w miarę szybko. Według mnie poznawanie psa, wyjasnienie sytuacji i szukanie domu może przebiegać równocześnie. No ale widzę,że mamy diametralnie różne spojrzenia , więc nie zamierzam się już mieszać. Zmykam stąd, gdyby coś było z mojej strony trzeba, na przykład ogłoszenia, to służę pomocą. Powodzenia piesku.:loveu: I Oby nie czekał kolejnego roku.:cool1:[/QUOTE] Witaj, nie wiem po co tu jakies skojarzenia dotyczace kolejnego roku.. Karo dopiero przyjecha do Mirona. Nadal nie miał dobrych badań... Nic nie pisze aby czekać spokojnie...To nie moje słowa ..Tylko rzetelnie... Tylko jak będziemy pewni co z nim i co mu dolega a nie spekulować. To bylo tutaj zbyt dlugo spekulowane i to było przeszkoda w dzialaniu. Znichęcalo to rowniez osoby zainteresowane jego adopcja . Najlepiej niech sie wypowiadaja osoby go finansujące jego pobyt w hotelu. Mam nadzieje,że mój finasowy zastrzyk bazarkowy to umozliwi.. Ogloszenia zrobimy przez Poziomkę .Na dogo mozna wykupic pakiety ogloszeń... Quote
Poziomka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Jak ogłoszenia przez Poziomkę? Ja niestety nie umiem robić ogłoszeń a moje zdanie jest podobne do części Ciotek. Ogłaszać, ogłaszać i ogłaszać. Łatwiej jest wybierać w domkach niż płakać, że nie ma odzewu z ogłoszeń. Quote
Recommended Posts