Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bym wykorzystala te mozliwosc i dawala jej i owoce i warzywa we wszelkich postaciach bedzie latwiej zas pozniej, powinna tez kszone ogorki jadac hihihi
Moja Kaska jadala wsio, a najsmieszniejszy widok to jak agrest zrywala ta kwadratowa szczeka z cofnietym nochalem hihihi

Posted

[quote name='Agga']Ona jest boska. Cieszę się, że masz wreszcie swojego upragnionego bokserka. Buziaki dla niej.[/QUOTE]
Warto bylo tyle czekac. Ucaluje Sintrule od cicioteczki!

Mala tez lubi pomidory, wcinala wczoraj jak glupia hihi

Posted

nie to za masz dawac , znaczy skarmiac ogorki kiszone ale jak jada kaluste kiszona to i powinna ogorki wcinac tez hihihi a wedle mnie czym wiecej roznosci owocowo-warzywnych tym latwiej z psem zas pozniej bo zje wsio i nie powinno byc sensacji zadnych ale to tylko moja opinia

Posted

Ja też się staram dawać różności aby właśnie przyzwyczaił się do ich jedzenia a nie tylko mięsko i mięsko. Teraz jestem przy zmianie karmy, więc nie daję inności aby zminimalizować ryzyko sensacji żołądkowych ;)

Milo to mały cwaniak. Wlazł sobie na półeczkę, przewrócił miskę i wyciągnął cukierki :evil_lol:.

Posted

Więcej zdjęć malutkiej ! Więcej! :cool3:
Bardzo fajna mała :) Mam jej jedną fotkę z siostrzyczką jak była jeszcze u hodowcy :) Jeśli Franca będziesz chciałą to mogę dodać :)

Posted (edited)

A co to za glupie pytanie hihi. Sama chetnie zobacze. :loveu:

Fotek bedzie wiecej jak dorobie sie jakiegos malego aparatu bo z moim kombajnem to az boje sie z mala wyjsc. Juz mi go prawie ze schodow zrzucila..... Jestem w stanie wybaczyc wszelkie zniszczenia ale nie aparatu czy obiektywow (bo moznaby powiedziec ze jest prawie jakby moim narzedziem pracy). ;)

Edited by Franca81
Posted

[quote name='Franca81']Witamy u nas. Praktycznie to jest mój pierwszy bokser ale w rasie zakochana jestem prawie od dwudziestu lat. ;)[/QUOTE]
Gratuluję w takim razie spełnienia marzenia :) Ja na swoje jeszcze czekam, wytrwale czekam 13 lat i pewnie będę musiała poczekać jeszcze sporo czasu ;)

Posted

Ja czekalam od 6 lat bo tyle czasu musialam zyc bez psa... Dobrze ze choc koty mialam. ;) Dzieki temu kotka zna kilka komend hihi

A jakie jest Twoje marzenie na ktore juz tyle czasu czekasz?

Posted

[quote name='Franca81']Ja czekalam od 6 lat bo tyle czasu musialam zyc bez psa... Dobrze ze choc koty mialam. ;) Dzieki temu kotka zna kilka komend hihi

A jakie jest Twoje marzenie na ktore juz tyle czasu czekasz?[/QUOTE]
Moim marzeniem jest nowofundland :loveu: Ja konkretnie na tą rasę czekam tyle czasu bo psa mam, nawet 4 psy :evil_lol:

Posted

Kolejna seria weekendowych zdjęć. Szkoda, że pogoda była kitowa...

Zbyt długi język

Przecież jestem najgrzeczniejszym szczeniorkiem, nie rozumiem co się czepiasz....

A oto kotka co na głowę sobie wejść nie da :diabloti:

Wcale nie jest wredna, fałszywa czy złośliwa. Dla nas to najukochańszy kot, tlko czasem wygląd ma dziki. :evil_lol: Wywołując u obcych strach lub niepewność.

Posted

Morze fafli

Jak już wspominałam, babeczka pyskata... jak ja :evil_lol:

I foszasta.... a teraz Pańcia przepraszaj.....

Ale tak na prawdę jest najukochańszym rozrabiaką. A że lubi ciastka to już zna kilka komend. :loveu:

Posted

[quote name='Kaaasia']http://img841.imageshack.us/img841/6351/p1015072zmn.jpg O Boziu ale jestem koffffana :loveu:
A pyskata pewnie po braciszku :evil_lol:

No mam nadzieję, że Sintra mu do pięt nie dostaje w pyskowaniu. :diabloti:

[quote name='masdamerka']http://img841.imageshack.us/img841/6351/p1015072zmn.jpg ale ona śliczna :loveu: Będę w galerii Sintry stałym gościem ;)

Witamy i serdecznie zapraszamy :lol!::sweetCyb: