Kashdog Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 My kciuki już od rana trzymamy :lol: Więc dobrze musi być ! Quote
Ania&Psy Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 gratulacje PIERWSZEGO MIEJSCA!! :klacz: :):):) żałuję, że nas nie było, mam nadzieję, że masz Taniu filmiki :D Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I co? I co? no ilem mozna czekac???? :mad: [quote name='Ania&Psy']gratulacje PIERWSZEGO MIEJSCA!! :):):) żałuję, że nas nie było, mam nadzieję, że masz Taniu filmiki :D[/quote] TAAAAAAAAAAK ????????????????????? Quote
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [SIZE=3][B]Wielkie gratulacje :loveu::loveu:[/B][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]Dziewczyny idziecie jak burza :multi::multi:[/B][/SIZE] Quote
Mudik Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No nie WOW!!!!!!!!!!!!!! CZYSTE SZALEŃSTWO!!!!!!!!!! BRAWAAAAA!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BellaLab Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 WOW! Gratulacje!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :laola::laola: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 brawo!!! juz wczoraj miałam przeciek o pierwszym:multi::multi::multi: Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A ja to siem na koncu dowiaduje,a niby taki niezawodny kciukotrzymacz jestem, buuu Ale i tak sie ciesze i gratuluje, i czekam na relacje. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wróćcie już i zdjęcia pokażcie na podium :multi::multi::multi: Quote
ariss Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 BRAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:laola: Quote
Linssi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I ja nic o tym nie wiem??? Gatulacje Taniu!! Robicie ogromne postepy!!! :bigcool::cunao: Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 o mamo jakie ekspresowe przecieki :evil_lol: chyba zaraz po ogłoszeniu wyników szpiedzy korespondowali :lol: tak tak tak zajęłyśmy pierwsze miejsce w kategorii starters :loveu::multi::loveu: i dodatkowo jeszcze nagrodzone za najlepszy debiut :oops: tak więc dwa pucharki przywiezione :lol: to co się wyprawia w tej kwestii odebrało mi mowę więc już nic zupełnie nie powiem za to chętnie opowiem (i jak się da wrzucę zdjęcia) zespołu Magda i Frida (czyli beardedki z wodnych kąpieli ;) ) w bardzo malowniczym i efektownym stylu wywalczyły 5 miejsce :loveu: Frida szła jak burza i wcześniejsze problemy z komunikacją między nią a Magdą :cool3: nie przeszkodziły im na polu startowym :multi: Kolejna klubowiczka Jagoda z labką Kalą rozpoczęły swój występ pięknym rzutem, potem trochę się nie powiodło. Atmosfera na zawodach jak zawsze niesamowita!! organizacja - pełen profesjonalizm!!!! po prostu zawody roku :lol: co do filmików to chyba nie będzie ... Ewelinka coś kręciła ale nie ma kawałka początku i końca :evil_lol: ... mam nadzieję,że ktoś jeszcze przypadkiem nas nakręcił i tyle a teraz zaszywamy się w błotnym lesie bo tam nam najlepiej :diabloti: [COLOR=Red][B]BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE I KCIUKI [/B][/COLOR]... i smski :-) Quote
eria Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nadziwic się nie mogę jak Wy się rozwijacie :loveu::multi::multi::multi: GRATULACJE!!! Quote
wiq Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 brawo, brawo! ale pamiętajsz, że zalegasz ze zdjęciami jeszcze z ME :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Lir się rozwija a ja staram się jej nie przeszkadzać na polu za bardzo :evil_lol::lol: patrząc na to jak wyglądał nasz występ na zawodach we Wrocławiu, czyli zaledwie 2,5 miesiąca temu ( !!!!!!! ) a teraz mogę powiedzieć śmiało,że Liruś została podmieniona na lwa!!! Nic sobie nie robi z tłumów w koło. Głośna muzyka peszy ją tylko do pierwszego rzutu!! Jej serce jest waleczne. Jej miłość nie zna granic. To jest magia!!!!!! Quote
gusia1972 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jak to nie ma filmików ??!! przeca ja Was nagrałam !! zaraz to zapodam :) Quote
Mudik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Super będzie filmik!:multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 gusia1972 [QUOTE] jak to nie ma filmików ??!! przeca ja Was nagrałam !! zaraz to zapodam :smile:[/QUOTE] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Agnieszka!!!!! nie wierzę!!!!! jesteś boska:multi::multi::multi: czekam z niecierpliwością :lol: Quote
Kashdog Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gratulacje :laola:!! Teraz czekamy na filmik :cool3: Quote
BellaLab Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jeszcze raz gratuluję! Czekam na filmiki!;) Quote
gusia1972 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 to prosze bardzo skoro tak ładnie czekacie :) Tania & Lira [url=http://www.youtube.com/watch?v=H4QEkPRe8TE]YouTube - Tania & Lira Starters DCDC Warszawa 2009[/url] Quote
gusia1972 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Magda & Frida [url=http://www.youtube.com/watch?v=BCnRZCnkpdM]YouTube - Magda & Frida Starters DCDC Warszawa 2009[/url] Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Agnieszka - przeogromnie dziękuję!!!!! no serce się raduje co te nasze psiny wyczyniają :multi: ale się cieszę,że to złapałaś!! :multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję raz jeszcze:loveu::loveu::loveu: a czy te z pokazów też masz?? chętnie bym zobaczyła (bo w tym nie zdążyłam zrobić tych flipów w kółko ...) Quote
gusia1972 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a proszę bardzo :) Pokaz Tania & Lira :) [url=http://www.youtube.com/watch?v=KZjege2ytrk]YouTube - Tania & Lira DCDC Warszawa - pokazy[/url] Quote
Recommended Posts