Bartiśkowa_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 hah jaka rozłożona :) Jakbym Barteja widziała ;p Quote
brjagata Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Moje oba psióry uwielbiają właśnie taką pozycję do spania :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 moja 50tka wyszła wreszcie na dwór... bo taki oto jegomość szuka domu i potrzebował zdjęć :-) [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/IMG_8315.jpg[/IMG] [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/IMG_8319.jpg[/IMG] [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/IMG_8326.jpg[/IMG] Quote
ewelinka_m Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Taniu zdjecia bombowe..!:) a co to za jegomość? Quote
Feigned Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 bardzo fajna GO na zdjęciach :) a psisko śliczne :loveu: uszy ma super :cool3: Quote
*zaba* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Na aparatach fotograficznych sie nie znam, za to psit sliczny, i te jego uchiii :loveu: Chyba dlugo nie bedzie na domek czekal, powodzenia zycze! Quote
Od-Nowa Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 jegomość to Dingo :-) a tu jego opis: [QUOTE][B]Dingo[/B] - 1,5 roczny cudnej urody pies. średnio-duży (trochę powyżej kolana). Aktywny,wesoły uwielbiający ruch i współpracę z człowiekiem. Jest ciekawski i szybko się uczy. W domu wielki przytulak. Wielkie ciele spragnione miłości... Jest bardzo kontaktowy - do wszystkich ludzi. Uwielbia dzieci ;) Na zewnątrz konfliktowy w stosunku do innych psów (suk również). W domu tymczasowym przebywa z 2 psami zupełnie bezproblemowo. Gdy przychodzą w odwiedziny inne psy, też nie ma problemu. Więc pewnie do wypracowania. Odrobaczony,odpchlony, posiada aktualne szczepienia. W styczniu został wykastrowany. [B]kontakt w sprawie adopcji:[/B] Eliza tel. 602 720676 Pies przebywa w domu tymczasowym od listopada. Przeszedł w tym czasie istną metamorfozę. [/QUOTE][B]Tak wyglądał pod koniec listopada... [/B][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/DSCN1140.jpg[/IMG] [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/DSCN1114.jpg[/IMG] a dziś, po 3 miesiącach tak :-) [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/psy%20i%20koty%20do%20adopcji/IMG_8299.jpg[/IMG] chętny ktoś na śliczniocha?? Quote
weszka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bardzo elegancki jegomość :) I 50-tka się spisała ;) Quote
Sallcia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ale się zmienił! :o świetny pies, naprawdę :) ---------------- [url]www.kundelrudy.blogspot.com[/url] Quote
Od-Nowa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 ktoś tu się zna na lampach błyskowych?? :-) rozważam: canon 430 ex II metz 48 nissin di866 wszystkie 3 w podobnej cenie więc jestem w kropce bo nie wiem którą brać... znajdując po drodze sponsora jeszcze :-) Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 w doborze lampy nie pomogę...bo kompletnie na tym się nie znam :diabloti: ale za to powiem, że przemiana Dingusia niesamowita jest!! przepiękny pies z niego i wreszcie radosny, a wystarczyła do tej metamorfozy szczypta serca i pysznego posiłku;) gdyby jakieś ogłoszenia były potrzebne to....;);) Quote
BBeta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja do "zamienników" nie mam zaufania, dlatego kupiłabym Canona ;) Quote
Bonsai Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='BBeta']Ja do "zamienników" nie mam zaufania, dlatego kupiłabym Canona ;)[/QUOTE] Ja to samo. :) Choć sama mam lampę do Nikona - ale odziedziczona, więc się nie liczy. ;) Quote
Od-Nowa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 dzięki dziewczyny. jako "canoniarz" oczywiście wybieram canona ale może jakieś szczegóły techniczne, dodatkowe użyteczne funkcje występują w pozostałych... a tego nie wiem :-) poczytam jeszcze jakieś testy. szkoda,że na optyczne.pl nie można porównać lamp tak jak mają np przy aparatach i obiektywach :-) posucha na wątku, bo od 3 miesięcy nie robiłam (z małymi wyjątkami) psich zdjęć :-( jakoś brak chęci, zima, zapracowanie i zmęczenie wzięły górę. wciągnęłam się też w trochę inny rodzaj fotografii... poza tym od listopada Lira ciągnęła falę kontuzji (zerwane pazury, cięte opuszki ostatnio to kolano...) więc w większości było leniwe szlajanie się na smyczy... cieszy mnie więc bardzo to,że od wczoraj powracamy powoli do psiego życia, gdyż Lira po zaaplikowaniu kwasu w kolano może (a nawet jest to wskazane) zażywać ruchu więc wreszcie ruszamy z przygotowaniami do sezonu frisbowego 2010. Będzie to praca ogromnie cieżka gdyż po pierwsze: pies bez kondycji, po drugie: pies wynudzony na sznurku w okresie zimowym ma głupawkę maksymalną, po trzecie: posłuszeństwo poszło w las i trzeba trochę złotko okrzesać :-) plusem niewątpliwie największym jest to,że obie spragnione jesteśmy pracy jak pszczółki wiosną więc z radością rozpoczynamy przygotowania :-) mamy nadzieję,że podobnie jak w zeszłym sezonie będziemy mogły liczyć na Wasz doping i wsparcie :-) w tym roku idziemy w paszczę smoka... czyli do "openów" a więc na niechybny pogrom :-) wiosna się zaczyna więc galeryjka się rozrusza :-) Quote
brjagata Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Rozważam mooooże przyjazd na jakieś DCDC oczywiście jako widz, więc może się zobaczymy :loveu: ;) A no i jak już masz czas i chęci to zapraszamy do naszej galerii, bo zastój tam się zrobił lekki :lol: Aha no i czekamy ze zniecierpliwieniem na jakieś zdjęcia spacerowe!! Quote
Ania&Psy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Super Taniu! :) To życzymy powodzenia w pracy i widzimy się w Poznaniu. :razz: Quote
Kashdog Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Agathee']Rozważam mooooże przyjazd na jakieś DCDC oczywiście jako widz, więc może się zobaczymy :loveu: ;) A no i jak już masz czas i chęci to zapraszamy do naszej galerii, bo zastój tam się zrobił lekki :lol: Aha no i czekamy ze zniecierpliwieniem na jakieś zdjęcia spacerowe!![/QUOTE] A można wiedzieć do jakiego miasta się wybieracie? :cool3: I podpisuje się pod prośbą o zdjęcia :evil_lol: Quote
eria Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [QUOTE]posucha na wątku, bo od 3 miesięcy nie robiłam (z małymi wyjątkami) psich zdjęć [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] jakoś brak chęci, zima, zapracowanie i zmęczenie wzięły górę.[/QUOTE] to dokładnie tak samo jak u mnie..... Wraz z nadejściem wiosny i wyjściem owadów pojawią się zdjęcia w fotoblogu ...Oby jak najszybciej. Ale dziwię się,że na Ciebie wpłynęła zima, bo przecież ją lubisz! :) Quote
wiq Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 lubienie zimy to jedno, a ciemności egipskie i tnący się na mrozie af to drugie :P Quote
BellaLab Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 bardzo mnie cieszy, że galeria się rozrusza:multi: Trzymam kciuki za frisbowe sukcesy! Quote
weszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dobrze, że Lirututowa łapinka lepiej i można na niej śmigać. Powodzenia na nowy frisbujący sezon! Quote
Recommended Posts