nata od jadzi Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 a ja wam powiem jak na niego mówimy z katyą, a co. najwyżej później skasuję :razz: więc po trudach podróży, jakie z nim przeszłyśmy, nazywamy szczeniaka roboczo STOLEC :evil_lol: Quote
Neris Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja tylko dodam, że imię może do psa przylgnąć i mieć wpływ na jego zachowanie... Quote
Tengusia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Kolejny psiak mial byc ast a nim nie jest - no to siup z auta :angryy: :mad: :placz: Powiem wam ze wczoraj jak spacerowalismy z moimi psiakami po miescie spotkalismy trzy asty (a moze pit bulle :roll: ) w tym dwa to byly szczeniaki jakies 3 - 4 miesiace jak na moje oko ... moze troszke wiecej ... moral ze spotkania byl taki ze szczeniaki byly wielkosci mojej Fazy (ma 13 m-cy) i nawet glowki mialy ciut wieksze ... ale czy to ma byc powod zebym miala nie kochac mojego mini amstaffa :shake: Mam nadzieje ze mordeczka znajdzie szybko nowy domek bo jest slodziutki :loveu: Quote
dariaopole Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Tengusia : moje trzy pociechy tez nie rodowodowe, troche mniejsze ( no może oprócz krówki happy) i ogólnie jakieś takie średnioastowate, johny też miał byc staffik a wyrósł.........po prostu johny ...ale ja mam psy nie dla rasy !!!! ważne że dla mnie są najcudowniesze na świecie !!! hopaj mały hopaj śliczny jesteś więc na pewno ktos Cie pokocha !!! Quote
Tengusia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 dariaopole napisał(a):Tengusia : moje trzy pociechy tez nie rodowodowe, troche mniejsze ( no może oprócz krówki happy) i ogólnie jakieś takie średnioastowate, johny też miał byc staffik a wyrósł.........po prostu johny ...ale ja mam psy nie dla rasy !!!! ważne że dla mnie są najcudowniesze na świecie !!! hopaj mały hopaj śliczny jesteś więc na pewno ktos Cie pokocha !!! i wlasnie o to mi chodzi dariaopole ;-) moje psiaki dla mnie tez sa najcudowniejsze na swiecie ... choc nie powiem twoja trojeczka wyjatkowo mi sie podoba :cool3: Quote
dariaopole Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 dzięki Tengusia mnie też podoba sie twoja słodka parka :loveu: no i nasz malutki Banderas Bazyli :loveu: no przecież jak nie kochac takich oczek ???? Quote
katya Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Pies z rodowodem, czy bez, kundel, rasowy, czy "rasowy" - jednakowo zasługuje na miłość. Chodzi jednak o to, żeby psiaków bez papierów nie rozmnażać i nie kupować. No a jak już się ma, to trzeba kochać,ale uczyć się na błędach. www.stoppseudohodowcom.org Quote
dariaopole Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 no niestety dla wielu ludzi sterylka to okaleczanie psa a do tego dobrze jest jak suka ma choć raz szczeniaki :angryy: no niestety nikt tych ludzi nie uświadamia , a lekarze też potrafią sadzić takie farmazony :angryy: Bazyli jest przepiękny i to jest najważniejsze - NOWY DOMEK !!!! Quote
Tengusia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja mam pytanko czy maluch ma aukcje na allegro :???: jesli nie to z checia mi taka stworze ;) jak cos to piszcie :razz: Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 śliczny bobasku pokaż się na pierwszej !!!! przecież ty powinieneś skarbeczku w mig domek znaleźć !! Quote
ewatonieja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 maluch potrzebuje bezpiecznej przystani!POMOCY!!! Quote
Tengusia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Szkodza ze brzdaca nie moge wziasc do siebie :( on jest taki slodki .... Quote
dariaopole Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja też bym go chętnie wzięła bo on jest poprostu przepiekny !!! Quote
dariaopole Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ano nie da nie da, tylko czemu nikt tego nie zauważa ? słuchajcie może popytać jakiś cioteczek o zrobienie jakiś ogłoszeń w necie bo chyba Bazyli nigdzie nie jest ogłaszany ?? Quote
katya Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 A kto Ci powiedział, że nikt nie zauważa? ;) Bazyl ma allegro, interesuje się nim jeden pan, ale coś dziwny jest... Quote
olgaj Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Moze ciotki wrzuccie go na nasz watek o bullowatych w łodzkiem schronie. Quote
dariaopole Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 to czemu nie zauważa go ktos normalny :razz: ( w sensie "niedziwny" ), oczywiście oprócz nas :cool3: Quote
dariaopole Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no tak ale żeby ktoś nas zauważył to tzreba sie pokazywać więc malutki biegiem do góry !!:Dog_run: Quote
Recommended Posts