marmara_19 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 a ja chyba musze wykombinac skads pieniazki zbey kupic te bezzbozowki dla psow. Koty jadly tez bezzbozowki tej firmy(felidae- wersja kocia) i maja sie rewelacyjnie. Tzn teraz koncza ostatni worek jaki pozna wiosna kupilam w promocji :) Quote
Kasia.M Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ja karmie tą karmą i jest bardzo zadowolona ! Oczywiście grain free :) Quote
cockermaister Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi :) już zamówiłam tą wersje bez zbóż 6,8kg i zobacze jak sie sprawdzi na moich żarłokach. Quote
dogfog Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 (edited) Kod promocyjny na zakup karmy Canidae i Felidae [SIZE=3][B]GLNOTX[/B][/SIZE] uprawniający do 8% rabatu Edited November 2, 2013 by dogfog Quote
Lantash Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 A czy ktoś ma doświadczenie z Canidae lamb & rice? Quote
Lantash Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='dogfog']Kod promocyjny na zakup karmy Canidae i Felidae [SIZE=3][B]GLNOTX[/B][/SIZE] uprawniający do 8% rabatu[/QUOTE] Kod nie działa... Quote
dogfog Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [quote name='Lantash']Kod nie działa...[/QUOTE]wszystko jest ok kod dziala2x19.9 = 187,000prosze sprobowac jeszcze raz Quote
Lantash Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Potwierdzam, zadziałało, zamówiłam, przyszło. Będzie jako awaryjne żarło dla barfowego potffora :D Quote
Maron86 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Mnie martwi fakt że strona nie działa, a worów z żerłem dla psów zostało tylko 3... [QUOTE]Przepraszamy, ale w tej chwili trwa przerwa techniczna związana z awarią serwera. Zapraszamy ponownie w późniejszym terminie.[/QUOTE] Quote
Kirinna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Maron86']Mnie martwi fakt że strona nie działa, a worów z żerłem dla psów zostało tylko 3...[/QUOTE] mój jest na gotowanym bo nie mogłam zamówić TOTW'a bo nie było, czekałam chyba z 3 tygodnie na dostawe, ale sie nie doczekałam, teraz strona nie działa :p a najtaniej jest wiec poczekam, może w końcu wrócą chyba ze moze likwidują sklep czy co..... Quote
Maron86 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Wygląda to raczej na 'atak hakerski' i wykasowanie całej strony. Przy rezygnacji ze sklepu lub zmianie nazwy sprzedali by większość z rabatami itp. Mam nadzieję że wrócą z działalnością do stycznia, bo mi się karma skończy i czym ja psy będę karmić :O Mi się nie opłaca gotować: 1 pies ma alergie na ryż, 1 ma problemy trawienne, 1 jest wiecznie nie nażarty więc dostaje namoczoną karmę. Quote
dogfog Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 szykujcie kase, swiatkarm rusza po nowym roku Quote
Maron86 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='dogfog']szykujcie kase, swiatkarm rusza po nowym roku[/QUOTE] Naprawdę? Będą dostępne 'te same' karmy co były dotychczas (firstmate/canidae)? Quote
MakeBelieve Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 I nadal nic nie wiadomo co z Światem Karm? Quote
Maron86 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 też nic nie wiem, liczyłam że po świętach ruszy... Muszę psu karmę zamówić i sama nie wiem czy czekać czy już zamawiać gdzie indziej :-( Quote
mozarcik Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Maron86']też nic nie wiem, liczyłam że po świętach ruszy... Muszę psu karmę zamówić i sama nie wiem czy czekać czy już zamawiać gdzie indziej :-([/QUOTE] Nie czekaj, raczej marne widoki, że ruszy. Może kiedyś, ale na pewno nie w najbliższym czasie.:shake: Quote
Ajra Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='Maron86']też nic nie wiem, liczyłam że po świętach ruszy... Muszę psu karmę zamówić i sama nie wiem czy czekać czy już zamawiać gdzie indziej :-([/QUOTE] canidae.com.pl Quote
Martines999 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 209 zł za 13,6 kg średniej jakości karmy?! To ja powodzenia życzę... Quote
Ajra Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='Martines999']209 zł za 13,6 kg średniej jakości karmy?! To ja powodzenia życzę...[/QUOTE] Średniej czy nie średniej nie mnie to oceniać. Cena taka ja w całej EU, i uważam, że adekwatna do jakości. Mój wyżełek, akurat tą karmę wybrał, co skłoniło mnie do silnego jej poszukiwania. Miałam już wiele pozytywnych maila w związku z powrotem karmy n nasz rynek. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Nie będę zachwalała karmy itp. Najważnejsze, że mój pies przy niej prawidłowo funkcjonuje. Quote
Recommended Posts