Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny psiak mial byc ast a nim nie jest - no to siup z auta :angryy: :mad: :placz:

Powiem wam ze wczoraj jak spacerowalismy z moimi psiakami po miescie spotkalismy trzy asty (a moze pit bulle :roll: ) w tym dwa to byly szczeniaki jakies 3 - 4 miesiace jak na moje oko ... moze troszke wiecej ... moral ze spotkania byl taki ze szczeniaki byly wielkosci mojej Fazy (ma 13 m-cy) i nawet glowki mialy ciut wieksze ... ale czy to ma byc powod zebym miala nie kochac mojego mini amstaffa :shake:

Mam nadzieje ze mordeczka znajdzie szybko nowy domek bo jest slodziutki :loveu:

Posted

Tengusia : moje trzy pociechy tez nie rodowodowe, troche mniejsze ( no może oprócz krówki happy) i ogólnie jakieś takie średnioastowate, johny też miał byc staffik a wyrósł.........po prostu johny ...ale ja mam psy nie dla rasy !!!! ważne że dla mnie są najcudowniesze na świecie !!!

hopaj mały hopaj śliczny jesteś więc na pewno ktos Cie pokocha !!!

Posted

dariaopole napisał(a):
Tengusia : moje trzy pociechy tez nie rodowodowe, troche mniejsze ( no może oprócz krówki happy) i ogólnie jakieś takie średnioastowate, johny też miał byc staffik a wyrósł.........po prostu johny ...ale ja mam psy nie dla rasy !!!! ważne że dla mnie są najcudowniesze na świecie !!!

hopaj mały hopaj śliczny jesteś więc na pewno ktos Cie pokocha !!!

i wlasnie o to mi chodzi dariaopole ;-) moje psiaki dla mnie tez sa najcudowniejsze na swiecie ... choc nie powiem twoja trojeczka wyjatkowo mi sie podoba :cool3:

Posted

Pies z rodowodem, czy bez, kundel, rasowy, czy "rasowy" - jednakowo zasługuje na miłość.
Chodzi jednak o to, żeby psiaków bez papierów nie rozmnażać i nie kupować.
No a jak już się ma, to trzeba kochać,ale uczyć się na błędach.
www.stoppseudohodowcom.org

Posted

no niestety dla wielu ludzi sterylka to okaleczanie psa a do tego dobrze jest jak suka ma choć raz szczeniaki :angryy: no niestety nikt tych ludzi nie uświadamia , a lekarze też potrafią sadzić takie farmazony :angryy:

Bazyli jest przepiękny i to jest najważniejsze - NOWY DOMEK !!!!

Posted

ano nie da nie da, tylko czemu nikt tego nie zauważa ?

słuchajcie może popytać jakiś cioteczek o zrobienie jakiś ogłoszeń w necie bo chyba Bazyli nigdzie nie jest ogłaszany ??