dadiii Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 C.D czyli 2 ostatnie fotki :lol: [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/421/dscn2251lxv8.jpg[/IMG] jezorek :roll: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1334/dscn2253llr0.jpg[/IMG] i to koneic zdjatek :eviltong: :eviltong: :eviltong: jak sobie pomysle ile mam sie na jutr o nauczyc to az mnie mdli!! na niemca na kartkowke 30 slowek z przedrostkami + 3 ostatnie lekcje z bioli + 3 ostatnie lekcje z fizy + 3 ostatnie lekcje z geografi !! Quote
Coffee&Nera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Śliczne fotki dadiii :loveu: Jak widze tez masz chomiczaka- widac ze zmeczony zyciem bo spi a najlepsze zycie jest... w dzien xD Niestety chomiki tego nierozumieją :diabloti: A co do sprawdzianow- zalezy w ktorej klasie jestes. Ja w III gim i zawalony mam tydzien sprawdzianami- teraz kuje słówka z niemieckiego- tez jest ich około 30 :roll: Quote
dadiii Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ja cale szczescie jestem w I gim :p Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dzień dobry:multi: Śliczne fotki Psoci, ona w ogóle słodka jest:loveu: [URL]http://img526.imageshack.us/img526/1334/dscn2253llr0.jpg[/URL] świetne zdjęcie:D:loveu: Quote
dadiii Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Psota dziekuje za komplemety !! ;) Quote
basia bonnie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [url]http://img390.imageshack.us/img390/1671/dscn2240lft7.jpg[/url] Ale śliczne ujęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dobry :) O jeju ile fotek :loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Prze śliczne zdjęcia :loveu: Ładnie wyglądasz :cool3: Quote
dadiii Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 wiecie co chyba sie na was obraze bo ani tu niezagladacie ani sie niewitacie !! :( :( :( Quote
Pimpek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='dadiii']wiecie co chyba sie na was obraze bo ani tu niezagladacie ani sie niewitacie !! :( :( :([/quote] Że co?! A kto tu sie właśnie wita i zagląda ?:cool3: Witanko :multi: Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dobry:multi: Fotki fotki i jeszce raz fotki :D:D Quote
basia bonnie Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hej :multi: fotki fotki fotki :diabloti: Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ejjj...... Jesteś tam ? Przecież ja,Jacky, i wiele innych osób tu zerka, przejrzyj na oczy, twoja galeria jest moją ulubioną :loveu: Quote
dadiii Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 sorki ze mnie niebylo ale czsu jeszcze niemialam zabardzo!! :/ ale milo mi slyszec te komplemety :p Quote
Pimpek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='dadiii']sorki ze mnie niebylo ale czsu jeszcze niemialam zabardzo!! :/ ale milo mi slyszec te komplemety :p[/quote] A proszę bardzo :p Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 weekend się zbliża to będziesz mieć czas wkleić foty :loveu: Quote
dadiii Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 witam witam! z tymi zdjeciami to niewiem jak bedzie bo przez caly weekend zaczynajac os jutra niebedzie mnei w domu :placz: a jesli nawet bede to bede musiala sie uczyc bo ostatnio dostalam dwuje :oops::oops::cry::cry::watpliwy: i jak sie niepoprawie jesli chodzi o nauke to mama zagrozila mi ze Psota pojdzie do SCHRONU!!!!!!!! :-o:shocked!::bigcry::flaming: :-o:-o :-o :placz::placz::placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a jesli ona cos powei to zrobi to NAPRAWDE!!!!!! :angryy: :angryy: a ja tego niechce!!!!!!!!!! tak wiec bede teraz siedziala troche dluzej nad ksiazkami i niebede za czest ozagladac na DGM chyba rozumiecie :-( :-( :-( Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ojej, ale ty masz ta mamę :angryy: Mam podobną : Mi kiedyś zagroziła że Pimpka zabije, babcia też mi groziła tak :placz: Bo wróciłam ze spaceru z nim do połowy mokra i wzięłam na ten spacer klapki a to było po deszczu :angryy: No to szybko do książek, i popraw na 5 ocenę ! Powodzenia w nauce !:placz: Quote
dadiii Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 czesc wam!!! dzisiaj pisalam sprawdzian z histy ciekawe jak mi poszedl?? ?? ?? mam nadzieje ze dobrze :p bo sie uczylam i to porzadnie napisalam wszystko tylko niewiem czy dobrze :D a wlasnie dzisiaj dostalam mundurek i jakie jaja byly bo chyba jako jedyna w szkole mam mundurek bez loga szkoly zapomnialy mi przyszyc !! :D :D :D :D i facetka powiedziala ze narazie mam w takim chodzic i ze logo mi podrzuca oddzielnie hihi :D:D:D Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='dadiii']czesc wam!!! dzisiaj pisalam sprawdzian z histy ciekawe jak mi poszedl?? ?? ?? mam nadzieje ze dobrze :p bo sie uczylam i to porzadnie napisalam wszystko tylko niewiem czy dobrze :D a wlasnie dzisiaj dostalam mundurek i jakie jaja byly bo chyba jako jedyna w szkole mam mundurek bez loga szkoly zapomnialy mi przyszyc !! :D :D :D :D i facetka powiedziala ze narazie mam w takim chodzic i ze logo mi podrzuca oddzielnie hihi :D:D:D[/quote] Huraaaaaaa :multi: Wszystko idzie ku lepszemu :multi: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 to potem napisz jak poszlo na teście, bo ciekawi jesteśmy :) !! Quote
dadiii Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 oki niema sprawy napewno wam zdam relacje hihi a jutro mam sprawdzian z fizy (ciezko pojdzie :( :( ) i kartkowke z techniki (z tym juz bedzie lepiej :p) Quote
dadiii Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 hallo!!!czemu tu nikt niezaglada??? i nic nie pisze?? Quote
Kincia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='dadiii']hallo!!!czemu tu nikt niezaglada??? i nic nie pisze??[/quote] Bo nie ma fotek :diabloti: Quote
dadiii Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 o widze ze jednak zagladasz bo juz mialam cie ochrzanic oto ze cie tu niema teraz hihi :D wiecie co zakladam petycje o zakazaniu gry w koszykowke na lekcjach W-Fu a dlaczego juz wm mowie dzisiaj na W-Fie mialysmy kosza i ja mialam pilke i dwie dziewczyny (no koleznaki z klasy :p ) byly w innej druzynie i jak kazdy wie "walczy sie" o pilke i ja akurat ja mialam i tamte zaszly mnie i z jednej i z drugiej strony tak abym niemialka gdzie ucieci niechcacy jedna mnie popchnela i m ijakos sie tak poplataly nogi powyginaly ze jedna sie potknela o nie a druga sie potknela o ta ktora mnie popchnela i one sie przewrucily a ja akurat wyszlam calo (glupi ma zawsze szczescie :D ) i ta co mnie popchnela upadla no bok i ja troche bolal a ta druga ma cos z reka i najprawdopodobniej jej cos peklo albo ma zlamana i przez to sie czuje ze byla to moja wina chociaz niebyla moja ale ja sie tak czuje bo to przez moje nog isie poprzewracaly :/ Quote
Recommended Posts