Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m[QUOTE]Tajga zawsze była pierwsza do robót budowlanych :cool3:

to jeszcze kocie panny proszę wygłaskać, coś dawno ich tu nie było :razz: [/QUOTE]
pierwsza do wykręcenia się przed robotami budowlanymi chyba :evil_lol:
a kocich zdjęć nie mam jakoś. Musze nadgonić.
ale u nich spokojnie. Niewiele się dzieje. Ot broją, śpią i włamują się do szaf :evil_lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']
... i cały czas kładła się tak,żeby jak największą powierzchnią swojego ciała przylepić się do mnie :lol: słodzina jak konfitura :loveu:[/quote]

Zupełnie jak Luna...:loveu:

My jednak chętnie kocie nudne życie podpatrzylibyśmy na fotach:cool3:

Posted

Jak Lirutek dzisiaj?
Troche spokojnych spacerkow jej nie zaszkodzi,a i szybko pewnie je nadrobi.

Chcialabym uslyszec,co tez Tajgunia tu Panci nagadala
[URL]http://images30.fotosik.pl/260/42d1c6e4261227ab.jpg[/URL]
Bo,ze jest bardzo nieszczesliwa,to widac

Posted

witamy się :multi:

ja się zgadzam z Dobcią -chcemy podglądnąć nudne kocie życie (zwłaszcza to włamywanie się do szaf):diabloti:

Posted

Ciotki kochana, na koty to się muszę zaczaić, wymaga to czasu. Eghm a dziś go nie mam. Wpadłam właśnie do domu po pracy,żeby wyspacerować psiny i zaraz lecę do drugiej pracy :roll:
ale najlepsze,że dziś właśnie był jeden z najcięższych dni w miesiącu i jutro też) kiedy to panienki musza odsiedzieć te swoje 8 godzin same.
I dziś Tajdziorek - [U][B]NIC NIE POŻARŁ!!!!!!!!![/B][/U] :multi::multi::multi:
dałam jej śniadanie dopiero jak wychodziłam i w kuchni było niedojedzone śniadanie Liry dodatkowo więc w chwilach najwyższego strasu mogła się napchać. Niestety nie będę mogła tak robić codzień ze względu na Lire.
Lirut jak wiecie srachliwy i do tej pory zostanie w kuchni i jedzenie posiłku jest heroicznym wyczynem. Jak jestem w domu to wcina, jak mnie nie ma to nie. No i gdybym miała robić tak,że daję śniadanie zaraz przed wyjściem to niestety Lirut nie zje go na pewno.
Może jutro nakarmię ją wcześniej a Tajdziora przy wyjściu.hmm....

a Lirutek spacerowo zupełnie dobrze. Gania jak zwykle ale ze skakaniem oszczędna ;)

Tajdziorek tam na zdjęciu krzyczał,że "jest sama samiutka pod drzewem i nikt jej nie kocha. I że chromoli taki układ bo woli pobiegać" :eviltong:

Posted

kochane Ciotki, przyzwyczajanie psa do klatki i pozostawianie to okres kilku tygodni.My kmamy klatke od tygodnia i jak na tak krótki czas jest super!! ale kiedy przyjdzie dzień,że zostanie sama kilka godzin w tej klatce to nie wiem
;)
napiszę więcej jak będę w domu... testuję właśnie nowego łaptopka:p:p

Posted

ile tu dzień dobry! taki własnie jest :lol:
przelot owszem się skończył... ale zdjęci[U]óf[/U] nie ma :oops:

no dobra,,, dopadnę dziś koty to będą wieczorem :p późnym wieczorem

Posted

Eria pewnie zapomniała a ja poszperałam trochę i mam
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/323/46f06a560efa2ea5.jpg[/IMG][/URL]

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8066712.jpg[/IMG]

:lol:

Posted

są podobne, głównie w minach, w umaszczeniu główki itp:loveu: akurat te dwie fotki nie ukazują tego , trzeba by mieć dwie w tej samej fazie biegu :evil_lol:
ja nie zapomniałam, szperałam dziś po moich zbiorach,mam trochę takich dzikich fot:evil_lol: ale z kolei trudno dopasować Tajgę ;):loveu:

Posted

ja sie zgadzam z tym,że nie są podobne ani na zdjęciach ani poza zdjeciami :eviltong::evil_lol:

zamówiłam Tajdzikowi obróżke, będzie taka jak Lirkowa tylko w innych kolorach :-) kocham WOZE hyhy
po przeglądnięciu oferty wszelkich mozliwych sklepów internetowych nie znalazłam nic co choćby w 10 procentach tak mi się podobało! eghm

Posted

[quote name='Od-Nowa']
zamówiłam Tajdzikowi obróżke, będzie taka jak Lirkowa tylko w innych kolorach :-) kocham WOZE hyhy
po przeglądnięciu oferty wszelkich mozliwych sklepów internetowych nie znalazłam nic co choćby w 10 procentach tak mi się podobało! eghm[/quote]

mamy podobny gust;):diabloti:

a drogie są tam produkty????sama mam ochotę coś zamówić:razz: