Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też dostałam fotkę od ewuska!! dwie sunie na trawce :lol:
niestety nie wkleję też zdjątka gdyż mojej nowej znajdzie posmakowały ostatnio wszystkie kabelki :shake:
miejmy nadzieję że Fałdka znajdzie szybko ciepły domek

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fałdka pilnie potrzebuje domu!!
viola_73:
[quote name='viola_73']Witam w imieniu Ewuska i z jej upoważnienia,chwilowo nie ma dostępu do internetu ale jak wróci to na pewno sie odezwie i ewentualnie poprawi mnie lub dopowie co trzeba.
Pilnie poszukujemy domu dla Fałdki!!! koniecznie kochajacy domek bez dzieci (jakos Fałdzior z maluchami sie nie dogaduje)!!! Wszyscy pamietamy wyciagniętą spod schronu Fałdke, w jakim była stanie...dzieki Ewuni sunia jest coraz weselsza, zdrowsza i wysterylizowana! Dziewczyna zrobiła dla niej co mogła ale niestety nie moze suńcia dalej u niej zostać...EWKA POMOGŁA fAŁDCE-PÓMÓŻMY TERAZ JEJ ZNALEŹĆ DOM DLA SUNI!!!
zrzućmy sie tez na hotelik dla suni bo do domku z nimi nie może wrócić...a hotelik zawsze lepiej niż schron!!!!
Więcej informacji udzieli Ewusek pod nr telefonu:609 559 912..

Posted

Allegro koniecznie .

Czy jest w Warszawie jakiś program telewizijny , taki jak nasz krakowski Kundel bury i kocury , gdzie Fałdka może wystapić ?

Dostałam od Ewuska sms , Fałdka jest zagrożeniem dla dzieci i nie może z nimi wrócić do domu!

Posted

:placz: biedne Fałdziądko!! przesłałam już wieści o suni wszystkim znajomym ale narazie zadnego odzewu!!:-(
Zresztą sama mam problem ze znalezieniem od 4 m-cy domu dla 4 szczeniakom. A mam czas do 15 września:shake:

Posted

Ewusek będzie na działce jeszcze dwa tygodnie . Na 19 września ma wyznaczony termin tomografii Fałdki.
Tomografia kosztuje ok 600 zł .

Ewusek bardzo nie chce , żeby Fałdka trafiła do hoteliku , bo boi się , że Fałdka zamknie się tam w sobie tak jak w schronisku i straci chęć do życia .

Trzeba ją ogłaszać gdzie się da i zbierać pieniążki na badanie tomograficzne.

Posted

To wiem, ale również pisze, że Fałdka nie może z nimi wrócić do domu, a nie znajdziemy jej domu przez 2 tygodnie, jak nie znaleźliśmy przez 4 miesiące.
Trzeba rozważyć wszystko.

Posted

[quote name='Ewusek']

Wybrałam zdjecia Fałdki do allegro- aby nie przekopywac wątkow, zaraz napisze do kolzanki z dogo aby ja umiescila na allegro.

I pytanie, jAKI jest obecnie stan finansowy konta Fałdki-czy ktos wie?

Posted

Patia napisał(a):
Allegro koniecznie .

Czy jest w Warszawie jakiś program telewizijny , taki jak nasz krakowski Kundel bury i kocury , gdzie Fałdka może wystapić ?

Dostałam od Ewuska sms , Fałdka jest zagrożeniem dla dzieci i nie może z nimi wrócić do domu!

nie ma takiego programu...A moze "Kawa czy herbata"? Czy ten program jeszcze istnieje po wakacjach? wiem, ze kilka psów tam gościlo.

Posted

zasadzkas napisał(a):
Ja proponowałam "Pytanie na śniadanie", bo ma dojście, ale Ewusek się boi, żę suka zwariuje wśród tylu świateł i ludzi.

Koty wytrzymały napięcie to i Fałdka wytrzyma, to jej duża szansa, jak nie i największa. Może będzie komu pomóc przy małej.

Posted

setka napisał(a):
Koty wytrzymały napięcie to i Fałdka wytrzyma, to jej duża szansa, jak nie i największa. Może będzie komu pomóc przy małej.

Też mi sie tak wydaje!! Jak jest taka możliwość żeby tam "wystąpił" i się pokazała to byłaby jej wielka szansa!!! przecież zostały niecałe 2 tygodnie na znalezienie domku!!!:-(