Lacia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 U maczugi wszystko ok. Łapka już praktycznie się zagoiła. najlepsze jest to że jak narastała skóra to momentalnie na tym narastała sierść. mega szybko to poszło :) mam kilka zdjęć maczugi, niestety wszystkie są jak leży bo inaczej nie ma możliwości żeby jej zrobić zdjęcie. Przy poruszaniu się Maczuga normalnie używa łapki. Jeżeli ktoś nie wie co jej było to nawet nie zauważy że małej brakuje paluszka. Quote
beataczl Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 sliczna kicia:) szybko wrocila do zdrowia a bez paluszka da sie normalnie zyc.. a mowia ze goi sie jak na psie a tu..jak na kocie;) Quote
Lacia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Kolejne fotki Maczugi będą zapewne z nowego domu. Była już wcześniej osoba zainteresowana adopcją Maczugi. Za dużo wcześniej nie pisałyśmy bo nic nie było pewne. Jednak wszystko potoczyło się tak jak chciałyśmy i Maczuga wraz z drugą małą kicią zamieszkały u koleżanki we Wrocławiu :) u mnie w domu zrobił się straszny spokój jak ten szatan pojechał. Ale cieszę się że Mała będzie teraz broiła gdzie indziej :lol: Quote
Ziutka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Super wieści :) A tak się martiwłyście, że Maczugo nikt nie będzie chciał ;) Quote
róża35 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Szczęśliwy finał,kociu ,nie rozrabiaj dużo:bye:. Quote
sylwija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Lacia napisał(a):Kolejne fotki Maczugi będą zapewne z nowego domu. Była już wcześniej osoba zainteresowana adopcją Maczugi. Za dużo wcześniej nie pisałyśmy bo nic nie było pewne. Jednak wszystko potoczyło się tak jak chciałyśmy i Maczuga wraz z drugą małą kicią zamieszkały u koleżanki we Wrocławiu :) u mnie w domu zrobił się straszny spokój jak ten szatan pojechał. Ale cieszę się że Mała będzie teraz broiła gdzie indziej :lol: powodzenia la małej :) a Ty się nie martw, masz teraz miejsce dla następnej 'biedy' ;) Quote
Lacia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 sylwija napisał(a):powodzenia la małej :) a Ty się nie martw, masz teraz miejsce dla następnej 'biedy' ;) Nie martwie się. Akurat maczuga była takim kotem że odetchnęłam jak pojechała. Tych nadprogramowych które mam w domu mi wystarczy ;) Jest ich na dzień dzisiejszy "zaledwie" 16 (+ 7 moich), a z Maczugą wydawalo mi się że kotów jest przynajmniej dwa razy więcej. Ona tak niesamowicie rozrabiała, że nie wiem czy kiedyś miałam aż takiego łobuza. Quote
Lacia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 sylwija napisał(a):To sie pusto zrobilo ;) to napewno. Choc przyznam że to miła pustka :) Quote
beataczl Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Lacia napisał(a):to napewno. Choc przyznam że to miła pustka :) pewnie niedlugo sie zapelni znajac zyciie;) to co zmiana tytulu by sie przydala...:) Quote
Recommended Posts