Elza22 Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='maarit']... bez zmian?[/QUOTE] Do czasu jak nie znajdzie się jakiś DT to nic się nie zmieni... Quote
paati924 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Od soboty bede miala na tymczasie dwa koty, kwestia tylko tego jak psiak reaguje na koty? Quote
ewakrakow Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) paati mogłaby wziąć pieska na dt (chyba bezpłatny), kwestia reakcji na koty i organizacji napisałam priv do założycielki wątku, żeby się wypowiedziała Edited December 5, 2013 by ewakrakow dopisek Quote
ewakrakow Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Elza22 ostatnio logowała się na dogomanii miesiąc temu... dobrze byłoby dowiedzieć się coś w sprawie maluszka, póki dom tymczasowy jest zainteresowany Quote
ewakrakow Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='maarit']Elza ma podanego maila w profilu...[/QUOTE] dzięki maarit za zwrócenie uwagi, napisałam teraz wiadomość na tego maila, z prośbą o pojawienie się na wątku i reakcję, bo teraz to nic nie wiadomo. Quote
Elza22 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Już jestem strasznie przepraszam ,że tyle mnie nie było ale ostatnio nie mam na nic czasu i jeszcze jestem świeżo po przeprowadzce. Poproszę o numer telefonu do paati924 zadzwonie i dogadmy szczegóły. Quote
ewakrakow Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Elza22 napisz prosze do Paati924 na priv, nie mamy jej numeru telefonu Jakby była potrzebna jakaś pomoc w związku z psiakiem to pisz. i oczywiście daj znać jaka jest sytuacja, bo jesteśmy ciekawi Quote
Elza22 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='ewakrakow']Elza22 napisz prosze do Paati924 na priv, nie mamy jej numeru telefonu Jakby była potrzebna jakaś pomoc w związku z psiakiem to pisz. i oczywiście daj znać jaka jest sytuacja, bo jesteśmy ciekawi[/QUOTE] Już napisałam,było by cudownie gdyby udało się zabrać malucha z łańcucha. W wolnej chwili wstawię aktualne fotki maluszka. Quote
paati924 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Co do psiaka dzwoniłam do właściciela który stwierdził, że nie życzy JEDNAK sobie psa w mieszkaniu koty mogą byc ale nie psy... Tym sposobem nie moge dac DT dla psow zadnych;/ Dla kotow daje mam 3 w domu ale dla psiaka niestety nie moge :-( Wczesniej wlasciciel sie zgodzil powiedzial, ze nie ma problemu ale jak przyszlo co do czego to odmówił :-( Przykro mi :-( Paradoks bo na koty się zgodził i nie widzę różnicy trzymać psa a kota:/ Tymczasem daje DT kotom:( Przepraszam, że oferowałam się jako DT dla psiaków ale właściciel zapewniał mnie ze nie zrobi z tym problemu... Quote
ewakrakow Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 czasem są takie sytuacje na które nie ma się wpływu, właściciel decyduje o mieszkaniu narobiliśmy sobie nadziei Quote
maarit Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Szkoda. Może ten pan jeszcze zmieni zdanie... Elza wstaw zdjęcia. Może jakieś nowe ogłoszenia by się przydało zrobić/zamówić. Quote
cisowianka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Jestem na zaproszenie, nie mam pomysłu , Wiem jak to jest z rodziną, miałam (mam) taką na lubelskiej wsi.... Quote
ewakrakow Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Dzięki za obecność. Może jak wątek "ożyje" to pojawi się jakiś pomysł na lepszą przyszłość dla pieska. Tylu psom już dogo pomogło, jest szansa, że i tutaj się uda. Quote
mestudio Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Minęło pół roku od założenia wątku............i nic się nie zadziało, kompletnie nic. Jak wygląda teraz sytuacja psa, czy ktoś go karmi, dolewa wodę? Na wątku nic się nie dzieje bo nikt o niego nie dba, trzeba podrzucać kilka razy dziennie i rozsyłać zaproszenia. Nawet częste podrzucanie może przynieść efekt, może zajrzeć kilka obrotnych osób z pomysłami. Fizycznie nie pomogę bo mam 8 psów u siebie i przytulisko na głowie. Quote
mari23 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='mestudio']Minęło pół roku od założenia wątku............i nic się nie zadziało, kompletnie nic. Jak wygląda teraz sytuacja psa, czy ktoś go karmi, dolewa wodę? Na wątku nic się nie dzieje bo nikt o niego nie dba, trzeba podrzucać kilka razy dziennie i rozsyłać zaproszenia. Nawet częste podrzucanie może przynieść efekt, może zajrzeć kilka obrotnych osób z pomysłami. Fizycznie nie pomogę bo mam 8 psów u siebie i przytulisko na głowie.[/QUOTE] ja mam psów dwa razy tyle w tym sunię też od rodziny "wykradzioną", z rodziną jest dużo trudniej podjąć działania, nawet uwagę zwrócić czy zapytać o coś - od obcych krytykę przyjmą, od "swojego" niestety nie :( z której strony wrocławskiego jest ten piesek? może jednak wizyta TOZ by się przydała póki lepszej opcji nie ma.... żal, że piesio malutki, niby "pamiątka po ojcu", a w takich warunkach.... Quote
ewakrakow Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 bardzo proszę założycielkę wątku Elze22 by częsciej tu się pojawiała i informowała o piesku i o jego zdrowiu, nowe zdjęcia byłyby super, wiem że Elza22 ma mało czasu, ale bez tego będzie ciężko pomóc psu, osoby zaglądające tutaj potrzebują informacji by móc pomóc, ja wysłałam jak na razie 20 zaproszeń na wątek i będę w miarę możliwości wysyłać dalej, mogę też podrzucać wątek, znalazłam ten wątek tydzień temu dopiero, a faktycznie tak jak napisała mestudio przez pół roku nic się nie zadziało Quote
NikaEla Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Dostałam zaproszenie, ale nie mam jak pomóc Quote
ewakrakow Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 dziękuję za zajrzenie na wątek, jak wyślę 100 zaproszeń to może trafi się ta jedna osoba która pomoże, albo wspólnie coś wymyślimy Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 przybiegam na zaproszenie ewakrakow zapiszę sobie bidulka :( Quote
Rubik Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Jestem na zaproszenie, byłam na wątku nie raz, szkoda, że paati nie może go wziąć :( Nie wiem, może warto skontaktować się z wrocławską ekostrażą? Quote
Recommended Posts