Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Ok możemy spróbować.
Kalm aid 250ml kosztuje chyba 61,00zł.

Mam kupić u swojego weta i wysłać do Ciebie?

Nie wiem na ile to wystarczy to Monia od Ciebie zależy.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Ladymonia0610']Zadzwonie w poniedziałek do mojej wetki i zapytam się co lepsze.

Elza gdzie jest gotowy text do ogłoszeń Dafne?

Dafne została odebrana interwencyjnie z miejsca, gdzie nie powinna przebywać żadna żyjąca i czująca istota. Z miejsca, w którym nie czekało ją nic dobrego już na starcie psiego życia. Nie miała szczęścia zaznać beztroski dzieciństwa, czułej ręki opiekuna...

Sunia ma ok. 1,5 roku. Jest nieduża, waży ok.8kg i sięga do połowy łydki.

Jest bardzo spokojna, opanowana i grzeczna. Cieszy się z każdego przejawu zainteresowania ze strony człowieka. Lubi dzieci, akceptuje inne psy oraz koty. Zostawiona sama w domu, nie niszczy ani nie hałasuje. Zachowuje czystość – sygnalizuje potrzebę wyjścia. Potrafi chodzić na smyczy.

Dafne jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.

Czeka w domu tymczasowym na kogoś, kto pójdzie z nią dalej przez życie ręka w łapę. Na kogoś, kto nigdy nie zawiedzie, nie porzuci i odwzajemni psią miłość i przywiązanie.

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt: Marta 601-96-18-68 [email protected]

wstawię jeszcze fotki do ogłoszeń ja dzisiaj wyróżniłam jej tablice

Edited by Elza22
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

A skąd się te buty wzięły w zasięgu jej pyszczka ? Może chciała tak wyrazić uczucia do przyjaciółki ?;)

Edited by Poker
Posted

Poker napisał(a):
A skąd się te buty wzięły w zasięgu jej pyszczka ? Może chciała tak wyrazić jak uczucia do przyjaciółki ?;)

Była taka grzeczna że straciłam czujność moja przyjaciółka miała zostać u nas kilka dni niestety pierwszej nocy mała dała popis swoich możliwości. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że te przeklęte szpilki są takie drogie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']Tak się niestety zdarza. Może to był stres spowodowany nowym "domownikiem"...

Nie mam pojęcia co jej przeszkadzało w tych butach i pewnie nigdy się nie dowiem. W poprzedni weekend byliśmy w Łodzi,rozglądałam się za Becia niestety nie widziałam nawet podobnego do niej pieska.Dafne weekend spędziła u sąsiadki była bardzo ale to bardzo grzeczna.I właśnie tego nie rozumiem spędzała czas z zupełnie obcymi ludźmi i nic nie zrobiła.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243758-Śliczna-sunia-potrzebuje-naszej-pomocy!!! zapraszam do Ślicznej suni

Posted

[quote name='Poker']A co się dzieje u Dafne?[/QUOTE]

Niestety telefon milczy,dziewczynka grzeczna zdarzyła jej się tylko ta jedna nieszczęsna wpadka.

Posted

Jestem! Jaka u Was pogoda?U nas leje:(

Dzwoniła do mnie wczoraj pani z Uniemyśla (20km od Kamiennej Góry) która zainteresowana jest adopcją Dafne.
Opowiedziała wszystko o sobie o swoich pieskach (o suczce która odeszła w wieku 13 lat -nie było dla niej ratunku) ale dalej już nie chciała mówić.

Padły pytania:
Czy Dafne jest pieskiem domowym?My nie trzymamy psów na łańcuchach .
Czy może jeździć samochodem?
Czy lubi dzieci?Ponieważ Ci Państwo mają wnuki.

Mieszkają w domku jednorodzinnym . Mają ogrodzenie. Kobitka przyznała się że w jednym miejscu muszą poprawić ogrodzenia ponieważ jakaś dziura się zrobiła.
Powiedziała o Dafne tak: Piękna suczka taka sympatyczna mimo ,że przeszła w zyciu dużo.

Z rozmowy fajna pani w poniedziałek zobaczymy warunki.

Posted

[quote name='Poker']Wygląda obiecująco.[/QUOTE]

Zobaczymy w poniedziałek. Trzymajcie kciuki.
Potrzebuje Waszej pomocy w ogłoszeniu suczki Balbiny z Lubawki. Siedzi w hotelu a kasy już brakuje ;( a chce wyciągać szczeniaki z Lubawki.(które są w złym stanie)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Zobaczymy w poniedziałek. Trzymajcie kciuki.
Potrzebuje Waszej pomocy w ogłoszeniu suczki Balbiny z Lubawki. Siedzi w hotelu a kasy już brakuje ;( a chce wyciągać szczeniaki z Lubawki.(które są w złym stanie)[/QUOTE] U nas też taka pogoda ,że szkoda gadać.Monika ja mogę zrobić jej ogłoszenia tylko lepsze fotki by się przydały.

Posted

[quote name='Elza22']U nas też taka pogoda ,że szkoda gadać.Monika ja mogę zrobić jej ogłoszenia tylko lepsze fotki by się przydały.[/QUOTE]

Ok. Podesłać Ci na face?
Przyznam się bez bicia ,że ja uwielbiam jak pada deszcz:P

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Ok. Podesłać Ci na face?
Przyznam się bez bicia ,że ja uwielbiam jak pada deszcz:P
Ja mam ją na fb i cały czas udostępniam ale te zdjęcia nie są najlepsze.Jak masz jakieś inne podeślij na maila [email protected]