Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomnialam napisac, ze WAPISZON tez interesuje sie tez mieleckimi onkami. To jest odpowiedz na Jej zapytanie:

Temat: Re: dom dla suczki owczarka ale prosba o kocie testy
Od: [email protected]
Data: Śr Października 17 2007, 12:42 pm
Do: [email protected]

Proponuję suczkę z boksu 12, która własnie wczoraj była sterylizowana. Może być wydana przy końcu tygodnia.

Terra, prosze Cie wpisz na pierwsze stronie, ze sunia onka z 12 jest po sterylce. Dzieki :calus:

Ten drugi domek jest u Pani Mai. Na razie nie wiem gdzie, ale sie dowiem.

Posted

[quote name='Ulka18']Zapomnialam napisac, ze WAPISZON tez interesuje sie tez mieleckimi onkami. To jest odpowiedz na Jej zapytanie:

Terra, prosze Cie wpisz na pierwsze stronie, ze sunia onka z 12 jest po sterylce. Dzieki :calus:

Ten drugi domek jest u Pani Mai. Na razie nie wiem gdzie, ale sie dowiem.

Super, super, super...
Goniłam Wapiszona po wątkach podrzucając mieleckie sunie :evil_lol:.
Najpierw została uśpiona mała Azja ze Śremu, którą chciała Wapiszon adoptować, potem łódzka Jenny została zaklepana przez kogos innego a na koniec rzeszowska Tipi pojechała do domku w Jarosławiu. A biedna Wapiszon tak bardzo chce młodą sunię ON.
Oby się udało.

Posted

Skąd się wziął tam rudzielec? To widać nowy nabytek, który też nie boi się psów.
W górę, po domki pieki i kotki;)

Posted

Kurcze, bardzo ładny rudzielec.
Na dzikiego nie wygląda :cool3:
Kierownik nie odpisał mi jeszcze odnośnie tamtych dwóch kotów, ale jak się odezwie to zapytam go jeszcze o tego.

Posted

Onka z boksu 39 zostala wysterylizowana...

Temat: sterylki
Od: [email protected]
Data: Cz Października 18 2007, 5:52 pm
Do: [email protected]

Dzisiaj zrobiono kolejne dwie sterylki. Wysterylizowano wilczurkę z wyb.39 oraz jeszcze jedną której zdjęcia wysle po opuszczeniu izolatki. Prosze zapytac Panią , która była zainteresowana wilczurką czy dalej jest na nia chętna. Bo dzisiaj w czasie zabiegu miałem chętnych.

Posted

Tylko sie cieszyć, że takie zainteresowanie wokół mieleckich ONków.
Faktycznie rozpędził się P. Kierownik w sterylkach, rozpędził...:cool3: :multi::multi:.

Posted

Jest tak dużo ONeczków, że im większe zainteresowanie nimi, tym lepiej. Żeby jeszcze na domki się to zainteresowanie przełożyło, to byłby szczyt szczęścia.:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...