Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy on może ma allegro i gdzies indziej jest poogłaszany?słodki psiak,pełny uroku.Te boksy bez widoku na niebo,trawke to po prostu koszmaaaarrrrr :angryy::diabloti::mad:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
a czy on może ma allegro i gdzies indziej jest poogłaszany?słodki psiak,pełny uroku.Te boksy bez widoku na niebo,trawke to po prostu koszmaaaarrrrr :angryy::diabloti::mad:

Brzydalek jest chyba tylko na dogo.
Na te ciemne boksy - to rzeczywiście nic przyjemnego... :shake:

Posted

Marka napisał(a):
Brzydalek jest chyba tylko na dogo.
Na te ciemne boksy - to rzeczywiście nic przyjemnego... :shake:

A gdyby tak co jakiś czas robić misz-masz i psiaki, które są w tych najdalszych boksach (a więc mają mniejsze szanse na adopcje, bo mało kto tam dociera) przenosić do boksów na przodzie schroniska? W naszym schronie czasami jak zwolni się miejsce w najbardziej "chodliwym" boksie nr 1, a nie ma nowych piesków, umieszcza się tam jakiegoś miłego, łagodnego psiaka z dalszych boksów, gdzie w zasadzie mało kto zagląda. Wiem, że to kłopotliwe, bo psy mogą nie zaakceptować nowego, no i trzebaby się nagłókować i nalatać żeby dobrać odpowiednie konfiguracje, ale faktycznie pieski, które jako pierwsze rzucają się w oczy przybyłym do schroniska mają większe szanse.

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku, obeszłam wszystkie boksy pod wiatą i... nie było tam Brzydalka..!
W innych boksach nie sprawdzałam tak dokładnie, bo nie miałyśmy zbyt wiele czasu, ale znikąd nie słyszałam jego zawodzenia, więc się zastanawiam, czy psiaczek nie został... adoptowany :hmmmm:
Był o nim napisany przeze mnie artykulik w gazecie sochaczewskiej - może dzięki niemu ktoś się nad płaczkiem-Brzydalkiem zlitował...?
Bardzo bym chciała...

Posted

Też szukałam brzydalka pod wiatami ale nie znalazłam. Myślałam że może nie za dobrze pamiętam jak on wygląda i dlatego :roll: W następny weekend poszukam go w boksach na zewnątrz

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Co z Brzydalkiem?? To potwierdzone, że nie ma go w schronisku?!

niepotwierdzone, w niedzielę było trochę zamieszania i innych spraw dlatego nie było czasu sprawdzić, ale następnym razem się rozejrzę za Brzydalkiem

Posted

Ja w ostatnią niedzielę przejrzałam wszystkie boksy na placu - Brzydalka nie znalazłam - więc jedyne co, to może jeszcze stać przy budzie za wiatami - bo tam nie byłam - ale mam nadzieję, że psiak już dawno mieszka w swoim domku :loveu:

Posted

zapytamy, zapytamy, jak trafimy na tego Pana, który miał w tym okresie dyżury i będziemy o tym pamiętać (bo jak się wchodzi między 120 psów to się zaczyna kołomyja i człowiek traci głowę :roll: ;))

Posted

Marka napisał(a):
... jedyne co, to może jeszcze stać przy budzie za wiatami...

za wiatami go nie ma, bo byłam tam ostatnio, stoją tam te same psy co wcześniej

• 2 weeks later...
Posted

ziuta-23 napisał(a):
Brzydalek poszedł do adopcji :multi: :multi: :multi:
Dzisiaj się dowiedziałyśmy od pana Waldka :multi: :multi:

uff! No to już wszystko jasne :p HURRRRA! :multi:
PS. Mam nadzieję, że w nowym domu Brzydalek powściąga swoje wokalne zapędy i nie hałasuje za bardzo :cool3: :evil_lol: :lol: