dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bazylku skarbeńku nie chce mi się wierzyć ze Ty jeszcze nie w nowym domku !!! Przecież jesteś młody, cudny i w ogóle czemu jeszcze nie grzejesz dupki w kochającym domku, no czemu ??? Quote
katya Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Bazyl grzeje tyłek, tylko na razie jeszcze nie w swoim domku, ale kto czeka, temu będzie dane. To ma być dobry dom ;) Quote
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cioteczki, pisała do mnie Ewa z prośbą o wizytę przedadopcyjną, bo ponoć jest jakiś chętny z Poznania. ;) Napisałam, że mogę w poniedziałek, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi i namiarów. :shake: Dlatego postanowiłam tutaj zapytać, czy to nadal aktualne??? :cool3: Quote
netti1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 juz napisałam ponownie,widocznie tamto nie doszło. Quote
Tengusia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Trzymamy kciuki za mordziaka i domek moze sie uda :thumbs: Quote
saskia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 o- Młody ma szansę na domek? To my trzymamy kciuki:p Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 trzymamy trzymamy, póki co podnosimy i czekamy na dalsze wieści !! Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ponieważ jeszcze nic nie wiadomo to podnoszę malucha !!! Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kochani, facet nie odbiera wogóle ode mnie telefonu...:shake: Nie wiem, co robić... Dzwonię już drugi dzień i nic...:shake: Dziwnie mi to wygląda, czy Wy miałyście z nim jakiś kontakt??? Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzwoniłam dziś znów kilka razy i nic, nie odbiera...:shake: Proszę dajcie znać, czy miałyście z nim kontakt. Coraz dziwniej to wygląda...:cool1: Quote
katya Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dzisiaj dzwonił, ale za to Nata nie odebrała. Mamy innego chętnego, milszego, więc tego typka chyba odpuścimy. Quote
karoluch Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jak dobrze wiedzieć,że są szanse na domek!! :errrr: Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 katya napisał(a):Dzisiaj dzwonił, ale za to Nata nie odebrała. Mamy innego chętnego, milszego, więc tego typka chyba odpuścimy. Ja dzwoniłam kilka razy i nic...:shake: No więc nie wiem, może mu powiedzcie, że mam dzwonić, to może odbierze, bo w ciemno nie będę jechać. :shake: Z drugiej strony, jak jest ktoś ciekawszy, to lepiej. Dajcie znać, czy mam jeszcze próbować, czy odpuszczamy i jak będę potrzebna, to służę pomocą. ;) Quote
nata od jadzi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hakita, dziękuję Ci bardzo za zaangażowanie ;) odpuszczamy chyba tego faceta, może się mylę, ale po kilku rozmowach z nim mam średnie odczucia... kwestionował kastrację itd... poza tym słyszałam, że ta dzielnica też nie za fajna i jak sobie pomyślałam, że Ty miałabyś tam iść, a on by się jakimś strasznym typem okazał... brrr... mamy za to fajnego gościa, sprawdzonego już przez forum bokserów, który chce żeby Bazylek (ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia) spał z nim w łóżku... ;) jarek, TŻ morii jutro przywozi go z hotelu do faceta, takie dzisiaj info dostałam :D Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie ma za co dziękować. ;) Cieszę się, kiedy mogę pomóc... Tak, faktycznie dzielnica kiepska, ale już ustaliłam, że pojadę z obstawą. ;) Cudownie, że są szanse na taki fantastyczny domek!!! :multi: Trzymam mocno kciuki!!! P.S. Pomimo wszystko, jak będę kiedyś przydatna, to proszę tylko dać znać. :oops: Quote
nata od jadzi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dziękuję cioteczko, nie omieszkam kiedyś skorzystać z Twojej pomocy ;) i również odpłacę się tym samym w razie potrzeby ;) Quote
Tengusia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Super ze psiak bedzie mial domek :D trzymam mocno kciuki i czekam na relacje ;) Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Czekamy, czekamy na wieści i mocno trzymamy kciuki!!! ;) Quote
Moriaaa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Chłopak od wczoraj grzeje doopke w nowym domku :) Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nie!!! :crazyeye: Naprawde???!!! :crazyeye: CUDOWNIE!!! :loveu: WSPANIALE!!! :loveu: BAJKOWO!!! :loveu: Hurra!!! Hurra!!! Hurra!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
asiak Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 trafiłam akurat na wątek.... a tu tak cudowne zakończenie....:loveu: brawo dziewczyny :multi: :multi: :multi: :multi: Bazylku bądź szczęśliwy w nowym domku :loveu: Quote
Recommended Posts