Jola_K Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ania z Bytomia napisał(a):nieprawdaż że jestem śliczny i uroczo śpiewam kocie melodie ? :cool3: prawdaz, prawdaz :loveu: sliczny i chyba nie jest juz tak wystraszony jak na pierwszych zdjeciach przeslodko jezorek wywala podczas mizianki :loveu: zdjecia dawaj nam tu wszystkie :mad: a Micka tez domu szuka? (jakos nie w temacie jestem :oops: ) Quote
Ania z Bytomia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 nie, Mićka ma już swój domek, moja matka ma ją u siebie a kicia ma swój własny pokój ;) wczoraj troche narozrabiała, zwaliła kwiatki z okna rozgrzebała ziemie i zasneła na meblościance jak aniołek niewiniątko :diabloti: Quote
Ania z Bytomia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 proszę pomóżcie znaleść suni Karusi domek,choćby tymczasowy - to pilne !!! mój tz dał jej tydzień inaczej odwiezie ja do schronu :shake: :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5439416#post5439416 Quote
Patsi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Szaruś był dzisiaj u weta. Poprawa jest już znaczna, ropień się goi, a świerzb jest coraz mniejszy, uszka są jeszcze brudne ale jak na podwórkowca to i tak super W przyszłym tygodniu ma dostać kolejny zastrzyk na świerzb (może już ostatni). Potem czekają go badania-na 100% będziemy mu robić krew i mocz, zastanawiamy się nad FIVem z białaczką. Szaruś nadal jest filigranowym kocurkiem, drze się w niebogłosy i ma już mnóstwo siły. Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie,chociaż kciuki nadal potrzebne... Quote
Ania z Bytomia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Szaruś pyta jak idą poszukiwania dla niego domku:cool3: , ma już dosyć siedzenia w kabinie:razz: którą chętnie by zamienił na łóżko ;) :loveu: Quote
Tweety Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ania z Bytomia napisał(a):Szaruś pyta jak idą poszukiwania dla niego domku:cool3: , ma już dosyć siedzenia w kabinie:razz: którą chętnie by zamienił na łóżko ;) :loveu: wcale mu sie nie dziwie, kto by nie chcial. I gdzie domek dla Szarusia? Quote
Macho Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 podnosze Szarusia...mam sentymant do tego imienia...moj Krolik tez sie tak nazywal... Quote
Ania z Bytomia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Szaruś się przypomina ! ;) jutro idziemy do weta na (chyba) ostatni zastrzyk p/w świerzbowi, musiałam go wczoraj wykąpać bo mój maluch wylał na niego całą butelke szamponu do włosów :diabloti: a wiadomo z tego kocik sie sam nie umyje bo by mu jeszcze zaszkodziło :shake: teraz jest czyściutki i pachnący :loveu: no i czeka na swój wymarzony domek :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 po co mnie budzisz ? tylko błagam - nie do kolejnej kąpieli :shake: :diabloti: Quote
Jola_K Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ale slodziak :loveu::loveu: miodzio :loveu: to chyba jakis inny kocurek, tamten na pierwszych zdjeciach, byl wystraszony, skulony, z choroba.. a tu miziasty, otwarty koteczek :loveu: Quote
Tweety Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jak na wystraszonego bezdomniaka to supermiziasty gość:loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 i to jeszcze jak miziasty :cool3: jak sie przylepi to jak naklejka :loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Szaruś był dziś u weta, dostał ostatni zastzryk p/w świerzbowi i jest gotowy do adopcji tylko że jeszcze musi przejść badania krwi i moczu (ciekawa jestem jak ja mu pobiore ten mocz :roll: nigdy tego nie robiłam) w przyszły piątek będzie miał założoną książeczke zdrowia, niestety dzisiaj umkneło mi z głowy bo poza szarym u weta byłam z 3 psami na raz :crazyeye: Quote
Patsi Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Szarek jedzie jutro do nowego domku. Jego nowymi opiekunami będą rodzice Ani. Szarek będzie mieszkał z kocią koleżanką-Mićką, która została zabrana z tego samego podwórka. Czekamy na wieści z nowego domku...(no i fotki oczywiście):cool3: Quote
Macho Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 suuuper ;) tam Ania bedzie miala go na oku :) suuuper :) Quote
Patsi Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 met napisał(a):czy to juz docelowy domek? :) Tak:multi: Quote
Jola_K Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 yes, yes, yes... ciesze sie niezmiernie! wszystkiego dobrego maluszku :) Quote
Recommended Posts