Iza i Avanti Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Śliczna sunieczka szuka domku i ludzi o dobrych serduszkach...... Quote
ewatr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 trzeba sie dowiedzieć ;) moze dzis bede to dopytam ! Quote
matinestka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Frycia dzielnie znosi wszelkie zabiegi , i kąpiele, i smarowania, to spokojna sunia ....tak starsznie się cieszy jak poświeci sie jej trochę więcej uwagi .. ten bokserski mały ogonek mało co nie odpadnie ze szczęscia:loveu: ...... Frycia szukamy Twojej Jedynej ,tej Najprawdziwszej Miłosci pod Księzycem ..... :loveu: .... :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Co do charakteru Fryteczki - potwierdzam słowa Matinestki :multi: Boksia to wspaniała sucz, bardzo sympatyczna. Cieszy sie z kazdego kontaktu z człowiekiem. Na psy reaguje spokojnie, jest BARDZO tolerancyjna - dzisiaj dostała "opieprz" od dwóch psów z drugiego wybiegu - ani razu nie zaszczekała, tylko sie patrzyła na nich i wąchała. Do szczeniaczków kręci kuperkiem. To bardzo grzeczna i przyjazna sunia. :loveu: Quote
ewatr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 a jaka sliczna :loveu: Frycia jest jeszcze w trakcie leczenia ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby ja ogłaszać może ktos chciałby się zając sunia i jej pomóc :oops: bo leczenie jeszcze troche potrwa .......... Quote
Aganiok Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jest przepiękna i spojrzenie jak u Oskarka, który był w Lublinie....:loveu: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Frycia do góry ........... mam jej zdjęcia postaram sie wstawic po południu ! zobaczycie wszyscy jaka jest śliczna :loveu: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='mOn4']czekamy na fotki:) no to zgodnie z obietnicą FRYCIA :lol: sie prezentuje : Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 a ku ku ;) to jeszcze nie koniec tu jestem a ladnie prosić o chrupka tez umiem :lol: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='la_pegaza']wiadomo co z tymi łapkami ? powiem ile wiem ............... podobno jakias nieleczona nigdy alergia + wielokrotne ciąże dały takie opuchnięte łapki ze zgrubieniami itp. ja tyle z tego zrozumiałam , nie widziałam się z wetka ani szefową dlatego mam skape informacje ...może ktos inny z rzeszowa ma więcej info ? zaraz wstawie zdjecie łapek :-( Quote
la_pegaza Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 to się da jakoś podleczyć/wyleczyć ? ciekawe czy ją to boli :shake: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tu dobrze widać te przednie łapki takie nabrzmiałe ......:-( Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='matinestka']FRTYKA cierpli na przewlekłe , przerostowe zapalenie skóry łap i uszu ,może być to na tle alergicznym , kiedy rozpaczał sie ten "proces" <pseudowłasciciel> miał daleko w du..... leczenie i doprowadził ja do obecnego stanu ..... Frycia jest już pod opieką weta , dostaje leki, maści, moczy się szczególnie łapeczki w specjalnych kąpielach .. no i przede wszystkim odpowiednia dieta .. bo Frycia to kaloryfer... :(:( :( ja nie wiem jak mozna doprowadzic psa do takiego stanu a potem .... no cóz... <śmieć to smieć >... :(:(:( :bluepaw: tak pisała Mati o jej chorobie .............wyglada na to,ze da sie powoli pomóc ale trzeba czasu ........ Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='la_pegaza'] ciekawe czy ją to boli :shake: tez sie nad tym zastanawiałam :oops: ale jak na nia patrzyłam przynajmniej na wybiegu to ważniejsze były chrupki i my ludzie niż łapki czyli albo sie juz przyzwyczaiła :-( z tym żyć albo moze to nie jest az tak bolesne .oby !!! i jeszcze kilka zdjęc z serii - my nie dokarmiamy zwierząt bo nie wolno ale one sobie jakos radzą :evil_lol: najpierw patrza takim oto wzrokiem zeby " materiał zmiękczyc " czyli nas :evil_lol: puszczaja oczko za jednego chrupka :p a potem to juz ida na całośc ...........:diabloti: dawaj nie zabieraj :mad: !!! dodam ,ze Frycia potrafiła wgramolic sie na ławke i atakowac worek z chrupkami zawieszony przezornie na drzewie czyli mysle ,ze będa z niej jaszcze psy :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 super frytka ! :loveu: oj kolejka się po nią ustawi :evil_lol: Quote
Recommended Posts