Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawa odbędzie się 31.08.2012 [U](sobota)[/U], na terenie OSiR Skałka (ul. Bytomska 40, Świętochłowice)

[COLOR=#ff0000][B]Zgłoszenia do 16.08.2012[/B][/COLOR]

[B]Opłaty:[/B]
Pierwszy pies (katalog) 100zł
drugi i trzeci 90zł
czwarty i kolejne 45zł
baby i szczenięta 40zł
weterany i IntCh 20zł
rasy polskie 1zł
MP 25zł

[B]OBSADA SĘDZIOWSKA[/B] (może ulec zmianie)
Grupa I
Leszek Salamon - owczarki niemieckie
Paweł Boniecki - bearded collie, owczarek staroangielski, border collie, owczarek szetlandzki, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke, pozostałe rasy
Thomas Rohlin (Dania) - owczarek szkocki długowłosy, owczarek szkocki krótkowłosy, owczarki belgijskie, ceskoslevensky vlcak, schapendoes
Britt Siegstad (Dania) - owczarki australijskie, biały owczarek szwajcarski, bouvier des flandres, briard, owczarek podhalański, polski owczarek nizinny

Grupa II
Jolanta Jabłońska - pinczery, sznaucery
Caroline Maher (Irlandia) - czarny terier, bernardyn długowłosy, bernardyn krótkowłosy, buldog angielski, hovavart, leonberger, mastif, shar-pei, Pyrenean Mountain Dog
Dorota Pawlikowska-Rosół - pozostałe rasy

GRUPA III
Kerstin Buss (Niemcy) - yorkshire terier, west higland white terier, terier szkocki
Anna Cwiecekova (Słowacja) - teriery w typie "bull"
Zdzisław Kitliński - pozostałe rasy

GRUPA IV
Monika Berger

GRUPA V
Izabela Krasowska-Salamon

GRUPA VI
Anna Rajs - zmiana sędziego

GRUPA VII
Janusz Opara

GRUPA VIII
Janusz Opara - spaniele
Bożena Banasiewicz - pozostałe

GRUPA IX
Lisbeth Campbell (Norwegia) - pozostałe rasy
Krystyna Opara - Cavalier king charles spaniel, chihuahua długowłosy i krótkowłosy, king charles spaniel, bichon frise, lwi piesek
Zuzanna Petik (Węgry) - chiński grzywacz, mops, boston terier, pekińczyk, Chin japoński, Lhasa apso, terier tybetański, spaniel tybetański, shih tzu

GRUPA X
Hanna Woźna-Gil

Rasy nieuznane przez FCI: Janusz Opara

MŁODY PREZENTER: Krystyna Opara

[URL="http://zkwp-chorzow.net/wyst_2013/53kwpr/ulotka_53.html"]Strona www[/URL] (więcej info)
:)

• 4 weeks later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w organizowanej przez O/Chorzów Krajowej Wystawie Psów Rasowych 31 sierpnia 2013 roku (sobota) !

[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/970644_575378722504328_1854748135_n.jpg[/img]

Posted

Przypominam, że dzień później odbywać się będzie wystawa psów pasterskich ras brytyjskich w Świerklańcu :)

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1003496_576700125705521_1016683149_n.jpg[/img]

Posted

My wybieramy się prawdopodobnie na obydwa dni :-) czy ktoś jest chętny na wspólną podróż lub ma wolne miejsce? Może z Radomska?
Trasa Janów-Żarki-Myszków-Siewierz- Będzin-do Świętochłowic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Szukam kogoś, kto jedzie z Chorzowa do Poznania po wystawie! Jadę sama, bez psa.
Prosiłabym o PW z ceną za benzynę jeśli ktoś by mógł mnie podwieźć. :)
[B]PILNE.[/B]

ALBO:

czy ktoś z małym psem się wybiera do Chorzowa z Poznania (czy po drodze) i chciałby się z nami zabrać (ale potrzeba kogoś z prawem jazdy żeby prowadził w jedną stronę).

ALBO:

czy komuś się nudzi i pojechałby jako drugi kierowca? W jedną stronę prowadziłaby moja znajoma, w drugą ta druga osoba.

Edited by netheter
Posted

Witam serdecznie, poszukujemy pilnie pomocy w transporcie malutkiego staffika 8 tyg, z Chorzowa z wystawy do Warszawy lub okolic Warszawy. Niestety własicielka suczki ma za dwa dni powazna operację i nie może osobiście odebrać maluszka. Oczywiście dokładamy się do paliwa. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc

Posted

A ja mam może głupie pytanie, ale zawszę tuż przed wystawą napadają mnie jakieś lęki :roll: :lol:
Wilczaki miały wchodzić niemal jako pierwsze, ale okazało się, że po zmianach, przed nami ocenianych będzie 30 chihuahua. Jak rozumiem jeśli w planie sędziowania są przed nami, to jutro nie mogą nagle zmienić kolejności ? Bo nie wiem czy muszę być na 10 czy mogę jakieś 45 minut później np. ? :p

Posted

Można jakoś sprawdzić o której mniej/więcej godzinie wchodzi dana rasa? Przepraszam, ale na wystawie byłam około 4 lata temu, i specjalnie nie myślałam o konkretnej rasie :)