Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazylku skarbeńku nie chce mi się wierzyć ze Ty jeszcze nie w nowym domku !!! Przecież jesteś młody, cudny i w ogóle czemu jeszcze nie grzejesz dupki w kochającym domku, no czemu ???

Posted

Cioteczki, pisała do mnie Ewa z prośbą o wizytę przedadopcyjną, bo ponoć jest jakiś chętny z Poznania. ;) Napisałam, że mogę w poniedziałek, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi i namiarów. :shake: Dlatego postanowiłam tutaj zapytać, czy to nadal aktualne??? :cool3:

Posted

Kochani, facet nie odbiera wogóle ode mnie telefonu...:shake: Nie wiem, co robić... Dzwonię już drugi dzień i nic...:shake:
Dziwnie mi to wygląda, czy Wy miałyście z nim jakiś kontakt???

Posted

Dzwoniłam dziś znów kilka razy i nic, nie odbiera...:shake:
Proszę dajcie znać, czy miałyście z nim kontakt. Coraz dziwniej to wygląda...:cool1:

Posted

katya napisał(a):
Dzisiaj dzwonił, ale za to Nata nie odebrała.
Mamy innego chętnego, milszego, więc tego typka chyba odpuścimy.

Ja dzwoniłam kilka razy i nic...:shake: No więc nie wiem, może mu powiedzcie, że mam dzwonić, to może odbierze, bo w ciemno nie będę jechać. :shake:
Z drugiej strony, jak jest ktoś ciekawszy, to lepiej. Dajcie znać, czy mam jeszcze próbować, czy odpuszczamy i jak będę potrzebna, to służę pomocą. ;)

Posted

Hakita, dziękuję Ci bardzo za zaangażowanie ;) odpuszczamy chyba tego faceta, może się mylę, ale po kilku rozmowach z nim mam średnie odczucia... kwestionował kastrację itd... poza tym słyszałam, że ta dzielnica też nie za fajna i jak sobie pomyślałam, że Ty miałabyś tam iść, a on by się jakimś strasznym typem okazał... brrr...

mamy za to fajnego gościa, sprawdzonego już przez forum bokserów, który chce żeby Bazylek (ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia) spał z nim w łóżku... ;) jarek, TŻ morii jutro przywozi go z hotelu do faceta, takie dzisiaj info dostałam :D

Posted

Nie ma za co dziękować. ;) Cieszę się, kiedy mogę pomóc... Tak, faktycznie dzielnica kiepska, ale już ustaliłam, że pojadę z obstawą. ;)
Cudownie, że są szanse na taki fantastyczny domek!!! :multi: Trzymam mocno kciuki!!!

P.S. Pomimo wszystko, jak będę kiedyś przydatna, to proszę tylko dać znać. :oops:

Posted

Nie!!! :crazyeye: Naprawde???!!! :crazyeye:
CUDOWNIE!!! :loveu: WSPANIALE!!! :loveu: BAJKOWO!!! :loveu:
Hurra!!! Hurra!!! Hurra!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

trafiłam akurat na wątek....
a tu tak cudowne zakończenie....:loveu:
brawo dziewczyny :multi: :multi: :multi: :multi:
Bazylku bądź szczęśliwy w nowym domku :loveu: