Mudik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Od-Nowa'] bo Lir łapie co się da, jak to Darek Radomski powiedział: "every shit" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Filmiki super hiper!:loveu::loveu:, a Lira taki świr jak Delik widzę, on też wszystko łapie:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 super filmiki, aż się chce porzucać (szkoda, że już nie mam czym :diabloti:) czekam jeszcze na mojego motywatora, wiesz, o której suczce mówię? :P :cool3: Quote
ewka i haker Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gratuluje raz jeszcze ale tutaj!!! Quote
Ania&Psy Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ode mnie również spóźnione, ale szczerze gratulacje :D pięknie zaczynacie frizbową karierę :D Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 nie mogę się doczekać jutra.... :lol::lol: i muszę nie długo zacząć się pakować :placz: jutro rano lecę do szkoły wracam po 14 a o 15 wychodzę :diabloti: nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim :evil_lol: jakby co to w kontakcie jesteśmy!! będziemy dzwonić! :lol: Quote
*zaba* Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Swietne, swietne!!!! No nie chcem, ale muszem powiedziec raz jeszcze: ZAZDRASZCZAM !!!! :razz: :placz: :loveu: :placz: :razz: Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [B]weszka[/B] - no jak to nie ma klubów???? moja mała Vesper nie ma gdzie ćwiczyć??!!! Skandal!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: trzeba coś z tym zrobić :evil_lol: [B]gusia1972[/B] - zwłaszcza tacy goście jak Weszka :razz::p [B]Mudik[/B] - cieszę się z nich bardzo bo normalnie nie mam filmików w ogóle. a wiadomo jak każdy na wagę złota:lol: Delisia w akcji chętnie bym zobaczyła!! [B]wiq[/B] - jakbyś babciomatu na głupoty nie eksploatowała to by było czym rzucać :evil_lol: zdjęcia suczydła wstawię po weekendzie :oops: [B]ewka i haker [/B]- bardzo dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu: [B]Ania&Psy[/B] - to jest etap dalszy :evil_lol: początek kariery to przecież ostatnie miejsce w "super proT&F" na zawodach we Wrocławiu :diabloti: progres zatem widoczny :lol: bardzo dziękujemy za gratulacje:loveu::loveu::loveu: ( i witamy w galerii). ale powiem szczerze,że to ostatnie miejsce wiele mnie nauczyło i w ogóle cały tamten start. polecam każdemu , kto chce na prawdę się tym sportem cieszyć :lol: [B]ewelinka_m[/B] - ja dopiero obiadek za chwilę zaliczę i potem pakowanko :razz: mamy telefony - złapiemy się w tym wielkim mieście :p no bo tak kochani... wpadam tu ostatnio po kciuki tylko :oops::oops::oops::oops: tak i tym razem: [SIZE=5]Bardzo bardzo proszę trzymajcie za nas kciuki w najbliższą sobotę - startujemy tym razem w Warszawie[/SIZE] ;) warunki będą zupełnie inne bo nie będzie spokojnego namiotu obok pola tylko rzut na głęboką wodę. Kolejny krok dla nas. uda sie jeszcze jakieś kciuki znaleźć?? Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/17023.html"]*zaba*[/URL] - nie zazdrość bo to brzydko!! wspieraj nas to sukces będzie wspólny :lol::lol: masz chłopaków tylu w domu!! potrzymajcie kciuki :cool3: Quote
BellaLab Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja już mocno zaciskam kciuki! Obowiązkowo po powrocie zdjęcia! Quote
*zaba* Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Od-Nowa'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/17023.html"]*zaba*[/URL] - nie zazdrość bo to brzydko!! wspieraj nas to sukces będzie wspólny :lol::lol: masz chłopaków tylu w domu!! potrzymajcie kciuki :cool3:[/quote] [B]Przeciez wiesz,ze masz trzymanie jak w banku !!!!!!![/B] A jak juz odsapniecie,to sie jakos dogadamy,bo moj braciszek mieszkajacy w Obornikach Sl. ma cos dla Ciebie, yyy tzn dla ktorejs panienki, a jak bedzie ok do za 4 tyg bedzie dla drugiej :evil_lol: Quote
wiq Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no nie, tyle dni czekać... dajcie czadu w stolicy! :) Quote
Marta & Figa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 My będziemy dopingować i trzymać kciuki na miejscu! :p Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 trzymam kciuki!! jutro wyściskam osobiście!! będzie dobrze :multi: Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [B]BellaLab[/B] - tak , potem już będę tylko wklejać, wklejać i wklejać :lol: [B]*zaba*[/B] - niezawodny kciukotrzymacz :loveu::lol: hoho jeszcze gwiadke dziewczyny jesienią będą miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawość już zżera!!:cool3: [B]wiq[/B] - warto!! jeszcze jakiś fotomontaż zrobię i Ciebie na zdjęcie wkleję!! będzie zupełnie jak z Bystrą :evil_lol: [B]Marta & Figa[/B] - i w drugą stronę to też działa :razz: bo i my będziemy gorąco trzymać kciuki za Was!!!! [B]ewelinka_m[/B] - jutro jutro jutro zobacze Loczka i Mataninatora :multi::evil_lol::multi::evil_lol: Quote
Bonsai Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 W stolicy już słuchy chodza, ze przyjeżdża od-nowa! :) mieszkam tuż przy pm, może się spotkamy ? ;) Quote
ariss Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Bonsai']W stolicy już słuchy chodza, ze przyjeżdża od-nowa! :) mieszkam tuż przy pm, może się spotkamy ? ;)[/quote] hihihihhiih:p Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [B]Bonsai [/B]- chętnie ;) planujemy być jutro popołudniu na spacerze na Polach M. wiec możemy się tam jakoś złapać w rejonie rozstawianego na zawody pola ;) na pw napisz mi swój numer ;) zaraz zrobię to samo a [B]ariss[/B] się nie śmiej tylko urabiaj TZ'ta ;) Quote
Kashdog Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 My jutro będziemy trzymać kciuki z całych sił :cool3::cool3: Mam nadzieję, że uda Wam się zdobyć bardzo dobre miejsce i niech Lira pokaże, że kieleckie psiaki są najlepsze :evil_lol::evil_lol::multi: Quote
zetah Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ogromne i spóźnione gratulacje! Teraz trzymamy kciuki za Warszawe! :multi: Filmiki super. Ja chętnie zobaczyła bym z zawodów. :) pozdrawiam Quote
Bartiśkowa_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 My również mooocno trzymamy za was kciuki :loveu::loveu: Filmiki są boskie :multi: Quote
Ania&Psy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Od-Nowa'] [B]Ania&Psy[/B] - to jest etap dalszy :evil_lol: początek kariery to przecież ostatnie miejsce w "super proT&F" na zawodach we Wrocławiu :diabloti: progres zatem widoczny :lol: bardzo dziękujemy za gratulacje:loveu::loveu::loveu: ( i witamy w galerii). ale powiem szczerze,że to ostatnie miejsce wiele mnie nauczyło i w ogóle cały tamten start. polecam każdemu , kto chce na prawdę się tym sportem cieszyć :lol: no bo tak kochani... wpadam tu ostatnio po kciuki tylko :oops::oops::oops::oops: tak i tym razem: [SIZE=5]Bardzo bardzo proszę trzymajcie za nas kciuki w najbliższą sobotę - startujemy tym razem w Warszawie[/SIZE] ;) warunki będą zupełnie inne bo nie będzie spokojnego namiotu obok pola tylko rzut na głęboką wodę. Kolejny krok dla nas. uda sie jeszcze jakieś kciuki znaleźć??[/QUOTE] e tamto się nie liczy :diabloti: bo to tylko mini było, a tutaj free i proszę jak ładnie :) trzymam mocno kciuki! :) Quote
ewka i haker Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 trzymamy mocno kciuki szkoda ze nas tam być nie może:( Quote
*zaba* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 trzymamy, trzymamy, trzymamy, trzyma ..... Quote
Recommended Posts