Sesha Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Szukamy domu dla rocznej suni (półkrwi amstaff). Oto Fiona: Sunia ma już spory bagaż doświadczeń - została przygarnięta ze schroniska przez poprzednią właścicielkę. Po pewnym czasie dziewczyna chciała ją oddać z powrotem do schronu ze względu na boje toczone z ojcem o psa (tak przynajmniej tłumaczyła swoją decyzję). I w tym momencie wkroczyły do akcji moje przyjaciółki decydując się przyjąć Fionkę na tymczas do siebie. Wszystko tylko nie schron, nie znowu - to młody, przekochany pies, który ma szansę na znalezienie nowego domu. Niestety - to tylko tymczas. Dziewczyny wynajmują małe mieszkanko, pracują całymi dniami i nie są to najlepsze warunki dla energicznego, sporego psa, który ma w sobie mnóstwo energii. Szukamy więc osoby, która zapewni Fionie dom, długie spacerki i przede wszystkim - serce. Fiona mieszka teraz w Krakowie - Wola Duchacka, kontaktujcie się z Dagmarą pod nr tel. 888 819 772. Psina czeka. Jest bardzo przyjacielska, uwielbia się przytulać i jest wulkanem energii Dziewczyny nie chcą jej oddać do schroniska, ale mają problemy z właścicielem mieszkania - jak mówiłam, jest to tylko dom tymczasowy. Jedynym warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, wszystko mamy już przygotowane. Quote
Tengusia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Przydalyby sie foteczki lepszej jakosci ... mam nadzieje ze sunia znajdzie domek ;) Quote
Sesha Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Postaram się jak najszybciej wkleić zdjęcia zrobione cyfrówką (niestety nie mamy własnej) - narazie dysponuję tylko zdjęciami z komórki. Dzięki, że ktoś odpisał - już martwiłam się, że kolejnego posta mi wcięło :multi: A teraz o Fionie - sunia jest teraz z Dagmarą, przy okazji majowego weekendu mają trochę czasu dla siebie. Sunia oswaja się z miejscem, nowymi osobami, od razu wyczuwa, kto ma do niej słabość :p Z początku trochę się bała i zdarzały się wpadki na przedpokoju, ale w miarę upływu czasu Fiona poczuła się pewniej w nowym miejscu i szybko zaczęła się kontrolować. Uwielbia spać przytulona do człowieka - nic więcej wtedy do szczęścia temu psu nie trzeba. Dlatego właśnie nie można pozwolić jej wylądować w schronisku, trzeba jej dać szansę! Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto będzie mógł zapewnić Fionie dom, serducho i trochę swojego czasu - to młody pies, bardzo tęskniący za kontaktem z człowiekiem. Jeśli znacie jeszcze jakieś miejsca w sieci, gdzie można wstawić ogłoszenie, bardzo proszę o linki... Quote
Heike Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Hej kochani. Sprawa jest naprawdę poważna. Tu liczy się każda minuta. Cały czas zdajemy sobie sprawę z upływającego czasu. Nie zostało go nam wiele. Kochani pomóżcie Fionie. Pies jest kochany i przyjacielski. Taka wielka przytulanka i pieszczoch. Fiona potrzebuje tylko miłości i poczucia przynależności do kogoś. A odwdzięczy się pełnym zaufaniemi i oddaniem. Pomóżcie jej !!!! Quote
Sesha Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Dzięki kochani! Fiona, hop do góry! ;) Quote
akucha Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Cioteczki, wpiszcie w tytule KRAKÓW i ze sprawa pilna. Tu jest spora grupa wspaniałych wolontariuszek z Krakowa, może będą mogły pomóc. Z opisu wynika, że Fiona to sama słodycz... jaki to dramat :-( Quote
Sesha Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Racja :cool1: Dodałam lokalizację w tytule. Pytajcie znajomych, może ktoś właśnie szuka psa do kochania? Quote
Sesha Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Podbijam temat... Pomóżcie, to jest dla nas bardzo ważne :-( Quote
Sesha Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Wcięło mi post :-( Krakowscy dogomaniacy, pytajcie znajomych, może ktoś szuka takiego przytulaka, jak Fiona? :modla: Quote
Heike Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Kochani mamy nowe zdjątka kochaniutkiej Fiony !!!! Może to właśnie na CIEBIE czeka ?? Quote
Sesha Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 I ja podnoszę :angel::angel::angel::angel::angel: komu "krówkę", komu...? Quote
Heike Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 i kolejne fotki Fiony.... Przyjrzyjcie się czyż nie jest warta kochajacego domu?? Całą sobą wyraża tesknotę za osobą którą mogłaby pokochać Pomóżcie jej !!! Quote
Sesha Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Podnoszę do góry :cool1: Ten piękny pies nadal czeka na właściciela... Quote
Sesha Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 :multi:Do góry! Dogomaniacy, nadal czekamy... A czas działa niestety na naszą niekorzyść. Quote
Recommended Posts