Elza22 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Ladymonia0610 napisał(a):Ok możemy spróbować. Kalm aid 250ml kosztuje chyba 61,00zł. Mam kupić u swojego weta i wysłać do Ciebie? Nie wiem na ile to wystarczy to Monia od Ciebie zależy. Quote
Ladymonia0610 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Elza22 napisał(a):Nie wiem na ile to wystarczy to Monia od Ciebie zależy. Zadzwonie w poniedziałek do mojej wetki i zapytam się co lepsze. Elza gdzie jest gotowy text do ogłoszeń Dafne? Quote
Elza22 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 (edited) [quote name='Ladymonia0610']Zadzwonie w poniedziałek do mojej wetki i zapytam się co lepsze. Elza gdzie jest gotowy text do ogłoszeń Dafne? Dafne została odebrana interwencyjnie z miejsca, gdzie nie powinna przebywać żadna żyjąca i czująca istota. Z miejsca, w którym nie czekało ją nic dobrego już na starcie psiego życia. Nie miała szczęścia zaznać beztroski dzieciństwa, czułej ręki opiekuna... Sunia ma ok. 1,5 roku. Jest nieduża, waży ok.8kg i sięga do połowy łydki. Jest bardzo spokojna, opanowana i grzeczna. Cieszy się z każdego przejawu zainteresowania ze strony człowieka. Lubi dzieci, akceptuje inne psy oraz koty. Zostawiona sama w domu, nie niszczy ani nie hałasuje. Zachowuje czystość – sygnalizuje potrzebę wyjścia. Potrafi chodzić na smyczy. Dafne jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Czeka w domu tymczasowym na kogoś, kto pójdzie z nią dalej przez życie ręka w łapę. Na kogoś, kto nigdy nie zawiedzie, nie porzuci i odwzajemni psią miłość i przywiązanie. Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Marta 601-96-18-68 [email protected] wstawię jeszcze fotki do ogłoszeń ja dzisiaj wyróżniłam jej tablice Edited May 5, 2013 by Elza22 Quote
Poker Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Na tych zdjęciach wygląda na sporą sunię.Ile ona ma kłębie? Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Eeee... malutka jest! Przy pniu drzewa ;) A co tam w ogóle słychać? Jakieś przełomowe nowości? :) Quote
Elza22 Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Mała jest ma 35 cm. Niestety u nas kiepsko Dafne pogryzła buty mojej przyjaciółki. Quote
Poker Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) A skąd się te buty wzięły w zasięgu jej pyszczka ? Może chciała tak wyrazić uczucia do przyjaciółki ?;) Edited May 16, 2013 by Poker Quote
Elza22 Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Poker napisał(a):A skąd się te buty wzięły w zasięgu jej pyszczka ? Może chciała tak wyrazić jak uczucia do przyjaciółki ?;) Była taka grzeczna że straciłam czujność moja przyjaciółka miała zostać u nas kilka dni niestety pierwszej nocy mała dała popis swoich możliwości. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że te przeklęte szpilki są takie drogie. Quote
Ladymonia0610 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Elza czy był jakiś telefon w sprawie Dafne? Quote
Elza22 Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Ladymonia0610 napisał(a):Elza czy był jakiś telefon w sprawie Dafne? kompletna cisza jak coś się zmieni dam znać Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Tak się niestety zdarza. Może to był stres spowodowany nowym "domownikiem"... Quote
Elza22 Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Nutusia']Tak się niestety zdarza. Może to był stres spowodowany nowym "domownikiem"... Nie mam pojęcia co jej przeszkadzało w tych butach i pewnie nigdy się nie dowiem. W poprzedni weekend byliśmy w Łodzi,rozglądałam się za Becia niestety nie widziałam nawet podobnego do niej pieska.Dafne weekend spędziła u sąsiadki była bardzo ale to bardzo grzeczna.I właśnie tego nie rozumiem spędzała czas z zupełnie obcymi ludźmi i nic nie zrobiła. http://www.dogomania.pl/forum/threads/243758-Śliczna-sunia-potrzebuje-naszej-pomocy!!! zapraszam do Ślicznej suni Quote
Elza22 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Poker']A co się dzieje u Dafne?[/QUOTE] Niestety telefon milczy,dziewczynka grzeczna zdarzyła jej się tylko ta jedna nieszczęsna wpadka. Quote
Ladymonia0610 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Elza22']Niestety telefon milczy,dziewczynka grzeczna zdarzyła jej się tylko ta jedna nieszczęsna wpadka.[/QUOTE] Zaraz zrobie jeszcze kilka ogłoszeń. Quote
Elza22 Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 W poniedziałek Monika przeprowadzi wizytę p/a dla Dafne kciuki mile widziane;-) Quote
Elza22 Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Poker']Ja też trzymam kciuki.A gdzie jest ew.DS?[/QUOTE] W okolicach Kamiennej Góry. Quote
Ladymonia0610 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jestem! Jaka u Was pogoda?U nas leje:( Dzwoniła do mnie wczoraj pani z Uniemyśla (20km od Kamiennej Góry) która zainteresowana jest adopcją Dafne. Opowiedziała wszystko o sobie o swoich pieskach (o suczce która odeszła w wieku 13 lat -nie było dla niej ratunku) ale dalej już nie chciała mówić. Padły pytania: Czy Dafne jest pieskiem domowym?My nie trzymamy psów na łańcuchach . Czy może jeździć samochodem? Czy lubi dzieci?Ponieważ Ci Państwo mają wnuki. Mieszkają w domku jednorodzinnym . Mają ogrodzenie. Kobitka przyznała się że w jednym miejscu muszą poprawić ogrodzenia ponieważ jakaś dziura się zrobiła. Powiedziała o Dafne tak: Piękna suczka taka sympatyczna mimo ,że przeszła w zyciu dużo. Z rozmowy fajna pani w poniedziałek zobaczymy warunki. Quote
Ladymonia0610 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Poker']Wygląda obiecująco.[/QUOTE] Zobaczymy w poniedziałek. Trzymajcie kciuki. Potrzebuje Waszej pomocy w ogłoszeniu suczki Balbiny z Lubawki. Siedzi w hotelu a kasy już brakuje ;( a chce wyciągać szczeniaki z Lubawki.(które są w złym stanie) Quote
Elza22 Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Zobaczymy w poniedziałek. Trzymajcie kciuki. Potrzebuje Waszej pomocy w ogłoszeniu suczki Balbiny z Lubawki. Siedzi w hotelu a kasy już brakuje ;( a chce wyciągać szczeniaki z Lubawki.(które są w złym stanie)[/QUOTE] U nas też taka pogoda ,że szkoda gadać.Monika ja mogę zrobić jej ogłoszenia tylko lepsze fotki by się przydały. Quote
Ladymonia0610 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Elza22']U nas też taka pogoda ,że szkoda gadać.Monika ja mogę zrobić jej ogłoszenia tylko lepsze fotki by się przydały.[/QUOTE] Ok. Podesłać Ci na face? Przyznam się bez bicia ,że ja uwielbiam jak pada deszcz:P Quote
Elza22 Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Ok. Podesłać Ci na face? Przyznam się bez bicia ,że ja uwielbiam jak pada deszcz:P Ja mam ją na fb i cały czas udostępniam ale te zdjęcia nie są najlepsze.Jak masz jakieś inne podeślij na maila [email protected] Quote
Recommended Posts