kasia14 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Dopiero co aktywowałam ogłoszenia, sprawdzę niebawem tablice czy są bo jeszcze mi się nie pojawiły. Dziękujemy :) Quote
piechcia15 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [COLOR=#800080][SIZE=4]Ciotki zapraszam na II edycję mega psiego bazaru na Pabianicką Skarpetę :) serdecznie zapraszam[/SIZE][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244328-mega-bazar-II-edycja-na-Pabianice-PSIE-AKCESORIA-koniec-23-06?p=20961883#post20961883[/url] Quote
kasia14 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [B]Niestety z tablicy usuwają ogłoszenia - zbyt podobne do siebie, trzeba treść zmienić:([/B] Quote
piechcia15 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 treść i zdjęcia, ja zmieniłam treśc a zdjęcia zostawiłam i też usunęli:( Quote
paula_t Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='piechcia15']treść i zdjęcia, ja zmieniłam treśc a zdjęcia zostawiłam i też usunęli:([/QUOTE] A zmieniłaś tylko trochę czy całkowicie? Na tablicy bardzo pilnują i teksty muszą się bardzo między sobą różnić, inaczej kasują:/ Quote
nika28 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Na tablicy strasznie trudno jest zdublować ogłoszenie, ja dodawałam dwa ogłoszenia jednego psa z zupełnie innymi tekstami i innymi zdjęciami, i też mi usuwali :( Quote
piechcia15 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 bo mnie się wydaje,że oni to ręczni przeglądają,więc ślepi nie są jak pies jest identyczny:) lepiej nie tracić czasu na kombinowanie i zrobic na innej stronie ogłoszenie Quote
paula_t Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='piechcia15']bo mnie się wydaje,że oni to ręczni przeglądają,więc ślepi nie są jak pies jest identyczny:) lepiej nie tracić czasu na kombinowanie i zrobic na innej stronie ogłoszenie[/QUOTE] Tak,mi też się wydaje, że ręcznie, bo prawie zawsze się duplikatów dopatrzą. Piechcia, wydaje mi się, że lepiej po prostu napisać dla każdego psiaka tekst, nawet króciutki, bo jednak z gumtree i tablicy jest najwięcej odzewu. Quote
ewu Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Paula Ty jesteś chyba Terminator w pięknym ciele:) Kurcze, ile Ty kochana robisz tych ogłoszeń, naprawdę podziwiam....:):):) Niesamowita Dziewczyna:):):) Quote
paula_t Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Na razie się wstrzymałam, bo robienie z tym samym tekstem nie ma sensu, pokasują albo nie przyjmą portale w ogóle tych ogłoszeń, a np. tablica czy gumtree to podstawa, bo stamtąd największy odzew:( Czy ktoś się w ogóle w sprawie maluchów odzywa? Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='paula_t']Na razie się wstrzymałam, bo robienie z tym samym tekstem nie ma sensu, pokasują albo nie przyjmą portale w ogóle tych ogłoszeń, a np. tablica czy gumtree to podstawa, bo stamtąd największy odzew:( Czy ktoś się w ogóle w sprawie maluchów odzywa?[/QUOTE] Ponoć nikt... Dzisiaj skontaktowałam dziewczyny z Makilą, dwa maluszki pojadą do Anetki. Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Czarnuszek ma podobno pojechać do Poznania ale wszystko się okaże w najbliższym czasie... Quote
piechcia15 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 o maluchy nie miałam telefonu, o Rozi tylko tak i zła jestem bo dziś miała jechać do adopcji i innej babce odmówiłam,mówiąc że dziś pojedzie,a tamta babka dziś wzięła innego psiaka bo wydawał jej się w większej potrzebie :) a nie zapisałam telefonu do tamtej babki:( no nic,napewno ktoś jeszcze zadzwoni:) Quote
paula_t Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='ewu']Ponoć nikt... Dzisiaj skontaktowałam dziewczyny z Makilą, dwa maluszki pojadą do Anetki.[/QUOTE] Super wiadomość!:multi: Ewu, a zaczęłaś szukać jakiegoś transportu? [quote name='ewu']Czarnuszek ma podobno pojechać do Poznania ale wszystko się okaże w najbliższym czasie...[/QUOTE] Do kogo? [quote name='piechcia15']o maluchy nie miałam telefonu, o Rozi tylko tak i zła jestem bo dziś miała jechać do adopcji i innej babce odmówiłam,mówiąc że dziś pojedzie,a tamta babka dziś wzięła innego psiaka bo wydawał jej się w większej potrzebie :) a nie zapisałam telefonu do tamtej babki:( no nic,napewno ktoś jeszcze zadzwoni:)[/QUOTE] Piechcia, a nie masz gdzieś w komórce w połączeniach odebranych zapisanego? Wiem, że pewnie głupkowate pytanie, ale wolę się upewnić;) Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='paula_t']Super wiadomość!:multi: Ewu, a zaczęłaś szukać jakiegoś transportu? Do kogo? Piechcia, a nie masz gdzieś w komórce w połączeniach odebranych zapisanego? Wiem, że pewnie głupkowate pytanie, ale wolę się upewnić;)[/QUOTE] Dziewczyny miały organizować transport. Quote
kasia14 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Dwa maluchy pojada w poniedziałek wieczorem do domu tymczasowego (bezpłatnego) do p. Anety. (transport już mamy :) ) Oczywiście pomożemy przy szukaniu domu, ogłaszaniu czy ewentualnych kosztach dodatkowych wygenerowanych przez psiaki. Te dwa szczęśliwce to : Alis [IMG]http://imageshack.us/a/img812/7967/imgp6255r.jpg[/IMG] i Mikuś [IMG]http://imageshack.us/a/img404/6549/imgp6231g.jpg[/IMG] Odnośnie czarnego psiaka sprawa jest w toku, najprawdopodobniej jutro będzie wizyta przed adopcyjna w Poznaniu, więc trzymajcie kciuki. O małą też miałam kilka telefonów ale nic konkretnego. Nie mniej na pewno coś się znajdzie dla szkraba. Pozostaje nam więc w schronie najprawdopodobniej Bryś, Olaf i Gucio... No i Rozi. Trzymajcie kciuki, żeby te wyjazdy psiaków doszły do skutku, cieszyć będziemy się jak już ''wyjdą na wolność'' .... :) Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='kasia14']Dwa maluchy pojada w poniedziałek wieczorem do domu tymczasowego (bezpłatnego) do p. Anety. (transport już mamy :) ) Oczywiście pomożemy przy szukaniu domu, ogłaszaniu czy ewentualnych kosztach dodatkowych wygenerowanych przez psiaki. Te dwa szczęśliwce to : Alis [IMG]http://imageshack.us/a/img812/7967/imgp6255r.jpg[/IMG] i Mikuś [IMG]http://imageshack.us/a/img404/6549/imgp6231g.jpg[/IMG] Odnośnie czarnego psiaka sprawa jest w toku, najprawdopodobniej jutro będzie wizyta przed adopcyjna w Poznaniu, więc trzymajcie kciuki. O małą też miałam kilka telefonów ale nic konkretnego. Nie mniej na pewno coś się znajdzie dla szkraba. Pozostaje nam więc w schronie najprawdopodobniej Bryś, Olaf i Gucio... No i Rozi. Trzymajcie kciuki, żeby te wyjazdy psiaków doszły do skutku, cieszyć będziemy się jak już ''wyjdą na wolność'' .... :)[/QUOTE] Trzymamy:) Ogłaszać będziemy maluszki , znajdą domki - są cudne... Sama bym je wszystkie wzięła:) Ale to by już było szaleństwo..... Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Szkoda ,że Rozi nie pojechała... Ogłoszenia trzeba ponowić, ona jest obłędna:) Quote
Makila Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Z niecierpliwościa czekam na te słodkie maleństwa. Ja uwielbiam takie kruszynnki, najchętniej to wzięłabym wszyskie dla siebie, ale........ Quote
kasia14 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Makila']Z niecierpliwościa czekam na te słodkie maleństwa. Ja uwielbiam takie kruszynnki, najchętniej to wzięłabym wszyskie dla siebie, ale........[/QUOTE] Dziękujemy za domek dla dwóch, teraz znaleźć tymczas graniczy z cudem nie mówiąc już o tymczasowaniu bezpłatnym.... Może jeśli mnie przyjmiecie i psiaki już będa podjade do Was kiedyś z aparatem żeby obfocić maluchy :) A na razie trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło zgodnie z planem. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
paula_t Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='ewu']Trzymamy:) Ogłaszać będziemy maluszki , znajdą domki - są cudne... Sama bym je wszystkie wzięła:) Ale to by już było szaleństwo.....[/QUOTE] Ewu, jak to mówi mój TŻ: "a którego Ty byś nie wzięła?", bo też tak ciągle chodzę i gadam:evil_lol: [quote name='ewu']Szkoda ,że Rozi nie pojechała... Ogłoszenia trzeba ponowić, ona jest obłędna:)[/QUOTE] Rozi na pewno szybciutko pójdzie do domku, bo jest cudna i z wyglądu i z charakteru. Jutro pokombinuję z tekstem i ją ogłoszę znowu:) Quote
kasia14 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Maluchy jadą jednak w środę, przesunął nam się termin transportu... Jutro postaram się tym co zostają w schronie napisać osobne teksty żeby można było je poogłaszać:) Quote
paula_t Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='kasia14']Maluchy jadą jednak w środę, przesunął nam się termin transportu... Jutro postaram się tym co zostają w schronie napisać osobne teksty żeby można było je poogłaszać:)[/QUOTE] Kasiu, najtrudniejsza sprawa do załatwienia, czyli DT już jest i jeszcze chwilkę i maluszki opuszczą schronisko.... Quote
Pysia Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Powiedzcie mi coś o Alis. Mam tutaj dom dla kudłatka/ki u koleżanki z pracy. Moze by sie spodobała? Quote
Recommended Posts