Evelynkaa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No własnie nie bądz taka skromna Dominiczko, może i są spece ale nikt nie dzieli się swoją wiedzą jak Ty...Ty pierwsza też wyszłaś z pomocą do mnie....dziekujemy i miziamy Quote
Pieseczkowo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bo w przeciwieństwie do innych lubie pomagać,ale jak ostatnio zauważyłam nie zawsze wychodzi mi to tak jak bym chciała i czesto jestem traktowana dośc kiepsko,dlatego teraz już nie będę tak wychodzić przed szereg :P Quote
dadiii Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 próbowałam zrobić Tili jakąś fryzurkęale ja się do tego nie nadaję xD niestety... [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4470/dscn8362.jpg[/IMG] [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/9915/dscn8366m.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4535/dscn8363.jpg[/IMG] xD Quote
Evelynkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No i całkiem nieźle :) a użyłaś podkładu, pudru i lakieru?? bo tak robią... ale widzę że Cię wciągło :D :D :D (jak wstawiłaś zdjęcie?bo ja nie umiem:() Quote
dadiii Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 nic nie bylo uzywane xD tylko czesanie i lekki tapir xD a zdjecia wstawilam przez linki jak zwykle xD tylko odznaczylam to co bylo zaznaoczne xD Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 My jus się meldujemy po ponad 2-tygodniowej nieobecności. Remont małego pokoju i przedpokoju za nami, ale teraz jeszcze sprzatanie... Szkoda, że tak marnie poszło na wystawie, ale mam nadzieje, że przy dobrym zsocjalizowaniu Tilki - będzie jeszcze z nia OK na stoliku i przy sędzim. Dobrze by było, aby ktoś bardziej doświadczony odpowiedział ci, jakichkosmetyków nalezy uzywac do fryzurki Tilki. Może, korzystając z pobytu na wystawie, trzeba było spytać np. tejosoby, która wygrała rasę albo klasę...? Będzie dobrze! Pzdr. Quote
dadiii Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 z tego co mi sie zdaje rase wygrala pani K ... xD z nia nie da rady... jesli nie mam psa z jej hodowli to nic z tego ta baba jest tak wredna ze az mi jej szkoda.. z tego co opowiadala nasza fryzjerka, jak ja na nia spojrzalam na wystawie bo nasze psy przez chwile obok siebie staly to takim wrednym wzrokiem na mnie spojarzala ze az mi cierki w pewnym momencie przeszly xD patrzac na nia to dla niej tylko kasa sie liczy a do tego jeszcze zna sie z sedzia ktory nas ocenial... ale ogolnie wszystko byloby dobrze z kosmetykami tylko nie wzielam lakieru, ktory by sie bardzo przydal :) ale nie ma sie czym az tak bardzo przejmowac xD bylo co bylo i juz sie nie odstanie xD Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 To następnym razem nie zapomnij o lakierze;) a będzie na pewno lepiej! Pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Co się z Tobą dzaiło,cisza na dogo cisza na gadu :P Jak tam zyjecie?:) Quote
dadiii Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 a wszytko to dlatego ze mam lenia ostatnio... :( tak jakos mnie uzwielo i strasznie mozno trzyma xD Quote
Evelynkaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Sama pogoda nastraja depresyjnie leniowato..... o 15 robi się szaro a potem w mig cima!!! a w lato to do 22 czasem jasno jest, to jest straszna różnica.... nie martw się mam to samo :D Quote
dadiii Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ale bialo sie za oknem zrobilo u nas :D powoli zaczynam jakos lenia pokonywac :D mysle ze bedzie dobrze xD niedlugo fotki powinny sie pojawic :) Quote
Evelynkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='dadiii']ale bialo sie za oknem zrobilo u nas :D powoli zaczynam jakos lenia pokonywac :D mysle ze bedzie dobrze xD niedlugo fotki powinny sie pojawic :)[/QUOTE] juhu w końcu:D:D:D czekamy z niecierpliwością..... Quote
dadiii Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Jutro :) [COLOR=White]10 znakow [/COLOR] Quote
dadiii Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 narazie taki jeden maly nieuczesany i zarosniety potworek :D [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/2129/dscn8489f.jpg[/IMG] moze jutro porobie jakies fotki dzisiaj nie dalam rady :D jestem zawalona robota :D posypaly sie zamowienia na aniolki na swieta :D cale wieczory mi to zabiera :) Quote
Evelynkaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 HiHi zimowe futerko :D Alex też tak do dziś wyglądał :P Quote
dadiii Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 no troche tego jest :D do fryzjera bedziemy jechac w polowie stycznia :D dopiero :D ale jak stoi to sie mniej tego wydaje :D Quote
Evelynkaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='dadiii']no troche tego jest :D do fryzjera bedziemy jechac w polowie stycznia :D dopiero :D ale jak stoi to sie mniej tego wydaje :D[/QUOTE]Ale to nie powód żebyś zdjęć nie wklejała :D Kiedy następna wystawa?- mam nadzieję że się nie poddaliście... Quote
dadiii Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 nastepna wystawa zapewne w przyszlym roku ale o nie okreslonej dacie jeszcze :D Quote
Pieseczkowo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No nie co tak mało fot!!ja chcę tu Tilaske zobaczyć Quote
Evelynkaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No to się cieszymy :D i oczywiście czekamy na więcej zdjęć.....Mizionka Quote
Recommended Posts