Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U maczugi wszystko ok. Łapka już praktycznie się zagoiła. najlepsze jest to że jak narastała skóra to momentalnie na tym narastała sierść. mega szybko to poszło :)

mam kilka zdjęć maczugi, niestety wszystkie są jak leży bo inaczej nie ma możliwości żeby jej zrobić zdjęcie.

Przy poruszaniu się Maczuga normalnie używa łapki. Jeżeli ktoś nie wie co jej było to nawet nie zauważy że małej brakuje paluszka.

Posted

Kolejne fotki Maczugi będą zapewne z nowego domu. Była już wcześniej osoba zainteresowana adopcją Maczugi. Za dużo wcześniej nie pisałyśmy bo nic nie było pewne. Jednak wszystko potoczyło się tak jak chciałyśmy i Maczuga wraz z drugą małą kicią zamieszkały u koleżanki we Wrocławiu :) u mnie w domu zrobił się straszny spokój jak ten szatan pojechał. Ale cieszę się że Mała będzie teraz broiła gdzie indziej :lol:

Posted

Lacia napisał(a):
Kolejne fotki Maczugi będą zapewne z nowego domu. Była już wcześniej osoba zainteresowana adopcją Maczugi. Za dużo wcześniej nie pisałyśmy bo nic nie było pewne. Jednak wszystko potoczyło się tak jak chciałyśmy i Maczuga wraz z drugą małą kicią zamieszkały u koleżanki we Wrocławiu :) u mnie w domu zrobił się straszny spokój jak ten szatan pojechał. Ale cieszę się że Mała będzie teraz broiła gdzie indziej :lol:

powodzenia la małej :)
a Ty się nie martw, masz teraz miejsce dla następnej 'biedy' ;)

Posted

sylwija napisał(a):
powodzenia la małej :)
a Ty się nie martw, masz teraz miejsce dla następnej 'biedy' ;)

Nie martwie się. Akurat maczuga była takim kotem że odetchnęłam jak pojechała. Tych nadprogramowych które mam w domu mi wystarczy ;) Jest ich na dzień dzisiejszy "zaledwie" 16 (+ 7 moich), a z Maczugą wydawalo mi się że kotów jest przynajmniej dwa razy więcej. Ona tak niesamowicie rozrabiała, że nie wiem czy kiedyś miałam aż takiego łobuza.