Leokadia Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Fajnie czytać, że wam sie powoli układa, oby więcej takich wieści :loveu: No i wpadajcie tu częściej;) Quote
Kaaasia Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Śliczna Panienka :loveu: Strasznie do brata podobna :jumpie: Quote
Buńka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 http://i1068.photobucket.com/albums/u452/Agattaa/Sintra/P1030448_zps412c0902.jpg - :loveu: Sama słodycz :loveu: Super, że robicie postępy :klacz: A co do zdrówka to mam nadzieję, że to nic bardzo poważnego :calus: Trzymaj się cieplutko kochana :calus: I wpadaj tutaj częściej z takimi super foteczkami :) Quote
*Magda* Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Więcej zdjęć panienki poproszę :loveu: Quote
Franca81 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dzięki kochane! Fotek nowych chwilowo nie planuję. Właśnie siedzę jeszcze w pracy i bawię się w fotografię produktową.... :lmaa: W sumie to fotki już zrobione więc zmieniam etat z fotografa na grafika bo obrobić jeszcze trzeba.... Quote
Buńka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 O matko współczuję takich godzin pracy :kaffee_2: Quote
Franca81 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 To się nazywa "darmowe nadgodziny". :laugh2_2: Ale i tak kocham swoją robotę i szefów. Jak potrzebuję to wychodzę wcześniej, czasem (tzn dość często - no dobra praktycznie codziennie) się spóźniam. Mogę w czasie pracy lecieć na zakupy. Mogę buszować po necie jak nie ma nic do roboty (to już przeszłość niestety bo roboty jest zbyt dużo). Mam tu luz psychiczny. :jumpie: A jak nagadam kurierowi czy komuś przez telefon to nikt mi nic nie powie. :megagrin: Quote
Buńka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Takie szefostwo to skarb :jumpie: :loveu: Quote
Franca81 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Ano skarb! Nie moge na nich zlego slowa powiedziec. Ahhh i zapomnialam. Mloda ucze ze wchodzi i wychodzi sie przez drzwi na komende "prosze".Czasem olewam ta komende i po prostu wychodzimy. Ale jak olewam komende to wychodze przez drzwi a w rece trzymam smaczka by wyszla na spokojnie i nie uczyla sie ze otwarte drzwi =nakrecenie. I tak ostatnio zrobilam. Smaczek w rece wyszlam na dwor. Beda cepwna zewyszla za mna machnelam drzwiami by je zamknac. Ale smaczka z reki mi nie wziela wiec sie rozgladam do okola gdzie Sintra pognala. Ale jej nigdzie nie ma. Wracam do drzwi, otwieram je a tam mloda nadal siedzi grzecznie i czeka na komende. Zszokowala mnie. Quote
Don_Vito Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Widać, że to rodzeństwo...No comment. :ylsuper: Widać, że 2 downy :grin: Przedstawiam Wam trzeciego :wub: Wszystko zostaje w rodzinie :) 1 Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Franca, pospamuję Ci trochę w galerii :loveu: Jak ktoś z Warszawy, to niech ma oczy szeroko otwarte: http://www.dogomania.com/forum/topic/144142-zagin%C4%99%C5%82a-dalmatynka-warszawiacy-pomocy/ Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 To coś ode mnie. Taki dowód, że jeszcze małpy nie udusiłam ani nie przywiązałam nigdzie do drzewa. :jumpie: Najpierw te ładniejsze, mądrzejsze. I te mniej ładne i mądre. :laugh2_2: 1 Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Szkoda, że rozmazane. :pissed: Ale robione z ręki jakimś badziewkiem. Więc ciężko ustawić ostrość w trakcie szarpania się z psem... I kto ma największego "dauna"? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: 1 Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 TY! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: P.S. Nie będziesz czasem w Opolu 24-28 grudnia? :siara: Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 TY! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: P.S. Nie będziesz czasem w Opolu 24-28 grudnia? :siara: Będę, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. :lookarou: Quote
Buńka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 http://i1068.photobucket.com/albums/u452/Agattaa/Sintra/P1030530_zps0d7a7631.jpg - do zacałowania :loveu: Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Chciałam się pochwalić, że Sintra potrafi żuć gumę (pastylkowa, miętowa). Oczywiście znaleziona.. . :motz: Komuś nówka sztuka wypadła bo nie do końca ją "rozżuła". A ja się zastanawiałam co ona taka grzeczniutka w pracy siedzi. :mdrmed: A to takie oczywiste, że jak jest cicho to jest źle. Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Będę, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. :lookarou: Ja będę jakby co :megagrin: Quote
Franca81 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Ja będę jakby co :megagrin: Sama czy przywozisz Tore? Bo że męża i przystojniaka Theosia to pewne. ;) Quote
Franca81 Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 elo franco Elo elo. :jumpie: Ja u was jestem ale u was jakies rozmowy o kur... tzn curvach sa ja nic do powiedzenia w tym temacie nie mam... :jumpie: wiec tak spobie tylko czytam i milcze.... :look3: Quote
*Magda* Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Sama czy przywozisz Tore? Bo że męża i przystojniaka Theosia to pewne. ;) Z Torą :D Quote
Franca81 Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Ekhm, troszke nas tu nie bylo..... Ale tylko troszke.... ;) Troszku pochorowalam, tzn nadal choruje bo to juz do konca zycia zapewne. Ale jakos tak mi sie pisac nie chcialo. Wzloty i upadki. W sumie to wiecej upadkow niz wzlotow. Ale cuz, zycie.... U nas, tzn u mlodej juz dwuletniej jest ok. Nadal jest psem mega problemowym. Ja ucze sie zyc z takim psem i staram sie ja uczyc normalnosci. Nasza normalnosc jest po prostu nienormalnoscia. To tak w skrocie co u nas slychac. ;) Quote
Recommended Posts