Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yunona napisał(a):
Biedny, myślałam, że bólu nie czuje. To masakra, trzeba jak najszybciej mu pomóc:shake:
... jasne, że tak!... chyba te bazarki najwięcej mogą zdziałać... tylko ,że to nie jest też takie proste, żeby zoorganizować:shake:.. ale coś musimy robić!... nawet po parę groszy.... ale jak najwięcej osób!.... a te?.... tzw. cegiełkowe?.... nie wiem, czy ja to dobrze... kumam:evil_lol:... ale ,że nie trzeba nic wsadzić! a można wyciągnąć!:knuje::hmmmm:....

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Księżniczko, zdrowiej nam maleńka:) zaciskamy wszystkie rence i łapy żeby wszystko było OK:kciuki::kciuki::kciuki: Przytulaski i głaski :glaszcze:

Posted

Książę siedzi zupełnie jak Zosiek-tyle,że ona zawsze na prawym pół...no tego...żadku... Oby udało się uzbierać kasę na jego operację-przecież on ma całe życie przed sobą!
Księżniczko...jak Ci po sterylce? jak gojonko?

Posted

Belusia ,ślicznotko cudnie ,że wszystko już dobzie, cieszymy się bardzo:loveu:
Mały Książe... zrobimy co tylko możliwe, żeby pomóc! ... muszę troszeczkę pomysleć?... może kogoś na bazarek namówimy?... jak zajrzą w Twoje proszące oczki, słodkie spojrzenie... na pewno coś wymyślimy;)

Posted

Robaczki grzeczne przytulają się, a oczka Małego Księcia są smutne, bo nie uzbierał jeszcze całęj kasy na operację, a chciałby już biegać po trawce tak jak każdy jamnior. :-(

Posted

mija dzień za dniem a rzeczywistość jest jaka jest:
(więcej rozliczeń jest w tekscie eventu na FB brakuje mi rąk/czasu aby i tu przenieść)

Sterylka, badania przed sterylką i dowóz Księżniczki

Opłata za hotel Małego Księcia i Księżniczki