Jump to content
Dogomania

Kocur Szarek-już zdrowy i w nowym domku Przeprowadzka do Eszy :)))

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szaruś był dziś zwiedzać balkon :lol: oczywiście na szeleczkach i smyczy, bacznie wszystko obwąchał i wolał wrócić do mieszkania :evil_lol: a jak ślicznie rozmawia jak ktoś do niego coś mówi... :loveu: słodziak nie z tej ziemi :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Z powodu wyjazdu rodziców Ani Szarek przeprowadził się na stałe do Eszy. Ma tam cudowne warunki, kompanów do zabawy i mnóstwo miłości.... P
Więcej o Szarku napisze pewnie Esza ;)

Posted

Witam :)

Wandziu Ty mi tu proszę nie chichotaj :cool3: bo jeszcze zmienię zdanie i oddam Mikiego spowrotem :evil_lol:.

Napisze tutaj to samo co na Miau

Cały mój zwierzyniec czyli pies Axel oraz kocurki Tytus, Miki i Szarek ( zmienimy mu imię, bo po pierwsze na Szarka nie reaguje, a po drugie mu to imię nie pasuje) w tej chwili są na etapie poznawania na odległość. Choć Axel się wyłamuje, starając się ośmielić Szarka, tyle, że kociak ciągle ustawia się bokiem, jeży i syczy na co pies reaguje miną " i co się mały stroszysz".
Po doświadczeniach z Mrusiem bałam się, że Tytus i Szarek zaczną od razu walczyć ze sobą, ale na szczęście nic takiego się nie zdarzyło poza jednym wypadkiem przed chwilką kiedy to wpadły niespodziewanie na siebie i Szarek pokazał Tytusowi pazurki :)
Myślę, ze za kilka dni juz w komitywie będą razem szaleć po mieszkaniu. Na razie w nocy na zmianę spały przy mnie na łóżku spychając mnie z poduszki
Po następne informacje i fotki zapraszam na forum AFN na wątek Tytusa.

• 2 weeks later...
Posted

na forum afn odszukalam watek Szarka-Satyra :multi:

sa tam super zdjecia calej gromadki :loveu:

moje marzenie - by historia kazdego biedaka tak wlasnie sie konczyla!