Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mało który pies nie szczeka na domofon. Sami to powodujemy swoją ekscytacją.
Natomiast szczekanie po wyjściu Pani z domu trzeba wybić mu z głowy. Może jakeś pyszne gryzaki? Pluszaki do zamordowania?

Posted

[quote name='Poziomka']Misia cudna jest. :)
Uwielbiam takie "maluchy". A dziękować to jeszcze nie ma za co ponieważ nie rozliczyłam się z pieniędzy posiadanych na koncie. Do tej pory nie dostałam odpowiedzi ani od Ick ani Beataczi.[/QUOTE]
juz pisze ;) niech zostana do dyspozycji STOZu . Ratowanie zwierzakow jest najwazniejsze.
andzia69 nie ma sie o co obrazac ,raczej ,,kombinowalam" czy ktoremus ze swoich zadeklarowanych psow nie przelozyc tej kaski ale niech i tak bedzie...
ciesze sie bardzo z domku Karo :) :)

Posted

[quote name='beataczl']juz pisze ;) niech zostana do dyspozycji STOZu . Ratowanie zwierzakow jest najwazniejsze.
andzia69 nie ma sie o co obrazac ,raczej ,,kombinowalam" czy ktoremus ze swoich zadeklarowanych psow nie przelozyc tej kaski ale niech i tak bedzie...
ciesze sie bardzo z domku Karo :) :)[/QUOTE]

Beataczl, dziękujemy bardzo :loveu: . Najbardziej potrzebująca na dziś Misia, na pewno się ucieszy.

Posted

Dostałam odpowiedz od Ick. Prosi aby pieniądze które zostały wpłacić na konto psiaka Maciusia także z dogomanii. Tylko teraz jak to zrobić? Ponieważ powinno zostać 50zł dla Beataczal która zdecydowała o przekazaniu ich dla Dziewczyn z Kielc oraz 317zł dla Ick. Razem 367zl. Na koncie Karo jest 351zł. Brakuje 16zł.

Posted

Beataczl - ja się nie obrażam - bo i o co? :)

Wyszły jaja ze smyczą i obrozą Mirona...Jak pani jechala po Karo w pospiechu to nei miała nic - pewnie z wrazenia zapomniała, ze jej mówiłam, ze obroża i smycz jest do odesłania.

Jak odbierala Karo to wydawala jej go mloda lekarka, która chyba nei byal za bardzo w temacie smyczy i obroży - pewnie myslała, ze to lecznicowe wyposażenie...Pani iza się bardzo zdziwila jak na prośbę Mirona powiedzialam jej o odesłaniu smyczy i obroży, bo...zapłacila za to łącznie z miską i uszami wędzonymi w lecznicy !

no ale to wszystko było na wiariata...a ża pani iza kupiła Karusiowi normalną obrożę z jakimiś cekinami czy czyms tam i nie myslala, to wywaliła łancuszek do kosza :(

Miron - odkupimy tą obrożę i smycz, zeby już nie mieszać - tylko powiedz mi jaką, bo nie widziałam :(

Posted

[quote name='mar.gajko']No to z cekinami? Czy z czymśtam?
Chcę koniecznie wiedzieć! :diabloti:[/QUOTE]

wiem, ze jest czerwona :eviltong: z czymśtam :evil_lol:

jak przyjedzie syn pani Karo niebawem, to mam nadzieję, ze wreszcie sie doczekamy zdjęciuff :)

Posted

[quote name='andzia69']wiem, ze jest czerwona :eviltong: z czymśtam :evil_lol:

jak przyjedzie syn pani Karo niebawem, to mam nadzieję, ze wreszcie sie doczekamy zdjęciuff :)[/QUOTE]

no foty koniecznie muszą być:mad:

Posted

Obroża w kratę na szczęście bezpiecznie u mnie leży :P Miała iść na adres zwrotny z przesyłki moich :D
I dobrze, że nie dałem, bo by zaginęła w tej lecznicy jak moje :P

Posted

Przed chwilą zostały przelane 42 zł na konto Zwierzak do rozdysponowania według potrzeb oraz 309 zł na konto Martika@Aischa dla Maciucia.:)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-(-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY[/url]!!

Posted

Tym samym kończy się moja praca na wątku Karo który szczęsliwy i radosny w swoim domku popyla w nowej cudnej cekinkowej obróżce. :):)
Dziękuję WAM wszystkim za współpracę. :):)

Posted

my Tobie Poziomko również dziękujemy,w szczególności za wielką cierpliwość[COLOR=#d3d3d3](wiesz o czym mówię)[/COLOR]jak również za wzorowe prowadzenie rozliczeń i pilnowanie wszystkich wpłat:calus: