papudraczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 też dostałam fotkę od ewuska!! dwie sunie na trawce :lol: niestety nie wkleję też zdjątka gdyż mojej nowej znajdzie posmakowały ostatnio wszystkie kabelki :shake: miejmy nadzieję że Fałdka znajdzie szybko ciepły domek Quote
AnetaA Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Fałdka pilnie potrzebuje domu!! viola_73: [quote name='viola_73']Witam w imieniu Ewuska i z jej upoważnienia,chwilowo nie ma dostępu do internetu ale jak wróci to na pewno sie odezwie i ewentualnie poprawi mnie lub dopowie co trzeba. Pilnie poszukujemy domu dla Fałdki!!! koniecznie kochajacy domek bez dzieci (jakos Fałdzior z maluchami sie nie dogaduje)!!! Wszyscy pamietamy wyciagniętą spod schronu Fałdke, w jakim była stanie...dzieki Ewuni sunia jest coraz weselsza, zdrowsza i wysterylizowana! Dziewczyna zrobiła dla niej co mogła ale niestety nie moze suńcia dalej u niej zostać...EWKA POMOGŁA fAŁDCE-PÓMÓŻMY TERAZ JEJ ZNALEŹĆ DOM DLA SUNI!!! zrzućmy sie tez na hotelik dla suni bo do domku z nimi nie może wrócić...a hotelik zawsze lepiej niż schron!!!! Więcej informacji udzieli Ewusek pod nr telefonu:609 559 912.. Quote
Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 O Jezu, co to Fałdzisko znowu nabroiło?:( Jutro zacznę rozpuszczać wici w pracy. Quote
ARKA Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jeju co sie dzieje?:shake: Moze by znow Fałdke wystawic na allegro? Quote
Patia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Allegro koniecznie . Czy jest w Warszawie jakiś program telewizijny , taki jak nasz krakowski Kundel bury i kocury , gdzie Fałdka może wystapić ? Dostałam od Ewuska sms , Fałdka jest zagrożeniem dla dzieci i nie może z nimi wrócić do domu! Quote
papudraczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :placz: biedne Fałdziądko!! przesłałam już wieści o suni wszystkim znajomym ale narazie zadnego odzewu!!:-( Zresztą sama mam problem ze znalezieniem od 4 m-cy domu dla 4 szczeniakom. A mam czas do 15 września:shake: Quote
zasadzkas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Żeby móc zadziałać, potrzebujemy więcej wiedzieć. Jaki jest stan konta Fałdki? Czy mamy szukać hotelu? Czy starczy na to ostatnie badania, o którym ciągle mowa. Quote
Patia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ewusek będzie na działce jeszcze dwa tygodnie . Na 19 września ma wyznaczony termin tomografii Fałdki. Tomografia kosztuje ok 600 zł . Ewusek bardzo nie chce , żeby Fałdka trafiła do hoteliku , bo boi się , że Fałdka zamknie się tam w sobie tak jak w schronisku i straci chęć do życia . Trzeba ją ogłaszać gdzie się da i zbierać pieniążki na badanie tomograficzne. Quote
zasadzkas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 To wiem, ale również pisze, że Fałdka nie może z nimi wrócić do domu, a nie znajdziemy jej domu przez 2 tygodnie, jak nie znaleźliśmy przez 4 miesiące. Trzeba rozważyć wszystko. Quote
Patia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Właśnie , też to mówiłam Ewuskowi . Myslę , że hotel może byc konieczny dla bezpieczeństwa dzieci . Quote
ARKA Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Ewusek'] Wybrałam zdjecia Fałdki do allegro- aby nie przekopywac wątkow, zaraz napisze do kolzanki z dogo aby ja umiescila na allegro. I pytanie, jAKI jest obecnie stan finansowy konta Fałdki-czy ktos wie? Quote
Patia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ewusek mówiła , że jest "na styk". Jeszcze sprawdzę na forum bordożym , bo tam sporo nazbieralismy ale nie wiem czy to już zostało wykorzystane. Quote
ARKA Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :shake: nie mam opdowiedzi co do allegro-a czas leci:shake: Quote
malagos Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Patia napisał(a):Allegro koniecznie . Czy jest w Warszawie jakiś program telewizijny , taki jak nasz krakowski Kundel bury i kocury , gdzie Fałdka może wystapić ? Dostałam od Ewuska sms , Fałdka jest zagrożeniem dla dzieci i nie może z nimi wrócić do domu! nie ma takiego programu...A moze "Kawa czy herbata"? Czy ten program jeszcze istnieje po wakacjach? wiem, ze kilka psów tam gościlo. Quote
zasadzkas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja proponowałam "Pytanie na śniadanie", bo ma dojście, ale Ewusek się boi, żę suka zwariuje wśród tylu świateł i ludzi. Quote
Patia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja moge wystawić na Allegro ale co napisać ?? Quote
AnetaA Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cos wiadomo nowego? Suńki jeszcze nie ma na Allegro?czy ja nie umiem znaleźć?:oops: Quote
Lemoniada Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 aneta25 napisał(a):Cos wiadomo nowego? Suńki jeszcze nie ma na Allegro?czy ja nie umiem znaleźć?:oops: Jeszcze nie ma. Potrafisz wystawić? Quote
AnetaA Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Lemoniada napisał(a):Jeszcze nie ma. Potrafisz wystawić? Niestety nie mam jeszcze aktywnego konta na allegro... Quote
setka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zasadzkas napisał(a):Ja proponowałam "Pytanie na śniadanie", bo ma dojście, ale Ewusek się boi, żę suka zwariuje wśród tylu świateł i ludzi. Koty wytrzymały napięcie to i Fałdka wytrzyma, to jej duża szansa, jak nie i największa. Może będzie komu pomóc przy małej. Quote
papudraczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 setka napisał(a):Koty wytrzymały napięcie to i Fałdka wytrzyma, to jej duża szansa, jak nie i największa. Może będzie komu pomóc przy małej. Też mi sie tak wydaje!! Jak jest taka możliwość żeby tam "wystąpił" i się pokazała to byłaby jej wielka szansa!!! przecież zostały niecałe 2 tygodnie na znalezienie domku!!!:-( Quote
GrubbaRybba Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Przepraszam, że nie odpisywałam, ale się rozchorowałam i nie miałam dostępu do netu. Już robię allegro. Quote
GrubbaRybba Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tekst do allegro mam już gotowy. Niestety między 0:00 - 9:00 jest jakaś przerwa w allegro i aukcję będę mogła wystawić dopiero jutro rano. Quote
Recommended Posts