C&B Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Już tylko 6 dni ! I jak będziesz już miała małą u siebie to szybko fotki nam dawaj !:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czesc Dadii :) Cudna ta Twoja Maleńka :loveu: I tylko 6 dni czekania. My też czekamy na swojego Skarba ;) Quote
dadiii Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 dziekujemy wszystkim :) a ja mam nowa wiadomosc!! tata ma wolne w czwatrek i w ten wlsonie dzien mamy najprawdopodobniej po mala jechac :D tak wiec dni oczekiwian skracaja sie do 4 a nie 6 :) :) ale jeszcze niewiadomo wiec podpisu nie ruszam jeszcze :p Quote
psiulka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [I]Proszę mi tu wszystko skrócić co to za psina do Ciebie zawita, bo mnie tu dawno nie było i nie jestem w temacie. :)[/I] Quote
dadiii Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 :) a wiec zawita u mnie psina rasy West Highland White Terrier :loveu: zawsze moim marzeniem bylo posiadanie yorka jak i doga niemeickeigo ale na yorka mama sie nie zgadza poniewaz uwaza ze sa za delikatne a dog jest za duzy do bloku niestety z tym musze sie zgodzic :) sunia bedzie miala na imie Tila i tak bedzie wpisane w rodowod i urodizla sie w hodowli Beta Plus i nie wiem co jeszcze napisac :p Quote
g_o_n_i_a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dadii, a ile Tila ma teraz? Trzymam kciuki żeby jak najszybciej trafiła do Was :kciuki: Quote
INU Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Teraz jeszcze tylko [B]3[/B] albo [B]5[/B] dni! :loveu: Quote
dadiii Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 jak ja bede odbierac bedzie miala 8 albo 9 tyg. niejestem pewna :p Quote
C&B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Fajnie , że mała będzie wcześniej !!:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czekamy zatem razem z Wami ;) Tylko 3 dni :multi: Quote
dadiii Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 tylko musze was zmartwic bo zdjecia beda najprawdopodobniej w weekendy bo mam naprawde duzo nauki :( jestem co prawda w II klasie gim. ale nie moge w tym roku olac nauki tak jak wczesniej wiec musze sie wziasc do roboty :/ jak mi sie nie chce!! tak wiec jak by co bedziecie musiali troszke poczekac na fotki a np. jutro mam spr. z bioli a jutro z gegry w piatek mam kartkowke z matmy a i w czwartek mam kartkowke z histy tak wiec mam nadzieje ze wybaczycie :p ale na dogo bede zagladac i pisac tylko fotki beda w soboty i niedziele moze czasem sie zdarzy ze w tygodzniu cos sie trafi Quote
Luzia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Z niecierpliwością czekamy na jej zdjęcia i sprawozdanie :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wybrałaś już jedną z tych dwoch suczek? Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z tego co wiem to wybrana była już od początku :razz: Chyba że się mylę :siara: Quote
Avaloth Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 sądząc z podpisu Tila przyjeżdża jutro :loveu: ja się niecierpliwię tu chyba tak samo jak ty :D tyle że dłużnej będę musiała poczekać, na widok maleństwa :loveu: a wiesz już czy na wystawy będziecie jeździć tylko koło siebie czy po całej Polsce ? bo wiesz, jakbyś przyjechała z małą do Krk, bym ją mogła wymiziać :cool3: ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość, na razie czekamy na pierwsze zdjęcia :loveu: Quote
dadiii Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dzisiaj przyjechala :p podpis jest z wczoraj toz to mala pirania a nie pies!! :p jutro opowiem wszystko :p Quote
McDzik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ale fajnie, ze juz jest :loveu: Właśnie, opowiadaj :mad: Małej pewnie ząbki rosną :evil_lol: A jak w koncu z tymi "rodowodwymi rodzicami"? Dostałas do niej metryke? Bedziesz wyrabiac rodowod? Quote
dadiii Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 McDzik o co ci chodzi z tymi rodzicami?? rodowod bedzie wyrabiany metryka jest kopie rodowodow rodzicow rowniez sa jak i kopia przgladu chodwolanego :p do tego ksiazeczka zdrowia i informacje o trymowaniu :p przeciesz tila jest z normalnej zarejestrowanej hodowli Quote
Recommended Posts