Jump to content
Dogomania

Kocur Szarek-już zdrowy i w nowym domku Przeprowadzka do Eszy :)))

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania z Bytomia napisał(a):
nieprawdaż że jestem śliczny i uroczo śpiewam kocie melodie ? :cool3:

prawdaz, prawdaz :loveu:
sliczny i chyba nie jest juz tak wystraszony jak na pierwszych zdjeciach
przeslodko jezorek wywala podczas mizianki :loveu:
zdjecia dawaj nam tu wszystkie :mad:

a Micka tez domu szuka? (jakos nie w temacie jestem :oops: )

Posted

nie, Mićka ma już swój domek, moja matka ma ją u siebie a kicia ma swój własny pokój ;) wczoraj troche narozrabiała, zwaliła kwiatki z okna rozgrzebała ziemie i zasneła na meblościance jak aniołek niewiniątko :diabloti:

Posted

Szaruś był dzisiaj u weta. Poprawa jest już znaczna, ropień się goi, a świerzb jest coraz mniejszy, uszka są jeszcze brudne ale jak na podwórkowca to i tak super W przyszłym tygodniu ma dostać kolejny zastrzyk na świerzb (może już ostatni). Potem czekają go badania-na 100% będziemy mu robić krew i mocz, zastanawiamy się nad FIVem z białaczką.
Szaruś nadal jest filigranowym kocurkiem, drze się w niebogłosy i ma już mnóstwo siły. Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie,chociaż kciuki nadal potrzebne...

Posted

Ania z Bytomia napisał(a):
Szaruś pyta jak idą poszukiwania dla niego domku:cool3: , ma już dosyć siedzenia w kabinie:razz: którą chętnie by zamienił na łóżko ;) :loveu:

wcale mu sie nie dziwie, kto by nie chcial.
I gdzie domek dla Szarusia?

Posted

Szaruś się przypomina ! ;) jutro idziemy do weta na (chyba) ostatni zastrzyk p/w świerzbowi, musiałam go wczoraj wykąpać bo mój maluch wylał na niego całą butelke szamponu do włosów :diabloti: a wiadomo z tego kocik sie sam nie umyje bo by mu jeszcze zaszkodziło :shake: teraz jest czyściutki i pachnący :loveu: no i czeka na swój wymarzony domek :multi:

Posted

ale slodziak :loveu::loveu:
miodzio :loveu:
to chyba jakis inny kocurek, tamten na pierwszych zdjeciach, byl wystraszony, skulony, z choroba.. a tu miziasty, otwarty koteczek :loveu:

Posted

Szaruś był dziś u weta, dostał ostatni zastzryk p/w świerzbowi i jest gotowy do adopcji tylko że jeszcze musi przejść badania krwi i moczu (ciekawa jestem jak ja mu pobiore ten mocz :roll: nigdy tego nie robiłam) w przyszły piątek będzie miał założoną książeczke zdrowia, niestety dzisiaj umkneło mi z głowy bo poza szarym u weta byłam z 3 psami na raz :crazyeye:

Posted

Szarek jedzie jutro do nowego domku. Jego nowymi opiekunami będą rodzice Ani. Szarek będzie mieszkał z kocią koleżanką-Mićką, która została zabrana z tego samego podwórka. Czekamy na wieści z nowego domku...(no i fotki oczywiście):cool3: