AMIGA Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 O kurczeeeee, to już dorosły facet z niego. Proszę go mocno wymiziać ode mnie z okazji urodzin :) A tak przy okazji (mam nadzieję, że Farfocel się nie obrazi) zapraszam na Wielkanocny bazarek z moimi szydełkowymi hand made Quote
RUTA93 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Odnalazłam Wasz wątek po 3 latach chyba i akurat w Waldemara urodziny! Wszystkiego najlepszego Piesku - pachnącego tym, czym tylko zamarzysz ... Quote
Majkowska Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Dawno mnie nie było,ale ostatnio nie mam czasu nawet pomyśleć o jakiejkolwiek rozrywce,bo wszystko tak pędzi. W dodatku ciągle chorujemy ... :/ Już ze 2 tygodnie bujamy się z grypą żołądkową... najpierw ja, potem młoda , L4, a jak już wszystko przeszło to znowu ja zachorowałam. Słaba jestem jak mucha, wszystko w momencie mi wysiadło i jeszcze chyba mnie przeziębienie zbiera :O Pies biega ostatnio rzadko, bardziej spacerujemy miejsko, goni za patykami, skacze, sztuczkuje itd. Znosi to dzielnie,angażuje się we współprace i jest zaskakująco grzeczny. Gorzej że jak nie biega w polu to przestaje trawic karmę. Zauważam to już któryś raz. Nie spala to jego żołądek nie przerabia.. Spotkaliście takie zjawisko? Ale niebawem wrócimy znowu do jeżdzenia w pola. Póki co skupiłam się na kocie,którego wzięłam pod opiekę i... dziś jedzie do nowego domu <3 Quote
Majkowska Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 I hurtem trochę zdjęc Wld,póji wszystko dziala i się dodają :p Quote
AMIGA Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 A myszka dla kocia wciąż u mnie :( A Waldi obłędny w tym ":zawoju" na glowie. Piesek kanapowy się zrobił :) Quote
Majkowska Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 A kot w domu. Nie wiem jak to się dzieje,ale zawszę się wpakuję w jakąś akcję, zawsze wszystko na nerwach,a jednak w ostateczności wszystko się układa.. Nieskromnie powiem,ale uważam,że Zez świetnie trafił. Teraz reszta w jego łapkach. Póki co szaleje z kumplem. A Waldi się zwinął z kanapyzabrał kocyk i... pojechał na wieś. No i nuda. Quote
Majkowska Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Pewnie znowu zniknę na długi czas ,więc póki jestem to wraz z Wld życzymy smacznego jajeczka ;) Jutro psina wraca z wioski. Ciekawę co zastanę... 1 Quote
Majkowska Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Waldemara pobyt na wsi piszę mu na minus. Wrócił tak rozwalony emocjonalnie że się w głowę pukam po jaką cholerę ja im go tam dałam... człowiek zawsze taki głupi i mu się zdaje że lepiej psu na wiosce niż jakby miał siedzieć w domu sam i czekać aż wrócę z pracy... Po pierwsze jest "niewypracowany" i jak tylko się zobaczylismy to jego przekaz był prosty : POLE. Po drugie jest rozbuchany jak diabli, jakby z piwnicy dopiero co wyszedł, kontakt z nim jest słaby,a nawet bym powiedziała kijowy. Noszą go emocje i potrzebuje przypomnienia z zasad panujących. Pierwszego dnia jak go pusciłam ze smyczy to... miałam problem ze złapaniem. Nawet nie chcę myśleć na jakiej zasadzie go tam przywoływali i łapali na smycz skoro nigdy z przywołaniem nie miał problemu a tu niespodzianka... Od 4 dni więc "robie sobie psa na nowo" i układam mu zwoje mózgu w kolejności alfabetycznej. Pomijając fakt że w sobotę po 5h mojej nieobecności rozniósł cała szafę i wytarmosił mi wszystkie buty to dobrze nam idzie... No i z wetem się musimy chyba zobaczyć,bo jego głowa wygląda jakby starł się z dzikim zwierzem... No i z nogą coś nie tak. Quote
jolkablaszczyk Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 wy to macie przygody ... masakra :D chwili spokoju Quote
AMIGA Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 No pięknie, pięknie.Nudno wkażdym razie u Was nie jest i chyba nigdy nie będzie :) Quote
Majkowska Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Dzisiaj już piesek na szczęście wrócił do normy, połaziliśmy, nawet na działce byliśmy pograbić.Pieseczek dostał ogromną burę za kopanie i nagle zrobił się grzeczniuuutki jak nigdy. Pogoda się nam robi, sezon spacerowy czas otworzyć. 1 Quote
Majkowska Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Pozdrawiamy z Wld z terenu. Wytarzani w gnoju, wybiegani na potęgę. Wiosna sprzyja. 1 Quote
Majkowska Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Dziś wróciliśmy z wioski. Trochę nad poniosło :p Wald nażarty kompostem, wylatany, z połamamymi od kopniaa.pazurami,ale szczęśliwy. Spędzilismy fantastycznie czas. Wiosna na ca 1 Quote
Recommended Posts