olenka_f Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nawet radzić nie potrafie nic mi nie przychodzi do głowy ale bardzo się boje że na ulicy zginie:-( Quote
nata od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ja też się boję, ale sądzę że tak właśnie skończy. POMOCY!!! ten szczeniak przebiega przez dużą ulicę, którą jeżdżą tramwaje i autobusy! osoby które go widziały mówią, że czasem biegnie sobie wzdłuż wiaduktu! czy ktoś wreszcie pomoże?? Quote
Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Niestety nie bardzo mogę pomóc, to tak daleko... a i miejsca już u mnie nie ma. Quote
Kar0la Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Tyle psiaków w potrzebie, o tymczasy coraz trudniej. :-( Quote
ruda76 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dzis bede go szukała- co dalej nie wiem............jak znajde Quote
jola od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Szkoda...Ten psiak ma duże szanse zginąć gdzieś pod kołami samochodu, to beztroski szczeniak, nie zdaje sobie sprawy z niebezpieczeństwa, szkoda, że tak mało osób z Łodzi się nim interesowało... Quote
Niewiasta_21 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Niewidziałam go od kiedy ta dziewczyna go wypuściła. Moze uciekł w inne rejony... Quote
nata od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mówię wam, już po psie :( zabiłabym tą laskę co go wywaliła... Quote
katya Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 A może ktoś inny, mądrzejszy, go przygarnął? Quote
katya Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Psa znalazłyśmy, łapałyśmy go z półtorej godziny, jest teraz u Magdy, która mieszka na moim osiedlu. Może tam zostać do niedzieli wieczorem. Trzeba go koniecznie wykastrować, ma chcice. Nie wiem co dalej. Ja ewentualnie mogłabym go wziąć od 7 do 12 maja. Będzie ciężko, bo teraz wszyscy wyjeżdżają, nie jest dobrze... Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dzisiaj właśnie ktoś inny, mądrzejszy go przygarnął... Po południu na poszukiwanie szczeniaka udała się Katya z koleżanką,objechały samochodem pół Dąbrowy i ...znalazły go. Więcej informacji udzieli nam sama Katya,jak wróci do domu ale już teraz apeluję do wszystkich: PILNIE POTRZEBNY DOM DLA SZCZENIAKA, WYRZUCONEGO PRZEZ NIEODPOWIEDZIALNYCH LUDZI !!!!!! Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dziewczyny z Łodzi,odezwijcie się, naprawdę ten psiak jest w potrzebie, do niedzieli TYLKO ma dom, a co później? Przecież nie można go wyrzucić na ulicę tak, jak zrobiła to ostatnia jednodniowa właścicielka, ten psiak poszukuje domu!!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A ja pomogłam :-) Ciezko było go złapac,cos strsznego,nogi to mnie tak bolą ze mała głowa. Tylko dzieki pewnym ludziom nam sie to udało. Quote
Niewiasta_21 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tylko co dalej? Dogomaniacy,pomóżcie znalesc cos dla tego psiaka!!! Quote
katya Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Nawet nie wiem czy do niedzieli, bo suczka Magdy dostaje histerii jak tylko szczeniak chce się podnieść. Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kto przygarnie szczeniaka na tymczas? Sprawa się jeszcze bardziej komplikuje, być może,że szczeniak nie będzie miał miejsca już od zaraz... Cioteczki, błagam, pomóżcie ! Nie wyrzucimy tego szczeniaka na ulicę, wystarczy, że inni go wyrzucali... Quote
Niewiasta_21 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Halo,dogamanicy,pomóżcie!!!! czemu nikt tu nie zagląda? Moze cos w tytule zmienic? Albo powklejajmy link do tego watku na inne watki. Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 no właśnie,dlaczego nikt tu nie zagląda? Czy psiak, który nie ma amputowanej łapki,jest zdrowy,nie jest wart pomocy? Za moment może być tragicznie,za chwilę może nie mieć nigdzie miejsca dla siebie, co wtedy? Quote
olenka_f Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 mogę tylko podnieść nic nie mogę pomóc to straszne:shake: Quote
Neris Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Żałuję że nie mogę pomóc... mam za dużo psów żeby ryzykować wzięcie szczeniaka. Może porobić bannerki? Quote
Elkisz Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Bezdomny szczeniaczek pilnie poszukuje domu!!! A moze,ktos z tamtych okolic sprobowalby dac ogloszenie do lokalnego radia? Quote
nata od jadzi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 to wszystko moja wina... ja zrobiłam alarm, zaangażowałam dziewczyny, nie mając tak naprawdę co z tym psem zrobić po znalezieniu go... ale z drugiej strony szukanie domu dla psa którego nie ma też nie byłoby łatwe... proszę, pomóżcie, ten pies już jest bezpieczny, już go żaden samochód nie zabije... pomóżcie dziewczynom :( czuję się cholernie winna, choć najbardziej winni są ci którzy go wyrzucili i ta beznadziejna idiotka, która wywaliła go po raz drugi... POMOCY! Quote
Recommended Posts