Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy wszystkim :)

a ja mam nowa wiadomosc!!
tata ma wolne w czwatrek i w ten wlsonie dzien mamy najprawdopodobniej po mala jechac :D tak wiec dni oczekiwian skracaja sie do 4 a nie 6 :) :)
ale jeszcze niewiadomo
wiec podpisu nie ruszam jeszcze :p

Posted

:)

a wiec zawita u mnie psina rasy West Highland White Terrier :loveu:
zawsze moim marzeniem bylo posiadanie yorka jak i doga niemeickeigo ale na yorka mama sie nie zgadza poniewaz uwaza ze sa za delikatne a dog jest za duzy do bloku niestety z tym musze sie zgodzic :)
sunia bedzie miala na imie Tila i tak bedzie wpisane w rodowod i urodizla sie w hodowli Beta Plus
i nie wiem co jeszcze napisac :p

Posted

tylko musze was zmartwic bo zdjecia beda najprawdopodobniej w weekendy bo mam naprawde duzo nauki :( jestem co prawda w II klasie gim. ale nie moge w tym roku olac nauki tak jak wczesniej wiec musze sie wziasc do roboty :/
jak mi sie nie chce!!

tak wiec jak by co bedziecie musiali troszke poczekac na fotki a np. jutro mam spr. z bioli a jutro z gegry w piatek mam kartkowke z matmy a i w czwartek mam kartkowke z histy
tak wiec mam nadzieje ze wybaczycie :p
ale na dogo bede zagladac i pisac tylko fotki beda w soboty i niedziele moze czasem sie zdarzy ze w tygodzniu cos sie trafi

Posted

sądząc z podpisu Tila przyjeżdża jutro :loveu: ja się niecierpliwię tu chyba tak samo jak ty :D tyle że dłużnej będę musiała poczekać, na widok maleństwa :loveu:
a wiesz już czy na wystawy będziecie jeździć tylko koło siebie czy po całej Polsce ? bo wiesz, jakbyś przyjechała z małą do Krk, bym ją mogła wymiziać :cool3: ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość, na razie czekamy na pierwsze zdjęcia :loveu:

Posted

Ale fajnie, ze juz jest :loveu:
Właśnie, opowiadaj :mad: Małej pewnie ząbki rosną :evil_lol:
A jak w koncu z tymi "rodowodwymi rodzicami"? Dostałas do niej metryke? Bedziesz wyrabiac rodowod?

Posted

McDzik o co ci chodzi z tymi rodzicami??

rodowod bedzie wyrabiany metryka jest kopie rodowodow rodzicow rowniez sa jak i kopia przgladu chodwolanego :p do tego ksiazeczka zdrowia i informacje o trymowaniu :p

przeciesz tila jest z normalnej zarejestrowanej hodowli