Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

paati mogłaby wziąć pieska na dt (chyba bezpłatny), kwestia reakcji na koty i organizacji
napisałam priv do założycielki wątku, żeby się wypowiedziała

Edited by ewakrakow
dopisek
Posted

[quote name='maarit']Elza ma podanego maila w profilu...[/QUOTE]

dzięki maarit za zwrócenie uwagi, napisałam teraz wiadomość na tego maila,
z prośbą o pojawienie się na wątku i reakcję, bo teraz to nic nie wiadomo.

Posted

Już jestem strasznie przepraszam ,że tyle mnie nie było ale ostatnio nie mam na nic czasu i jeszcze jestem świeżo po przeprowadzce. Poproszę o numer telefonu do paati924 zadzwonie i dogadmy szczegóły.

Posted

Elza22 napisz prosze do Paati924 na priv, nie mamy jej numeru telefonu

Jakby była potrzebna jakaś pomoc w związku z psiakiem to pisz.
i oczywiście daj znać jaka jest sytuacja, bo jesteśmy ciekawi

Posted

[quote name='ewakrakow']Elza22 napisz prosze do Paati924 na priv, nie mamy jej numeru telefonu

Jakby była potrzebna jakaś pomoc w związku z psiakiem to pisz.
i oczywiście daj znać jaka jest sytuacja, bo jesteśmy ciekawi[/QUOTE]

Już napisałam,było by cudownie gdyby udało się zabrać malucha z łańcucha. W wolnej chwili wstawię aktualne fotki maluszka.

Posted

Co do psiaka dzwoniłam do właściciela który stwierdził, że nie życzy JEDNAK sobie psa w mieszkaniu koty mogą byc ale nie psy... Tym sposobem nie moge dac DT dla psow zadnych;/ Dla kotow daje mam 3 w domu ale dla psiaka niestety nie moge :-(
Wczesniej wlasciciel sie zgodzil powiedzial, ze nie ma problemu ale jak przyszlo co do czego to odmówił :-(
Przykro mi :-(
Paradoks bo na koty się zgodził i nie widzę różnicy trzymać psa a kota:/
Tymczasem daje DT kotom:( Przepraszam, że oferowałam się jako DT dla psiaków ale właściciel zapewniał mnie ze nie zrobi z tym problemu...

Posted

Minęło pół roku od założenia wątku............i nic się nie zadziało, kompletnie nic.
Jak wygląda teraz sytuacja psa, czy ktoś go karmi, dolewa wodę?
Na wątku nic się nie dzieje bo nikt o niego nie dba, trzeba podrzucać kilka razy dziennie i rozsyłać zaproszenia. Nawet częste podrzucanie może przynieść efekt, może zajrzeć kilka obrotnych osób z pomysłami.
Fizycznie nie pomogę bo mam 8 psów u siebie i przytulisko na głowie.

Posted

[quote name='mestudio']Minęło pół roku od założenia wątku............i nic się nie zadziało, kompletnie nic.
Jak wygląda teraz sytuacja psa, czy ktoś go karmi, dolewa wodę?
Na wątku nic się nie dzieje bo nikt o niego nie dba, trzeba podrzucać kilka razy dziennie i rozsyłać zaproszenia. Nawet częste podrzucanie może przynieść efekt, może zajrzeć kilka obrotnych osób z pomysłami.
Fizycznie nie pomogę bo mam 8 psów u siebie i przytulisko na głowie.[/QUOTE]

ja mam psów dwa razy tyle w tym sunię też od rodziny "wykradzioną", z rodziną jest dużo trudniej podjąć działania, nawet uwagę zwrócić czy zapytać o coś - od obcych krytykę przyjmą, od "swojego" niestety nie :(
z której strony wrocławskiego jest ten piesek?
może jednak wizyta TOZ by się przydała póki lepszej opcji nie ma....

żal, że piesio malutki, niby "pamiątka po ojcu", a w takich warunkach....

Posted

bardzo proszę założycielkę wątku Elze22 by częsciej tu się pojawiała i informowała o piesku i o jego zdrowiu, nowe zdjęcia byłyby super, wiem że Elza22 ma mało czasu, ale bez tego będzie ciężko pomóc psu, osoby zaglądające tutaj potrzebują informacji by móc pomóc, ja wysłałam jak na razie 20 zaproszeń na wątek i będę w miarę możliwości wysyłać dalej, mogę też podrzucać wątek, znalazłam ten wątek tydzień temu dopiero, a faktycznie tak jak napisała mestudio przez pół roku nic się nie zadziało

Posted

Jestem na zaproszenie, byłam na wątku nie raz, szkoda, że paati nie może go wziąć :( Nie wiem, może warto skontaktować się z wrocławską ekostrażą?