Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia ma szanse jechać do hoteliku , piesek z tego samego miejsca co ona , który obecnie jest w hotelu ma duże szanse na własny domek, i sunia mogłaby pojechać na jego miejsce!

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kryzia napisał(a):
A jak wyglądałoby finansowanie Bezy w hoteliku - deklaracje przeszłyby z tego psiaka na Bezę ?

To chyba zależy od deklarujących.
Trzymam kciuki ,żeby i Bezi się udało.

Posted

To hotelik w Katowicach, koszt to 300zł, pytałam o miejsce, bo okazało się że sunia może wyjść ze schroniska za miesiąc dopiero, bo trzeba czekać na sterylizacje dwa tygodnie a potem jeszcze dwa tygodnie, więc miejsce będzie czekało na Bezie.
Mam nadzieję ze ktoś zechce z psiaczka przełozyć deklaracje na Bezie, na pewno zostanie troszke pieniążków na początek bo piesio w hoteliku dopiero tydzień jest.
Aha , narazie nikt nie dzwonił o Bezie :(.

Posted

Dziękujemy :).
Narazie z Nico, jeśli wszystko bedzie ok. w nowym domku, to jedna osoba z fb deklarowała przeniesienie stałej swojej deklaracji 20zł an Beze :).
Zbieramy dalej.

Posted

Bezia zostala wysterylizowana 31.05. Mamy czekac na informacje ze schroniska, kiedy bedzie mozna ja odebrac.

Razem z Bezia musimy zabrac druga sunie, oczywiscie nie mamy gdzie... (suczka jest wielkosci jamnika, ma ok. 6 lat)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale slodkie.....:) jak musimy to trza.....moze jakos cos sie wymysli......
:)
jeszcze mam takie zdjecie suni - Fruzi

[quote name='Kryzia']Ja na bazarku cegiełkowym beza dla bezy deklarowałam skromną dyszkę, ale nie dostałam nr konta. Podajcie, to zrobię przelew.
nr konta ma Dogo07, ktora ma problem z internetem. Jak tylko jej sie uda zalogowac z pewnoscia przesle. Serdecznie DZIEKUJEMY:)

Posted (edited)

[quote name='Belcia']ja przenosze swoja deklaracje na Bezie, uda sie jej jak Rudaskowi i Nico! czy numer konta ten sam?[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :). Numer konta ten sam co na Nico.

Ja wreszcie mam dostęp do internetu.

Bezia ma wyjść ze schroniska 15.06 czyli w przyszłą sobotę. Musimy się zorganizować jakoś z transportem.

Edited by Dogo07