vpassione Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Wystawa odbędzie się 31.08.2012 [U](sobota)[/U], na terenie OSiR Skałka (ul. Bytomska 40, Świętochłowice) [COLOR=#ff0000][B]Zgłoszenia do 16.08.2012[/B][/COLOR] [B]Opłaty:[/B] Pierwszy pies (katalog) 100zł drugi i trzeci 90zł czwarty i kolejne 45zł baby i szczenięta 40zł weterany i IntCh 20zł rasy polskie 1zł MP 25zł [B]OBSADA SĘDZIOWSKA[/B] (może ulec zmianie) Grupa I Leszek Salamon - owczarki niemieckie Paweł Boniecki - bearded collie, owczarek staroangielski, border collie, owczarek szetlandzki, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke, pozostałe rasy Thomas Rohlin (Dania) - owczarek szkocki długowłosy, owczarek szkocki krótkowłosy, owczarki belgijskie, ceskoslevensky vlcak, schapendoes Britt Siegstad (Dania) - owczarki australijskie, biały owczarek szwajcarski, bouvier des flandres, briard, owczarek podhalański, polski owczarek nizinny Grupa II Jolanta Jabłońska - pinczery, sznaucery Caroline Maher (Irlandia) - czarny terier, bernardyn długowłosy, bernardyn krótkowłosy, buldog angielski, hovavart, leonberger, mastif, shar-pei, Pyrenean Mountain Dog Dorota Pawlikowska-Rosół - pozostałe rasy GRUPA III Kerstin Buss (Niemcy) - yorkshire terier, west higland white terier, terier szkocki Anna Cwiecekova (Słowacja) - teriery w typie "bull" Zdzisław Kitliński - pozostałe rasy GRUPA IV Monika Berger GRUPA V Izabela Krasowska-Salamon GRUPA VI Anna Rajs - zmiana sędziego GRUPA VII Janusz Opara GRUPA VIII Janusz Opara - spaniele Bożena Banasiewicz - pozostałe GRUPA IX Lisbeth Campbell (Norwegia) - pozostałe rasy Krystyna Opara - Cavalier king charles spaniel, chihuahua długowłosy i krótkowłosy, king charles spaniel, bichon frise, lwi piesek Zuzanna Petik (Węgry) - chiński grzywacz, mops, boston terier, pekińczyk, Chin japoński, Lhasa apso, terier tybetański, spaniel tybetański, shih tzu GRUPA X Hanna Woźna-Gil Rasy nieuznane przez FCI: Janusz Opara MŁODY PREZENTER: Krystyna Opara [URL="http://zkwp-chorzow.net/wyst_2013/53kwpr/ulotka_53.html"]Strona www[/URL] (więcej info) :) Quote
vpassione Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nikt się nie wybiera? My już zgłoszeni :) Quote
sota36 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ja i moj "szapendziak" od czerwca zgloszone:) Z dwoch chociazby powodow - moj oddzial i sedzia:) Quote
panienkabubu Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Jagoodka']My chyba też się wybierzemy :)[/QUOTE] Nie chyba, tylko na pewno ! Zapraszamy :) Quote
Jagoodka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 To jeszcze dla mnie odległe plany, ale jeżeli nic mi ich nie pokrzyżuje to będziemy :) Quote
panienkabubu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w organizowanej przez O/Chorzów Krajowej Wystawie Psów Rasowych 31 sierpnia 2013 roku (sobota) ! [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/970644_575378722504328_1854748135_n.jpg[/img] Quote
panienkabubu Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Przypominam, że dzień później odbywać się będzie wystawa psów pasterskich ras brytyjskich w Świerklańcu :) [img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1003496_576700125705521_1016683149_n.jpg[/img] Quote
ACTINA Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 My wybieramy się prawdopodobnie na obydwa dni :-) czy ktoś jest chętny na wspólną podróż lub ma wolne miejsce? Może z Radomska? Trasa Janów-Żarki-Myszków-Siewierz- Będzin-do Świętochłowic Quote
Merrick Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 My również zgłoszeni, jak co roku :) A ma ktoś może jakieś informacje o panu sędzim z Dani ? Będę wdzięczna za wszelkie info ;) Quote
zmora0 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Szukam kogoś, kto jedzie z Chorzowa do Poznania po wystawie! Jadę sama, bez psa. Prosiłabym o PW z ceną za benzynę jeśli ktoś by mógł mnie podwieźć. :) [B]PILNE.[/B] ALBO: czy ktoś z małym psem się wybiera do Chorzowa z Poznania (czy po drodze) i chciałby się z nami zabrać (ale potrzeba kogoś z prawem jazdy żeby prowadził w jedną stronę). ALBO: czy komuś się nudzi i pojechałby jako drugi kierowca? W jedną stronę prowadziłaby moja znajoma, w drugą ta druga osoba. Edited August 15, 2013 by netheter Quote
d_orka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 U mnie od dłuższego czasu otwiera sie tylko formularz na niedziele ... /Po kliknieciu na KWPR otwiera się info na pasterskie/ :-( Quote
vpassione Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [B]d_orka[/B], Bezpośredni odnośnik do formularza na krajówkę - [URL="http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2013/53kwpr/formularzn.php"]LINK[/URL] Quote
vpassione Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Termin przyjmowania zgłoszeń przedłużony 19.08.2013 (tylko przez formularz online, opłaty takie same). Może jeszcze ktoś się skusi :) Quote
Anecioreczek Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 na stronie podana juz ropiska i plan sędziowana :) Quote
Carbonara Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Witam serdecznie, poszukujemy pilnie pomocy w transporcie malutkiego staffika 8 tyg, z Chorzowa z wystawy do Warszawy lub okolic Warszawy. Niestety własicielka suczki ma za dwa dni powazna operację i nie może osobiście odebrać maluszka. Oczywiście dokładamy się do paliwa. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc Quote
yorlex Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Najprawdopodobniej będę w charakterze obserwatorki i foto-amatorki :) Przeważnie na ringu 10 z yorkami, bo będzie tam siostra mojego psiaka :) Quote
Merrick Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 A ja mam może głupie pytanie, ale zawszę tuż przed wystawą napadają mnie jakieś lęki :roll: :lol: Wilczaki miały wchodzić niemal jako pierwsze, ale okazało się, że po zmianach, przed nami ocenianych będzie 30 chihuahua. Jak rozumiem jeśli w planie sędziowania są przed nami, to jutro nie mogą nagle zmienić kolejności ? Bo nie wiem czy muszę być na 10 czy mogę jakieś 45 minut później np. ? :p Quote
yorlex Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Można jakoś sprawdzić o której mniej/więcej godzinie wchodzi dana rasa? Przepraszam, ale na wystawie byłam około 4 lata temu, i specjalnie nie myślałam o konkretnej rasie :) Quote
Recommended Posts