Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']
bo Lir łapie co się da, jak to Darek Radomski powiedział: "every shit" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Filmiki super hiper!:loveu::loveu:, a Lira taki świr jak Delik widzę, on też wszystko łapie:evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

super filmiki, aż się chce porzucać (szkoda, że już nie mam czym :diabloti:)

czekam jeszcze na mojego motywatora, wiesz, o której suczce mówię? :P :cool3:

Posted

nie mogę się doczekać jutra.... :lol::lol:

i muszę nie długo zacząć się pakować :placz: jutro rano lecę do szkoły wracam po 14 a o 15 wychodzę :diabloti: nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim :evil_lol:

jakby co to w kontakcie jesteśmy!! będziemy dzwonić! :lol:

Posted

[B]weszka[/B] - no jak to nie ma klubów???? moja mała Vesper nie ma gdzie ćwiczyć??!!! Skandal!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: trzeba coś z tym zrobić :evil_lol:

[B]gusia1972[/B] - zwłaszcza tacy goście jak Weszka :razz::p

[B]Mudik[/B] - cieszę się z nich bardzo bo normalnie nie mam filmików w ogóle. a wiadomo jak każdy na wagę złota:lol:
Delisia w akcji chętnie bym zobaczyła!!

[B]wiq[/B] - jakbyś babciomatu na głupoty nie eksploatowała to by było czym rzucać :evil_lol:
zdjęcia suczydła wstawię po weekendzie :oops:

[B]ewka i haker [/B]- bardzo dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu:

[B]Ania&Psy[/B] - to jest etap dalszy :evil_lol: początek kariery to przecież ostatnie miejsce w "super proT&F" na zawodach we Wrocławiu :diabloti: progres zatem widoczny :lol: bardzo dziękujemy za gratulacje:loveu::loveu::loveu: ( i witamy w galerii). ale powiem szczerze,że to ostatnie miejsce wiele mnie nauczyło i w ogóle cały tamten start. polecam każdemu , kto chce na prawdę się tym sportem cieszyć :lol:

[B]ewelinka_m[/B] - ja dopiero obiadek za chwilę zaliczę i potem pakowanko :razz: mamy telefony - złapiemy się w tym wielkim mieście :p

no bo tak kochani... wpadam tu ostatnio po kciuki tylko :oops::oops::oops::oops:
tak i tym razem: [SIZE=5]Bardzo bardzo proszę trzymajcie za nas kciuki w najbliższą sobotę - startujemy tym razem w Warszawie[/SIZE] ;)

warunki będą zupełnie inne bo nie będzie spokojnego namiotu obok pola tylko rzut na głęboką wodę. Kolejny krok dla nas.
uda sie jeszcze jakieś kciuki znaleźć??

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/17023.html"]*zaba*[/URL] - nie zazdrość bo to brzydko!! wspieraj nas to sukces będzie wspólny :lol::lol: masz chłopaków tylu w domu!! potrzymajcie kciuki :cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/17023.html"]*zaba*[/URL] - nie zazdrość bo to brzydko!! wspieraj nas to sukces będzie wspólny :lol::lol: masz chłopaków tylu w domu!! potrzymajcie kciuki :cool3:[/quote]
[B]Przeciez wiesz,ze masz trzymanie jak w banku !!!!!!![/B]

A jak juz odsapniecie,to sie jakos dogadamy,bo moj braciszek mieszkajacy w Obornikach Sl. ma cos dla Ciebie, yyy tzn dla ktorejs panienki, a jak bedzie ok do za 4 tyg bedzie dla drugiej :evil_lol:

Posted

[B]BellaLab[/B] - tak , potem już będę tylko wklejać, wklejać i wklejać :lol:

[B]*zaba*[/B] - niezawodny kciukotrzymacz :loveu::lol:
hoho jeszcze gwiadke dziewczyny jesienią będą miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawość już zżera!!:cool3:

[B]wiq[/B] - warto!! jeszcze jakiś fotomontaż zrobię i Ciebie na zdjęcie wkleję!! będzie zupełnie jak z Bystrą :evil_lol:

[B]Marta & Figa[/B] - i w drugą stronę to też działa :razz: bo i my będziemy gorąco trzymać kciuki za Was!!!!

[B]ewelinka_m[/B] - jutro jutro jutro zobacze Loczka i Mataninatora :multi::evil_lol::multi::evil_lol:

Posted

[B]Bonsai [/B]- chętnie ;) planujemy być jutro popołudniu na spacerze na Polach M. wiec możemy się tam jakoś złapać w rejonie rozstawianego na zawody pola ;)
na pw napisz mi swój numer ;) zaraz zrobię to samo
a [B]ariss[/B] się nie śmiej tylko urabiaj TZ'ta ;)

Posted

My jutro będziemy trzymać kciuki z całych sił :cool3::cool3:
Mam nadzieję, że uda Wam się zdobyć bardzo dobre miejsce i niech Lira pokaże, że kieleckie psiaki są najlepsze :evil_lol::evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Od-Nowa']
[B]Ania&Psy[/B] - to jest etap dalszy :evil_lol: początek kariery to przecież ostatnie miejsce w "super proT&F" na zawodach we Wrocławiu :diabloti: progres zatem widoczny :lol: bardzo dziękujemy za gratulacje:loveu::loveu::loveu: ( i witamy w galerii). ale powiem szczerze,że to ostatnie miejsce wiele mnie nauczyło i w ogóle cały tamten start. polecam każdemu , kto chce na prawdę się tym sportem cieszyć :lol:

no bo tak kochani... wpadam tu ostatnio po kciuki tylko :oops::oops::oops::oops:
tak i tym razem: [SIZE=5]Bardzo bardzo proszę trzymajcie za nas kciuki w najbliższą sobotę - startujemy tym razem w Warszawie[/SIZE] ;)

warunki będą zupełnie inne bo nie będzie spokojnego namiotu obok pola tylko rzut na głęboką wodę. Kolejny krok dla nas.
uda sie jeszcze jakieś kciuki znaleźć??[/QUOTE]

e tamto się nie liczy :diabloti: bo to tylko mini było, a tutaj free i proszę jak ładnie :)

trzymam mocno kciuki! :)