Ulka18 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jak beda pieniadze, to bedzie. Kastracje/sterylizacje sa zalezne tylko od srodkow finansowych.
lunarmermaid Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 I co tam słychać u ONeczków?Chyba adopcje trochę ruszyły,dzięki Cioteczkom!!!:loveu:
halcia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja też uwazam,ze to nie Hugon,ani ten ostry ,ani ten z łańcucha.Ale poniewaz,to jedyny ONek,który mi wpadł w oko jako najbardziej podobny,dla czystego sumienia zrobiłam zdjęcia.Ten ostry ze 176 nie miał żadnej białej gwiazdki-serduszka i szaleje juz jak sie podejdzie do bramki......... ........A halcin AMON ma szanse dopiero po kastracji?Jest kolejka? I czy najpierw zaklepany domek ma miec,czy najpierw kastracja,a potem ogłaszanie?Bo jesli to mu ma blokowac domek ,to dam kase na to odjajczenie,bo jak mozna być zauroczonym psem i mu nie pomóc???
Ulka18 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [QUOTE]A halcin AMON ma szanse dopiero po kastracji?[/QUOTE] Halciu, nie ze mam szanse, ale bezpieczniej wyadoptowac wykastrowanego onka tej klasy co Twoj Amonek :wink: Dla Ciebie Halciu wiadomosc : JAREMA starszy, ktorego tak lubisz jest zarezerwowany :cool3:
halcia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ten ONek "ostry "/bez gwiazdki-serduszka/to nie jak pisałam ze 176 tylko z boksu 174.Znalazłam notatke.Sprawdzałam,który to Jarema/mam krótka pamieć/Fajny psiak,moze faktycznie mu sie poszczęści!!!Ja strasznie kocham Onki.
Ulka18 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [B][COLOR=blue]Suczka onka z Ostrowca jest adoptowana. Zapytalam gdzie poszla,bo niestety nie ma o tym ani slowa.[/COLOR][/B] [B][quote] [B]Temat: [/B]wieści[/quote][/B][quote] [B][B]Od: [/B]"Profil1" [/B] [B][B]Data: [/B]Śr Marca 4 2009, 2:19 pm[/B] [B][B]Do: [/B]"Agnieszka Matelowska" [/B] [B][B][SIZE=3][COLOR=green][SIZE=4]Do adopcji poszła suka owczarek niemiecki z Ostrowca, 2 strona 1 rząd 4 zdjęcie[/SIZE], Gacek ze świetlicy oraz Kryształ 2 od bramy. [COLOR=darkorchid]Za TM odeszła Sara ze swietlicy.[/COLOR] Gacek poszedł niedaleko 20 km od Mielca.[/COLOR][/SIZE][/B][/B] [/quote] [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC02036.JPG[/IMG]
halcia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie dosć ,ze adopcja,to dodatkowo radosć,ze Onka:multi::multi::multi:
aganela Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Świetnie,że ta sunia nie będzie,,czekać wiecznie w schronie!Super ze znalazła domek,bo już starsza była...i kryształ ten beżowy mix Onka też troszkę czekał... A wiecie że tą oneczkę miałam na alegratce..Uff jak to dobrze że (może) ogłoszenia dają jakiś efekt :)
lunarmermaid Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jak to dobrze,że adopcje trochę się rozkręciły!!!
Ulka18 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [B][COLOR=green]Wiadomosc nt. starszej suczki onki dlugowlosej z Ostrowca.[/COLOR][/B] [B][QUOTE] [/B][B]Temat: Re: wieści[/B] [B]Od: "Profil1" [/B] [B]Data: Śr Marca 4 2009, 7:28 pm[/B] [URL="http://bezdomne.com/squirrelmail/src/download.php?absolute_dl=true&passed_id=21473&ent_id=1&mailbox=INBOX&sort=0&startMessage=16&show_more=0&passed_ent_id=0"][/URL] [B]Ta suczka pojechała do Radomia. Gość ma 1200 metrów ogrodu. Tak z wyglądu to facet wyglądal na tzw. inteligenta i widzi mi się że będzie wszystko dobrze.[/B] ----- Original Message ----- From: "Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu" To: "Profil1" Sent: Wednesday, March 04, 2009 2:46 PM [COLOR=#800000]Ale z ta suczka to niespodzianka, to starsza sunia przeciez.[/COLOR] [COLOR=#800000] Dobrze trafila, prosze napisac, ja sie o suczki zawsze martwie.[/COLOR] [B][/QUOTE][/B]
Reno2001 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK. Suki w tym wieku raczej nikt nie bierze do hodowli ;).
halcia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jeszcze tyle pieknych ONeczków czeka!!!Który nastepny?Duzy wybór pod względem urody ,płci i temperamentu!A dzisiaj sam kierownik zaproponował,ze musimy odnowić zdjęcia wszystkim Onkom.Ja sie zgłosiłam.Powiedział ,ze super ONków ma ze 30,ja na to ,ze ONkowatych wyliczone ok 70.Po 15 bierzemy sie za Onki,choćbym miała jeżdzic codziennie.Hugona twierdzi ,ze nie ma.
terra Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Halciu, jesteś niesamowita :lol: ONeczki szukają kochających domów.
Ulka18 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Halciu, super, ze kiero sie wezmie za onki i ze Ty chcesz sie podjac tego zadania ich 'skatalogowania'. Proponuje wydrukowac zdjecia z galerii i dokladne opstrykanie psa wraz z korekta opisu ze strony. Zeby zmiany na stronie byly dobrze zrobione. Co do onka ze 107 to mam jego zdjecia Halciu, ale to na bank nie jest ten ze strony czyli ten ponizej, wiec daje tego z Twoich zdjec na strone. Zaraz sie tam znajdzie. [img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/107%20eir%20(7).JPG[/img]
halcia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Aga,wiem ze nie ten,bo pokazywał Kiero w galerii/te zdjecia były z 2007/ale dwa tyg .wcześniej robiłam Onkowi ze 107 zdjecia,i ten Onek sprzed 2 tyg to juz nie 107 tylko157,bo go teraz przeniesli.Ma cos chore oczko,ale dzieki zdjeciom zostało to zauwazone i obejrzy go lekarz.\a co do drukowania zdjęć z galerii,to nie wiem czy chaosu sie nie wprowadzi.Moze całkiem od nowa?Zreszta,ja jestem chętna robić zdjęcia a katalogowania sie "bojam"/nienawidze biurokracji/:shake:Nie wiem ,czy kiero moze wtedy chodzic ze mną by robić stosowne wpisy,ja sie dostosuje wtedy,kiedy On ma czas.
Reno2001 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 U Amona na allegro 5 obserwatorów. Może coś z tego będzie :razz:
graynew Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wy to nieziemskie jestescie. Co do Hugona to sie z tym pogodzilam. Tzn wmowilam sobie, ze ma kochajacy domek. Bo mysl, ze on tam gdzies siedzi zapomniany to bym chyba umarla tutaj z niemocy. A domek ktory na niego czekal wezmie raczej cos z Lublina. Mieli brac Hugona bo ja Marcie dziure w brzuchu wywiercilam, ze ten pies musi miec dom, no ale w takiej sytuacji to wezma jakas bide od siebie ze schronu. Jeszcze raz dzieki za pomoc i zainteresowanie Hugonem. Zdejmuje go w takim razie z OwP i ze strony dla adopcji starszych psow.
halcia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tak bym chciała 1000% pewności:shake:co do Hugona,tak twierdzą,ja tez niby nie znalazłam:shake:ale tez nikt nie przypomina sobie jego adopcji....Ale przyszło mi do głowy,ze obejrze tego psa po sąsiedzku,którego wzięli ze schronu/hurtownia/A Amon musi mieć szczęście!/boskie imie,boski wygląd:evil_lol:/,o zachowaniu wiem mniej,ale wyglądał rozsadnie,zrównowazenie...A 2 "moje "Amony mają super domki....to i ten musi!
Ulka18 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wiadomosci o naszej Florentynce staruszce :lol: [QUOTE]Od: "Anja Sierocki" Data: N Marca 8 2009, 1:33 pm Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu' Hallo Aga, [B][COLOR="Green"]Florentyna geht es sehr gut. Sie kann schon viel besser laufen und fühlt sich sehr wohl. Sie ist überhaupt nicht mehr depressiv.[/COLOR][/B] In den nächsten 2 Wochen werden ihre Zähne gemacht und zwei Mammatumoren aus dem Gesäuge geholt. Wir haben sie röntgen lassen.Sie hat keine Metastasen auf der Lunge, alles in Ordnung, auch die Blutwerte sind in Ordnung.[/QUOTE]
halcia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Piękny Amonie,niech cie nie obserwuja tyle, tylko biora szybko.Czas w schr mocno sie dłuży.....zycze ci wspaniałych ludzi i duzo miłości.Z tych obserwatorów musi sie cos dobrego wyniknąć!
halcia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='terra']Biegnijcie pieski na początek.[/quote] podrzuce,a dalej wchodze przez cytowanie :shake:
Recommended Posts