Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki kochane!

Fotek nowych chwilowo nie planuję. Właśnie siedzę jeszcze w pracy i bawię się w fotografię produktową.... :lmaa: W sumie to fotki już zrobione więc zmieniam etat z fotografa na grafika bo obrobić jeszcze trzeba....

Posted

To się nazywa "darmowe nadgodziny". :laugh2_2: Ale i tak kocham swoją robotę i szefów. Jak potrzebuję to wychodzę wcześniej, czasem (tzn dość często - no dobra praktycznie codziennie) się spóźniam. Mogę w czasie pracy lecieć na zakupy. Mogę buszować po necie jak nie ma nic do roboty (to już przeszłość niestety bo roboty jest zbyt dużo). Mam tu luz psychiczny. :jumpie:

A jak nagadam kurierowi czy komuś przez telefon to nikt mi nic nie powie. :megagrin:

Posted

Ano skarb! Nie moge na nich zlego slowa powiedziec.

Ahhh i zapomnialam.

Mloda ucze ze wchodzi i wychodzi sie przez drzwi na komende "prosze".Czasem olewam ta komende i po prostu wychodzimy. Ale jak olewam komende to wychodze przez drzwi a w rece trzymam smaczka by wyszla na spokojnie i nie uczyla sie ze otwarte drzwi =nakrecenie. I tak ostatnio zrobilam. Smaczek w rece wyszlam na dwor. Beda cepwna zewyszla za mna machnelam drzwiami by je zamknac. Ale smaczka z reki mi nie wziela wiec sie rozgladam do okola gdzie Sintra pognala. Ale jej nigdzie nie ma. Wracam do drzwi, otwieram je a tam mloda nadal siedzi grzecznie i czeka na komende.
Zszokowala mnie.

• 4 weeks later...
Posted

To coś ode mnie. Taki dowód, że jeszcze małpy nie udusiłam ani nie przywiązałam nigdzie do drzewa. :jumpie:

Najpierw te ładniejsze, mądrzejsze.

P1030652_zpsa416323a.jpg

P1030530_zps0d7a7631.jpg

I te mniej ładne i mądre. :laugh2_2:

P1030498_zps1e957eb6.jpg

P1030609_zps8a6d3631.jpg

• Upvote 1
Posted

Szkoda, że rozmazane. :pissed:  Ale robione z ręki jakimś badziewkiem. Więc ciężko ustawić ostrość w trakcie szarpania się z psem...

P1030562_zpsbceb7efe.jpg

I kto ma największego "dauna"? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

• Upvote 1
Posted

TY! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

P.S.

Nie będziesz czasem w Opolu 24-28 grudnia? :siara:

Będę, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. :lookarou:

Posted

Chciałam się pochwalić, że Sintra potrafi żuć gumę (pastylkowa, miętowa). Oczywiście znaleziona.. . :motz:   Komuś nówka sztuka wypadła bo nie do końca ją "rozżuła".  A ja się zastanawiałam co ona taka grzeczniutka w pracy siedzi. :mdrmed: A to takie oczywiste, że jak jest cicho to jest źle.

Posted

elo franco

Elo elo.  :jumpie: Ja u was jestem ale u was jakies rozmowy o kur... tzn curvach sa ja nic do powiedzenia w tym temacie nie mam...  :jumpie: wiec tak spobie tylko czytam i milcze....  :look3:

• 3 months later...
Posted

Ekhm, troszke nas tu nie bylo..... Ale tylko troszke.... ;)

Troszku pochorowalam, tzn nadal choruje bo to juz do konca zycia zapewne. Ale jakos tak mi sie pisac nie chcialo. Wzloty i upadki. W sumie to wiecej upadkow niz wzlotow. Ale cuz, zycie....

U nas, tzn u mlodej juz dwuletniej jest ok. Nadal jest psem mega problemowym. Ja ucze sie zyc z takim psem i staram sie ja uczyc normalnosci. Nasza normalnosc jest po prostu nienormalnoscia. To tak w skrocie co u nas slychac. ;)