jola_li Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Ja w każdym razie zaczynam ćwiczyć kondycję, żebym po dwóch poodskokach nie padła A to nigdy nie zaszkodzi :). Quote
jola_li Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Filonek dostal od Mattilu 96,97 zl z przeznaczeniem na behawioryste! Mattilu - jeszcze raz pieknie Ci dziekuje! Mam nadzieje, ze Filonek to doceni i z kazda lekcja bedzie madrzejszy. Za pierwsze spotkanie zaplacilam 120 zl. (Nie wiem czy uda mi sie to teraz dopisac do rozliczen; jesli nie, to zrobie to jak wroce do normalnego komputera, czyli w przyszla sobote). PS Probowalam uzupelnic pierwszy post, ale niestety, wyswietlil mi sie w tak dziwnej postaci, ze nie odwazylam sie niczego edytowac - bardzo przepraszam, ale musimy poczekac... Quote
Mattilu Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Filonku, tyle ciotek Ci kibicuje, wykaż się, proszę :) Quote
jola_li Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Dzis mijaja 3 miesiace od przeprowadzki Filonka. Mysle, ze mozna uznac, ze jest jedna lapka w domu ;). Oby zmadrzal na tyle, zeby na "zasiedzenie" kolejnych lapek nie trzeba bylo az tak dlugo czekac :),.. Quote
jola_li Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Filonek dostal od Mattilu 96,97 zl z przeznaczeniem na behawioryste! Mattilu - jeszcze raz pieknie Ci dziekuje! Mam nadzieje, ze Filonek to doceni i z kazda lekcja bedzie madrzejszy. Za pierwsze spotkanie zaplacilam 120 zl. (Nie wiem czy uda mi sie to teraz dopisac do rozliczen; jesli nie, to zrobie to jak wroce do normalnego komputera, czyli w przyszla sobote). PS Probowalam uzupelnic pierwszy post, ale niestety, wyswietlil mi sie w tak dziwnej postaci, ze nie odwazylam sie niczego edytowac - bardzo przepraszam, ale musimy poczekac... Zapisane z ogromną wdzięcznością :)!!! 1 Quote
AMIGA Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Oby te trzy łapy jak najszybciej się wepchnęły do domku! Quote
Nutusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Otóż to! Bo z ogonkiem pójdzie już jak z płatka - taki króciuteńki jest ;) :) Quote
AMIGA Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 No i ogonek zawsze można uciąć (jakoś się znajdzie weta, który to zrobi mimo zakazów) :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 U Filonka, zdaje się, sama natura się o to postarała ;) Quote
jola_li Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Filonek W OGÓLE nie ma ogonka. Na pewno jest to naturalny brak, bo nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek aż tak dokładnie wyciął wszystko. Też się nie mogę doczekać kiedy kolejne łapki trafią na swoje miejsce :)... Quote
jola_li Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Niedługo kolejna wizyta behawiorysty :). Quote
jola_li Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Pan pojedzie do Filonka przy okazji wizyty u rodziny w Kluczborku (sam mieszka w Katowicach); nie wiem dokładnie kiedy, ale - wkrótce :). Quote
Nutusia Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Mam nadzieję, że Filuś odrobił zadanie domowe i dostanie pochwałę! :) Quote
jola_li Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Jeszcze termin nieznany, jak będę wiedziała kiedy, to powiem :). Quote
Mattilu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Jakieś wieści od Filonka są? czy zakładamy, że brak wieści, to dobre wieści? Quote
jola_li Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Państwo behawioryści obiecali wizytę u Filonka podczas najbliższego ich pobytu w Kluczborku (tak jak pisałam mieszkają w Katowicach, a w Kluczborku mają rodzinę), a potem relację z wizyty. Więc czekam :). Quote
Nutusia Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 A my razem z Tobą uznając, że brak wieści z Filonkowego domu od jego Rodziny to jednak dobre wiadomości... 1 Quote
jola_li Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 No dobra, dzisiaj dzwoniła Filonkowa Pani. Jest generalnie lepiej, choć pewnej rowerzystce się oberwało :(. Ale że wzmianki o wymeldowaniu Filonka nie było, a pojutrze stukną mu 4 miesiące, zmieniłam - ostrożnie ;) - banerek :). (Kankana możecie ćwiczyć jedynie w konspiracji ;)). Quote
Recommended Posts