Patia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sunię wyrzucono dziś z samochodu :-( NowaHuta to widział i zabrał biedną , zdezorientowaną psinkę . Sunia jest w hoteliku , ma tam miejsce do czwartku . Jest , wydaje mi się , młoda , wielkości jamnika , nie jest wychudzona , sierść błyszcząca , trochę łupieżu ( może stres) , nieco zbyt długie pazurki.Jest bardzo przyjazna , przymilna ,pakuje się na kolana. Wezmę ją do lekarza , mam nadzieję ,że nie jest w ciąży. Zbliża się długi weekend , oto pierwsze żniwo :shake: Quote
halbina Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jak można?... Jak można zrobić coś takiego żywej istocie?... członkowi rodziny?... Quote
karusiap Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dlugi weekend..az boje sie wakacji:(piekna sunia.... Quote
kiwi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a co po czwartku? co z nia zrobimy? katastrofa :( Quote
Kropcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 piekna sunia, tylko co z nia bedzie po czwartku... :-( teraz weekend tuz,tuz az strach pomyslec o wakacjach...:-( Quote
Patia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dałam ją na Zwierzaki w Krakowie: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html Korzystajcie z tego ogłoszenia , jeśli Wam wpadnie do głowy gdzieś ją ogłosić , dziękuję . Quote
Patia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Według informacji NowejHuty sunia pieknie jeździ samochodem , widać , ze jest do tego przyzwyczajona , nie wymiotuje. Mam nadzieję , że uda mi się dziś zabrać ją do lekarza. Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 cholera :( trzeba powklejać ten wątek we wszystkich tematach krakowskich, Albo wiem!!!!!!!!!!!! Kiwi a może kundel, w kundlu na stówe znajdzie domek Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 cholera :( trzeba powklejać ten wątek we wszystkich tematach krakowskich, Albo wiem!!!!!!!!!!!! Kiwi a może kundel, w kundlu na stówe znajdzie domek :( rozmawiałam z Panią magdą Hejdą...da znac wieczorkiem czy będzie można wziąść którąś z suń...albo Berni, albo tą Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jezu Kiwi niewiem o co Ci chodzi :/ za każdym razem jak wspomnę Magdę Hejde, zę mogę o coś spytać....to Ty od razu reagujesz oburzeniem, ze przeciez TY lepiej znasz Magdę Hejde :/ a co to jakieś licytacje...kto kogo lepiej zna :/ dobrze w takim razie ja już nic nigdy nie będe pytać Pani Magdy ...bo Ty tylko masz do tego prawo :( ehhhh ręce opadają...jakich chory wyścig szczurów :/ Quote
kiwi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nie chodzi o to asior, jezus maria, daj spokoj! mam dosc juz tych wszytkich urojen chodzi o to ze mamy w hotelu 7 psow,z czego 5 po zabiegach rozmawialam juz z magda, wiem jakie maja byc inne psy i trzeba dobrac tak reszte zeby nie bylo problemow nie tylko w studiu ale tez z tymi co sa pokrojone. mamy pelne rozeznanie co do psiakow, bo sa rozne psy z roznymi potrzebami, niektore nie moga dluzej mieszkac w hotelu bo potrzebuja domu na juz - opieki, sa po zabiegach. jestem w stalym kontakcie z patrycja i uwierz mi ze podejmiemy decyzje co do tego ktorego psiaka dzisiaj dac patrzac na cala sytuacje w hotelu i tak zeby bylo jak nalpeiej dla wszystkich. i byc mzoe po prostu zwolnimy inny boks i mala bedzie sie miala gdzie podziac do sterylki, moze pojdzie w czwartek do programu, dzisiaj widze sie z patrycja, wszytko trzeba przemyslec a nie robic na hura bo nie o to chodzi. trzeba sie zastanowic i wspolnie wszytko ustalic. to nie jest tylko ta jedna sunia, jest jeszcze roxi, bambo, kamyk, hamlet, fragles, trusia, perełka, bubulinka, zeus pod opieka agi, bordozek... trzeba to jakos ogarnac po prostu a nie tasowac psami na prawo i lewo. bo z bałaganu nic nie wyjdzie. Quote
kiwi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 kurde, skasowalam sobie posta przez pomysle, ale napisalam asior ze sie choinki nie urwalysmy, bo teraz to dopiero wogole nie ma sensu:/ Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 kiwi, mnie chodziło,z ęby Berni poszła do proigramu bo jest szczeniakiem i do tego pięknym, i wiem,z ę napewno znajdzie domek. Szceniaki powinny jak najsszybciej trafiać do doków a nie siedzie ć w hotelach, bo z doświadczenia już wiem, ze one bardzo szybko dziczeją :( A uważam,z ę ani Berni ani ta ruda mix boksi, nie sa problemowymi psami, i w programie mogły by być .....z tą rudą suńką jest jeszcze ten problem,z e psiak przekazywany był z rąk do rąk i jej pobyt w hotelu tylko rzuci się jej na psychike :( Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no fakt faktem po tym jak sksowałas swojego poprzedniego posta mój jest bez sensu :/ Quote
Patia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Sunia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189264202 Quote
Patia Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dziękuję Paulus:loveu: Już sobie wydrukowałam parę . Quote
Asior Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 oby tylko ktoś ją wypatrzył :( będe o niej mówić w schronisku w niedziele jak by był ktoś chetny Quote
Kropcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Poznałam wczoraj sunieczkę :loveu::loveu: CUDO!! :loveu: Ona jest bardzo grzeczna, nie znała mnie wcześniej, a bez problemu wyszła z boksu przywitała sie. Siedziała u mnie na kolanach,w drodze do programu,a później już za mną chciała iść, chyba sie troszke przyzwyczaiła:roll:. Nosiłam ja później na rekach bo ma za luźna obrożę.Nie protestowała, chyba nawet troszkę jej sie podobało:). Bardzo grzeczna, spokojna sunia:loveu::loveu::loveu::loveu:. Nie wiem jak ktoś mógł ją wyrzucić :shake: Ma takie śliczne oczka :loveu::loveu: Quote
Patia Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Dziękuję Ci Kropciu za prezentację suni , taka była grzeczna , takie ma cudowne oczy ale niestety nikt nie dzwonił w jej sprawie. Powiesiłam plakaty , zrobiłam Allegro i ogłosiłam na Zwierzakch w Krakowie. Dziś będę ogłaszać dalej , to kochane zwierzatko musi znaleźć wspaniały domek. Czy macie jakieś propozycje na imię dla suni ? Quote
kiwi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sunia jutro rano musi opuscic hotel i nie mamy co z nia zrobic :cry: POOOMMOOOCYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asior Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 zmieńcie tytuł na PILNIE!!!!! jasna cholera, nie mam pomysłu :( Quote
Recommended Posts