ewelinka_m Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tajga zawsze była pierwsza do robót budowlanych :cool3: to jeszcze kocie panny proszę wygłaskać, coś dawno ich tu nie było :razz: Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ewelinka_m[QUOTE]Tajga zawsze była pierwsza do robót budowlanych :cool3: to jeszcze kocie panny proszę wygłaskać, coś dawno ich tu nie było :razz: [/QUOTE] pierwsza do wykręcenia się przed robotami budowlanymi chyba :evil_lol: a kocich zdjęć nie mam jakoś. Musze nadgonić. ale u nich spokojnie. Niewiele się dzieje. Ot broją, śpią i włamują się do szaf :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Od-Nowa'] ... i cały czas kładła się tak,żeby jak największą powierzchnią swojego ciała przylepić się do mnie :lol: słodzina jak konfitura :loveu:[/quote] Zupełnie jak Luna...:loveu: My jednak chętnie kocie nudne życie podpatrzylibyśmy na fotach:cool3: Quote
*zaba* Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Jak Lirutek dzisiaj? Troche spokojnych spacerkow jej nie zaszkodzi,a i szybko pewnie je nadrobi. Chcialabym uslyszec,co tez Tajgunia tu Panci nagadala [URL]http://images30.fotosik.pl/260/42d1c6e4261227ab.jpg[/URL] Bo,ze jest bardzo nieszczesliwa,to widac Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 witamy się :multi: ja się zgadzam z Dobcią -chcemy podglądnąć nudne kocie życie (zwłaszcza to włamywanie się do szaf):diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Ciotki kochana, na koty to się muszę zaczaić, wymaga to czasu. Eghm a dziś go nie mam. Wpadłam właśnie do domu po pracy,żeby wyspacerować psiny i zaraz lecę do drugiej pracy :roll: ale najlepsze,że dziś właśnie był jeden z najcięższych dni w miesiącu i jutro też) kiedy to panienki musza odsiedzieć te swoje 8 godzin same. I dziś Tajdziorek - [U][B]NIC NIE POŻARŁ!!!!!!!!![/B][/U] :multi::multi::multi: dałam jej śniadanie dopiero jak wychodziłam i w kuchni było niedojedzone śniadanie Liry dodatkowo więc w chwilach najwyższego strasu mogła się napchać. Niestety nie będę mogła tak robić codzień ze względu na Lire. Lirut jak wiecie srachliwy i do tej pory zostanie w kuchni i jedzenie posiłku jest heroicznym wyczynem. Jak jestem w domu to wcina, jak mnie nie ma to nie. No i gdybym miała robić tak,że daję śniadanie zaraz przed wyjściem to niestety Lirut nie zje go na pewno. Może jutro nakarmię ją wcześniej a Tajdziora przy wyjściu.hmm.... a Lirutek spacerowo zupełnie dobrze. Gania jak zwykle ale ze skakaniem oszczędna ;) Tajdziorek tam na zdjęciu krzyczał,że "jest sama samiutka pod drzewem i nikt jej nie kocha. I że chromoli taki układ bo woli pobiegać" :eviltong: Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 to Tajga nie była jeszcze sama w klatce?:lol: może nie będzie to konieczne ?:lol: Quote
Dobcia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no właśnie, nie zamykacie jej, jak wychodzicie? Na kociaki poczekamy, aż będziesz mieć czas na podchody:lol: Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Sorki za offa...ale... proszę o pomoc: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148[/URL] Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 kochane Ciotki, przyzwyczajanie psa do klatki i pozostawianie to okres kilku tygodni.My kmamy klatke od tygodnia i jak na tak krótki czas jest super!! ale kiedy przyjdzie dzień,że zostanie sama kilka godzin w tej klatce to nie wiem ;) napiszę więcej jak będę w domu... testuję właśnie nowego łaptopka:p:p Quote
BBeta Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [url]http://images30.fotosik.pl/260/d3333dd0c1be4970.jpg[/url] Masz to zdjęcie w kolorze? :loveu: ;) Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 stety/niestety nie ;) to był dzień czarno-biały. cieszę sie,że się modelka podoba:loveu:znudzone miny to jej specjalnośc Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a mi się podoba to;) [url]http://images34.fotosik.pl/335/eb12c9d388713a11.jpg[/url] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 heyo wam sliczne foty u was ;] zapraszam do siebie ;p Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Tajga jest bardzo fotogeniczna :lol: witamy się tylko przelotem ;) Quote
*zaba* Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 czy przelot juz sie skonczyl i zawitasz zdjeciowo?? Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ile tu dzień dobry! taki własnie jest :lol: przelot owszem się skończył... ale zdjęci[U]óf[/U] nie ma :oops: no dobra,,, dopadnę dziś koty to będą wieczorem :p późnym wieczorem Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Eria pewnie zapomniała a ja poszperałam trochę i mam [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/323/46f06a560efa2ea5.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8066712.jpg[/IMG] :lol: Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 są podobne, głównie w minach, w umaszczeniu główki itp:loveu: akurat te dwie fotki nie ukazują tego , trzeba by mieć dwie w tej samej fazie biegu :evil_lol: ja nie zapomniałam, szperałam dziś po moich zbiorach,mam trochę takich dzikich fot:evil_lol: ale z kolei trudno dopasować Tajgę ;):loveu: Quote
Dobcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 zgadzam się z erią, że na tych dwóch fotkach nie są za bardzo podobne; Tajga ma spokojniejszą minę a Foxia prawdziwy szał w oczach:lol: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ja sie zgadzam z tym,że nie są podobne ani na zdjęciach ani poza zdjeciami :eviltong::evil_lol: zamówiłam Tajdzikowi obróżke, będzie taka jak Lirkowa tylko w innych kolorach :-) kocham WOZE hyhy po przeglądnięciu oferty wszelkich mozliwych sklepów internetowych nie znalazłam nic co choćby w 10 procentach tak mi się podobało! eghm Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ooo to fajnie ;] a jakis link do obruzki moge dostac ? Quote
ariss Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Od-Nowa'] zamówiłam Tajdzikowi obróżke, będzie taka jak Lirkowa tylko w innych kolorach :-) kocham WOZE hyhy po przeglądnięciu oferty wszelkich mozliwych sklepów internetowych nie znalazłam nic co choćby w 10 procentach tak mi się podobało! eghm[/quote] mamy podobny gust;):diabloti: a drogie są tam produkty????sama mam ochotę coś zamówić:razz: Quote
Recommended Posts