met Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 łiiiiiii, no to swietujemy! ide wywalic ogloszenia z innych for ;) GRATULACJE dla opiekunek i kociaka!!!!!!!!!!! Quote
Ania z Bytomia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 jutro będą fotki Szarusia z nowego domu ;) Quote
Jowita Poznań Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ania z Bytomia napisał(a):jutro będą fotki Szarusia z nowego domu ;) no to czekamy :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 fotki będą na forum jutro bo zapomniałam zabrać aparat, ale już są zrobione ;) Quote
Ania z Bytomia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Szaruś z moim maluchem :loveu: Szarek na kolanach i tulący sie do nowej pańci :eviltong: Quote
Ania z Bytomia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 przepraszam że tak późno wkleiłam fotki ale nie miałam prędzej jak :oops: Quote
Tweety Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kochane kociątko, bądź szczęśliwy w nowym domku! Quote
Jowita Poznań Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 niech Szaruś bedzie bardzo szczesliwy! Ale ja mysle ze on juz jest! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Szaruś był dziś zwiedzać balkon :lol: oczywiście na szeleczkach i smyczy, bacznie wszystko obwąchał i wolał wrócić do mieszkania :evil_lol: a jak ślicznie rozmawia jak ktoś do niego coś mówi... :loveu: słodziak nie z tej ziemi :eviltong: Quote
Patsi Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Ale jestem szczęśliwa:multi: Czy Szaruś zaprzyjaźnił się już z kuwetą? Quote
Patsi Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Z powodu wyjazdu rodziców Ani Szarek przeprowadził się na stałe do Eszy. Ma tam cudowne warunki, kompanów do zabawy i mnóstwo miłości.... P Więcej o Szarku napisze pewnie Esza ;) Quote
wandul 66 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 czyli Esza ma juz 3 kocie sztuki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
esza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam :) Wandziu Ty mi tu proszę nie chichotaj :cool3: bo jeszcze zmienię zdanie i oddam Mikiego spowrotem :evil_lol:. Napisze tutaj to samo co na Miau Cały mój zwierzyniec czyli pies Axel oraz kocurki Tytus, Miki i Szarek ( zmienimy mu imię, bo po pierwsze na Szarka nie reaguje, a po drugie mu to imię nie pasuje) w tej chwili są na etapie poznawania na odległość. Choć Axel się wyłamuje, starając się ośmielić Szarka, tyle, że kociak ciągle ustawia się bokiem, jeży i syczy na co pies reaguje miną " i co się mały stroszysz". Po doświadczeniach z Mrusiem bałam się, że Tytus i Szarek zaczną od razu walczyć ze sobą, ale na szczęście nic takiego się nie zdarzyło poza jednym wypadkiem przed chwilką kiedy to wpadły niespodziewanie na siebie i Szarek pokazał Tytusowi pazurki :) Myślę, ze za kilka dni juz w komitywie będą razem szaleć po mieszkaniu. Na razie w nocy na zmianę spały przy mnie na łóżku spychając mnie z poduszki Po następne informacje i fotki zapraszam na forum AFN na wątek Tytusa. Quote
Jola_K Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 na forum afn odszukalam watek Szarka-Satyra :multi: sa tam super zdjecia calej gromadki :loveu: moje marzenie - by historia kazdego biedaka tak wlasnie sie konczyla! Quote
Recommended Posts