paula_t Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Gosiu, ja się potwornie wzbraniam przed założeniem fb, bo i tak dogo już pożera multum mojego czasu, a co dopiero jakbym jeszcze fb miała, to bym chyba od komputera nie odchodziła:roll: Napisałam maila i KTOZ zgodził się umieścić Baksika na swojej stronie internetowej: [url]http://ktoz.eadopcje.org/psiak/232[/url] za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Quote
zolziatko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Baksik ma fb. Jest udostępniany przeze mnie i przez inne osoby. Staram się w miarę na bieżąco pisać... Czasem chyba łatwiej o pomoc dla psa w tragicznej sytuacji, niż takiego który jest już bezpieczny :( Quote
paula_t Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='zolziatko']Baksik ma fb. Jest udostępniany przeze mnie i przez inne osoby. Staram się w miarę na bieżąco pisać... Czasem chyba łatwiej o pomoc dla psa w tragicznej sytuacji, niż takiego który jest już bezpieczny :([/QUOTE] Zolziatko i dziękuję Ci bardzo za prowadzenie fb Baksika, bo bez Ciebie by go nie było prawdopodobnie:loveu: Ja nawiązałam tylko do tego rozsyłania gdzie i do kogo się da przez fb, o którym pisała Gosia;) A to niestety prawda :( Jak psiakowi coś grozi, znajduje się w niebezpieczeństwie, to zawsze jest multum ludzi dookoła, ale jak już jest bezpieczny, wieści są cały czas podobne, to większość niestety ucieka :( Quote
Mysza2 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='paula_t']A to niestety prawda :( Jak psiakowi coś grozi, znajduje się w niebezpieczeństwie, to zawsze jest multum ludzi dookoła, ale jak już jest bezpieczny, wieści są cały czas podobne, to większość niestety ucieka :([/QUOTE] Niestety tak jest Paula. A jeszcze jak jakaś awantura na wątku to całe tłumy:( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='paula_t']Gosiu, ja się potwornie wzbraniam przed założeniem fb, bo i tak dogo już pożera multum mojego czasu, a co dopiero jakbym jeszcze fb miała, to bym chyba od komputera nie odchodziła:roll: Napisałam maila i KTOZ zgodził się umieścić Baksika na swojej stronie internetowej: [URL]http://ktoz.eadopcje.org/psiak/232[/URL] za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu:[/QUOTE] Tez się wzbraniałam ale takie czasy , nie żałuję choć już nie jestem anonimową Rudzią Biancą, wszyscy wiedzą ktom ja ;) wszyscy mają mój telefon, czasu nie mam wcale , ale sama sobie wybrałam i wsiąkłam w psie sprawy i uważam że wielu rzeczy bez fb nie udałoby mi się zrobić . Pewnie że to męczące i pochłaniające czas, ale coś za coś . Oby ktoś Baksika na tej stronie wypatrzył . [quote name='Mysza2']Niestety tak jest Paula. A jeszcze jak jakaś awantura na wątku to całe tłumy:([/QUOTE] E awantura zniechęca , przynajmniej mnie . Czasem się zastanawiam skąd wynika zainteresowanie jednymi wątkami i kompletny brak zainteresowania innymi , czasem pies w ogromnej potrzebie jest zostawiony sam sobie a czasem pies , któremu niewiele się dzieje otrzymuje pomoc z każdej strony . Niezbadane są gusta ludzi :) Paula nie poddawaj się . Quote
paula_t Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Gosiu, ja to bym zaczynała od zera, więc zanim bym "wsiąkła" w towarzystwo fb psiarzy, podłapała kontakty, miała do kogo napisać, to by wieki minęły:evil_lol: A tak serio, to wiem, że większość teraz przenosi się na fb, nawet z dogo sporo osób uciekło, ale póki co z wieeeeelu powodów nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłabym założyć fb, ale nigdy nie mów nigdy...:roll: Tak właściwie psiaki, to jedyny powód, dla którego mogłabym rozważać założenie sobie konta... Kochana, nie poddaję. Czasem mam czarne myśli, ale co zrobić, trzeba walczyć. Dlatego też wysyłam Baksika i ogłaszam, gdzie się tylko da z nadzieją, że ktoś go w końcu wypatrzy. Już bliżej do mojego powrotu do Krakowa, niż dalej, więc niedługo też rozwieszę plakaty Baksika w lecznicach. Quote
mdk8 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 błagam o deklaracje nawet malutkie dla psa , który musi natychmiast opuścić DS [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252802-EKSMISJA-z-domu-w-trybie-natychmiastowym-ale-dok%C4%85d-szukamy-sprawdzonego-hoteliku/page3[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='paula_t']Gosiu, ja to bym zaczynała od zera, więc zanim bym "wsiąkła" w towarzystwo fb psiarzy, podłapała kontakty, miała do kogo napisać, to by wieki minęły:evil_lol: A tak serio, to wiem, że większość teraz przenosi się na fb, nawet z dogo sporo osób uciekło, ale póki co z wieeeeelu powodów nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłabym założyć fb, ale nigdy nie mów nigdy...:roll: [B]Tak właściwie psiaki, to jedyny powód, dla którego mogłabym rozważać założenie sobie konta...[/B] Kochana, nie poddaję. Czasem mam czarne myśli, ale co zrobić, trzeba walczyć. Dlatego też wysyłam Baksika i ogłaszam, gdzie się tylko da z nadzieją, że ktoś go w końcu wypatrzy. Już bliżej do mojego powrotu do Krakowa, niż dalej, więc niedługo też rozwieszę plakaty Baksika w lecznicach.[/QUOTE] No chyba nie myślisz że założyłam sobie profil żeby słitfocie wstawiać :) Rozumiem doskonale , broniłam się rękami i nogami przed fb , a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego ;) w sensie psim oczywiście . A o kontakty to Ty się moja droga nie martw, to jest lawina moment śmigiem migiem ... Quote
AgusiaP Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='paula_t']Zolziatko i dziękuję Ci bardzo za prowadzenie fb Baksika, bo bez Ciebie by go nie było prawdopodobnie:loveu: Ja nawiązałam tylko do tego rozsyłania gdzie i do kogo się da przez fb, o którym pisała Gosia;) [B]A to niestety prawda :( Jak psiakowi coś grozi, znajduje się w niebezpieczeństwie, to zawsze jest multum ludzi dookoła, ale jak już jest bezpieczny, wieści są cały czas podobne, to większość niestety ucieka :([/QUOTE] [/B]Niestety ludzie nie słuchają co do nich się mówi. Obiecuję, zapewniają, że wiedzą o co chodzi o potem jest tragedia... Quote
paula_t Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Kolejne próby.... 1. [url]https://pl-pl.facebook.com/DarSercaFundacjaDlaZwierzat[/url] 2. [url]http://issuu.com/lordgareth/docs/malopolska_10-14_online?e=4418325/7956032[/url] Dziękuję z całego serducha Fundacji Dar Serce i Pani Sylwii za zamieszczenie ogłoszeń Baksika:loveu: Quote
Mysza2 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Ogłoszeń nigdy nie za wiele. Kciuki cały czas trzymam za Baksika:) Quote
paula_t Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Odzew z ogłoszeń zerowy... Kończy się wyróżnienie Baksika, więc przedłużam je na kolejny miesiąc, bo najwięcej telefonów z olx, a po tym, jak tablica się z olx połączyła to ciężko przy tej ilości ogłoszeń i zwierzaków do adopcji wypatrzeć tego jednego... Przelałam też 310 złotych za maj, rozliczenie uzupełnione. Muszę się w najbliższym czasie wziąć za bazarek dla Baksika, bo kaska topnieje z miesiąca na miesiąc, a na domek się nie zapowiada:shake: Quote
Panna Marple Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Domku, hej, hej, odezwij się! Z weselszych niusów: dziś odkryłam, że mój Feluś kradnie żarcie kotu:mad:. Dodam, że miseczki kocie są na parapecie okiennym (wydawałoby się niedostępnym dla piesków moich). Otóż, Feluś bez rozbiegu odbija się od podłogi i wskakuje na parapet. Zżera wszystko i wychodzi, oblizując się:cooldevi::ylsuper::sabber: Quote
Mysza2 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='Panna Marple']Domku, hej, hej, odezwij się! Z weselszych niusów: dziś odkryłam, że mój Feluś kradnie żarcie kotu:mad:. Dodam, że miseczki kocie są na parapecie okiennym (wydawałoby się niedostępnym dla piesków moich). Otóż, Feluś bez rozbiegu odbija się od podłogi i wskakuje na parapet. Zżera wszystko i wychodzi, oblizując się:cooldevi::ylsuper::sabber:[/QUOTE] Bo jak chodzi o dopadnięcie żarcia, to one nagle bardzo zdolne się wszystkie robią :):) Quote
Panna Marple Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Zdolne i chętne do współpracy:diabloti:, a jak prosisz, żeby mordy nie darły bez potrzeby, to mają to gdzieś:mad: Quote
paula_t Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='Panna Marple']Domku, hej, hej, odezwij się! Z weselszych niusów: dziś odkryłam, że mój Feluś kradnie żarcie kotu:mad:. Dodam, że miseczki kocie są na parapecie okiennym (wydawałoby się niedostępnym dla piesków moich). Otóż, Feluś bez rozbiegu odbija się od podłogi i wskakuje na parapet. Zżera wszystko i wychodzi, oblizując się:cooldevi::ylsuper::sabber:[/QUOTE] Jak on to robi?!:crazyeye: Biedny, wygłodzony psiak musi narażać swoje życie skokiem na duże wysokości, żeby tylko uzyskać dostęp do jedzenia:evil_lol: Zgłaszam to do odpowiednich służb:eviltong: Quote
Panna Marple Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='paula_t']Jak on to robi?!:crazyeye: Biedny, wygłodzony psiak musi narażać swoje życie skokiem na duże wysokości, żeby tylko uzyskać dostęp do jedzenia:evil_lol: Zgłaszam to do odpowiednich służb:eviltong:[/QUOTE] Oj tak...odpowiednie służby, patrząc na moje psiaki, od razu by wiedziały: trzymane w piwnicy bez spacerów i głodzone (Franka i Romanek szczególnie):diabloti: Quote
zolziatko Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Paula to moje od razu też zgłoś ... ;) Takie biedne niekochane psy ;) zaniedbane i w ogóle ... ;) Foksia buszuje po stole i blacie ;) Ja jak wychodzę to krzesła stawiam na stół... bo mi małpa już pazurami zryła cały blat stołu.... A kocie żarcie to najlepszy przysmak .... Paulinko w Twoim rozliczeniu na pierwszej stronie nie ma wydatków a były bo przeklejałam na fb.... Edited May 29, 2014 by zolziatko Quote
paula_t Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Sarkazm jest tutaj zbędny drogie Ciotki, nie zamydlicie mi tym oczu:evil_lol: Zolziatko, ucina post niestety, bo za długi jest:/ Przekleiłam wydatki do trzeciego posta, mam nadzieję, że teraz wszystko dobrze widać :) Quote
paula_t Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Przeglądając wątek Heniutka natrafiłam na zdjęcie Baksika. Wprawdzie ledwo go widać, ale wygląda na rozbawionego:razz: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-8GIG6qC-T1o/U4oCaBDy5JI/AAAAAAAAKLY/bUmZz9f6a5s/w838-h559-no/2014-05-31_13-39_02.JPG[/IMG] Jak tylko ogarnę sprawy na uczelni do końca, to pojadę do Baksika w odwiedziny :) Quote
Makila Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Z Baksiura robi się coraz większy gospdarz Już kilka razy przyłapałam go jak kłapał dziobem na inne psy :mad: Jak go ochrzaniłam, to udawał głupka, że nie wie o co chodzi :evil_lol: Quote
paula_t Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Baksiur, ty się nie rozpędzaj za bardzo:evil_lol: Wiem, że jesteś już u Anetki długo i traktujesz to jako "swój" teren, ale to twoi koledzy i trza żyć w przyjaźni z nimi:eviltong: Doszła deklaracja za maj od monika083 oraz za czerwiec od Bjutki za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu: No i ja też wpłaciłam swoją deklarację;) Quote
Makila Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Baksik ostatnio troszkę więcej biega i chyba zgubił troszkę sadełka :lol: Quote
Recommended Posts