mar.gajko Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Mało który pies nie szczeka na domofon. Sami to powodujemy swoją ekscytacją. Natomiast szczekanie po wyjściu Pani z domu trzeba wybić mu z głowy. Może jakeś pyszne gryzaki? Pluszaki do zamordowania? Quote
beataczl Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Poziomka']Misia cudna jest. :) Uwielbiam takie "maluchy". A dziękować to jeszcze nie ma za co ponieważ nie rozliczyłam się z pieniędzy posiadanych na koncie. Do tej pory nie dostałam odpowiedzi ani od Ick ani Beataczi.[/QUOTE] juz pisze ;) niech zostana do dyspozycji STOZu . Ratowanie zwierzakow jest najwazniejsze. andzia69 nie ma sie o co obrazac ,raczej ,,kombinowalam" czy ktoremus ze swoich zadeklarowanych psow nie przelozyc tej kaski ale niech i tak bedzie... ciesze sie bardzo z domku Karo :) :) Quote
Poziomka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Dzięki Kochana. :) Teraz jeszcze 317 zł Ick. Quote
Poziomka Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Na koncie Karo jest 351 zł. Jeżeli Ick będzie chciała zwrotu swoich 317 to zostanie tylko 34 zł. Quote
ewab Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='beataczl']juz pisze ;) niech zostana do dyspozycji STOZu . Ratowanie zwierzakow jest najwazniejsze. andzia69 nie ma sie o co obrazac ,raczej ,,kombinowalam" czy ktoremus ze swoich zadeklarowanych psow nie przelozyc tej kaski ale niech i tak bedzie... ciesze sie bardzo z domku Karo :) :)[/QUOTE] Beataczl, dziękujemy bardzo :loveu: . Najbardziej potrzebująca na dziś Misia, na pewno się ucieszy. Quote
Poziomka Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Dostałam odpowiedz od Ick. Prosi aby pieniądze które zostały wpłacić na konto psiaka Maciusia także z dogomanii. Tylko teraz jak to zrobić? Ponieważ powinno zostać 50zł dla Beataczal która zdecydowała o przekazaniu ich dla Dziewczyn z Kielc oraz 317zł dla Ick. Razem 367zl. Na koncie Karo jest 351zł. Brakuje 16zł. Quote
Poziomka Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Tak myslę - może odejmiemy po 8zł od każdej sumy i zostanie wtedy 42zł Beataczl i 309zł Ick. Jak myślicie? Quote
devoner Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 jestem za,a jeśli ick/consul będzie się upierać to pisz przeleję brakującą kwotę. Quote
Poziomka Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Czyli co? 42 zł na konto Zwierzaka i 309 zł na konto podane przez Ick? Mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj będę mogła wkleić link do wątku Maciusia :) Quote
andzia69 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Beataczl - ja się nie obrażam - bo i o co? :) Wyszły jaja ze smyczą i obrozą Mirona...Jak pani jechala po Karo w pospiechu to nei miała nic - pewnie z wrazenia zapomniała, ze jej mówiłam, ze obroża i smycz jest do odesłania. Jak odbierala Karo to wydawala jej go mloda lekarka, która chyba nei byal za bardzo w temacie smyczy i obroży - pewnie myslała, ze to lecznicowe wyposażenie...Pani iza się bardzo zdziwila jak na prośbę Mirona powiedzialam jej o odesłaniu smyczy i obroży, bo...zapłacila za to łącznie z miską i uszami wędzonymi w lecznicy ! no ale to wszystko było na wiariata...a ża pani iza kupiła Karusiowi normalną obrożę z jakimiś cekinami czy czyms tam i nie myslala, to wywaliła łancuszek do kosza :( Miron - odkupimy tą obrożę i smycz, zeby już nie mieszać - tylko powiedz mi jaką, bo nie widziałam :( Quote
mar.gajko Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 No to z cekinami? Czy z czymśtam? Chcę koniecznie wiedzieć! :diabloti: Quote
andzia69 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='mar.gajko']No to z cekinami? Czy z czymśtam? Chcę koniecznie wiedzieć! :diabloti:[/QUOTE] wiem, ze jest czerwona :eviltong: z czymśtam :evil_lol: jak przyjedzie syn pani Karo niebawem, to mam nadzieję, ze wreszcie sie doczekamy zdjęciuff :) Quote
devoner Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='andzia69']wiem, ze jest czerwona :eviltong: z czymśtam :evil_lol: jak przyjedzie syn pani Karo niebawem, to mam nadzieję, ze wreszcie sie doczekamy zdjęciuff :)[/QUOTE] no foty koniecznie muszą być:mad: Quote
mar.gajko Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='devoner']no foty koniecznie muszą być:mad:[/QUOTE] Pewnie, chcemy Karo w cekinach widzieć :p Quote
devoner Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='mar.gajko']Pewnie, chcemy Karo w cekinach widzieć :p[/QUOTE] dla mnie to może być nawet bez cekinów,byle foty były Quote
ania75 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 A Karuś miał taką ładną w szkocką kratkę :???: Quote
mar.gajko Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='devoner']dla mnie to może być nawet bez cekinów,byle foty były[/QUOTE] Aleś Ty mało wymagająca jesteś. Quote
devoner Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='ania75']A Karuś miał taką ładną w szkocką kratkę :???:[/QUOTE] wiem ode mnie dostał,nie wiem co się z nią stało? Quote
mar.gajko Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='devoner']wiem ode mnie dostał,nie wiem co się z nią stało?[/QUOTE] Nie czuł się Szkotem i ... wyrzucił zapewne. Quote
ania75 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='mar.gajko']Nie czuł się Szkotem i ... wyrzucił zapewne.[/QUOTE] albo pożarł :p Quote
miron h Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Obroża w kratę na szczęście bezpiecznie u mnie leży :P Miała iść na adres zwrotny z przesyłki moich :D I dobrze, że nie dałem, bo by zaginęła w tej lecznicy jak moje :P Quote
Poziomka Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Przed chwilą zostały przelane 42 zł na konto Zwierzak do rozdysponowania według potrzeb oraz 309 zł na konto Martika@Aischa dla Maciucia.:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-(-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY[/url]!! Quote
Poziomka Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Tym samym kończy się moja praca na wątku Karo który szczęsliwy i radosny w swoim domku popyla w nowej cudnej cekinkowej obróżce. :):) Dziękuję WAM wszystkim za współpracę. :):) Quote
devoner Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 my Tobie Poziomko również dziękujemy,w szczególności za wielką cierpliwość[COLOR=#d3d3d3](wiesz o czym mówię)[/COLOR]jak również za wzorowe prowadzenie rozliczeń i pilnowanie wszystkich wpłat:calus: Quote
mar.gajko Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Bark wieści to dobre wieści. Choć nie powiem, że te cekiny bym pooglądała :p Quote
Recommended Posts