Ana_Zbyska Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Rexiu, kiedy Ty się w końcu doczekasz. Rex był ostatnio na długim spacerze z wolontariuszką, już dawno chyba nikt Go nie wziął poza CK.. Zachowywał się bardzo dobrze, grzecznie szedł przy nodze, ogólnie był zadowolony z wyjścia.. Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 cudnosci ty moje koffane ,kiedy wrescie ktos zaoferuje ci kochajacy domek?????????? Quote
San_(jagodowa:) Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Reksik zaliczył ostatnio spacerek z nową wolontariuszką;) Quote
Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kurde, ale mialam dzisiaj sen.. Snilo mi sie, ze weszlam na dogo, i przeczytalam w tytule watku Rexa, ze ma dom.. Piekny sen, szkoda, ze prysnal.. Quote
Ana_Zbyska Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Może się spełni..? Mam ogromna nadzieje, wierze, ze pomimo choroby oczu, ktos Rexia jeszcze pokocha i nie bedzie skazany dozywotnie na schronisko.. Quote
Macho Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):Mam ogromna nadzieje, wierze, ze pomimo choroby oczu, ktos Rexia jeszcze pokocha i nie bedzie skazany dozywotnie na schronisko.. Tak będzie, zobaczysz :) Quote
Recommended Posts